mindtrapper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια επιλογή στο Nero (το οποίο έχω ήδη) ή γενικά κάποιο άλλο DVD burning πρόγραμμα που να μπορεί να σβήσει αρχεία από το compilation ώστε να χωράει ακριβώς στο DVD. Αυτό που θέλω δηλαδή είναι να του βάζω να γράψει 2 folder με πολλά αρχεία μέσα (φωτογραφίες ας πούμε), τα οποία συνολικά βγαίνουν 4.7 gb και αυτό να σβήνει από το compilation (όχι το drive μου ) όσα αρχεία χρειάζεται από το δεύτερο folder για να χωρέσουν στο DVD. Any ideas?
Powerline Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αυτό, μέσα απο το nero. Απλά, κατά τη διαδικασία προσθήκης υλικού προς εγγραφή, χρησιμοποιείς την επιλογή delete, κάτω ακριβώς απο το Add. Αυτό σου διώχνει υλικό απο την εγγραφή χωρίς να το διαγράφει απο το σκληρό.
mindtrapper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Το ξέρω αυτό φυσικά αλλά το όλο θέμα είναι να μην κάθομαι να σβήνω εγώ μέχρι να χωρέσουν περίπου στο DVD. Γιατί όπως είπα είναι DVD με φωτογραφίες και μου σπάει τα νεύρα να το πηγαίνω στο περίπου μέχρι να το πετύχω...
ppetr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Έχει μια μπάρα από κάτω. Κάνε την αφαίρεση και σβήσε όσα περισσεύουν. So simple
mindtrapper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θέλω να το κάνω έτσι. Όσο και να περισσεύει όταν είναι σε αρχεία των 400kb είναι σπαστικό να κάθεσαι να τα επιλέγεις. Επίσης απ' ότι θυμάμαι δεν λέει πουθενά πόσο έχει επιλέξει παρά μόνο με δεξί click και properties. Ακόμα πιο σπαστικό. Αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει αυτό που ζήτησα ας απαντήσει, δεν ζήτησα εναλλακτικούς τρόπους.
BalDwin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό το Burn to the brim πρέπει να κάνει αυτό που θες,του λες να γράψει κάποια αρχεία σε 5 DVD ας πούμε και τα βάζει ώστε να γεμίζει όλα τα DVD ακριβώς.Α,είναι και δωρεάν.
AlexNet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Κ το NTI νομίζω οτι υποστηρίζει πολλαπλά DVDs.
mindtrapper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ θα τα κοιτάξω αργότερα και θα σας πω αν έγινε δουλειά τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.