Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια επειδη θα γινει προκυρηξη για ειδικους φρουρους (αστυνομια) και θελω να συμμετεχω ηθελα να μου πειτε αν εχω μορια απο τους ολυμπιακους αγωνες που ειμουν εθελοντης στο τμημα ασφαλειας ολυμπιακων αγωνων.
blast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 καλά ρε hamura από ειδικές δυνάμεις δεν πήρες κανά μόριο??? Άμα δεν πήρες είσαι μπιπ και θα έπρεπε να είχες πάει ΥΕΑ που δίνουν μόρια για τέτοιες θέσεις. Για εθελοντής από ότι θυμάμαι κάποια μόρια πρέπει να πήρες αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν για ειδικούς φρουρους.
Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Πηρα μορια απο ειδικες δυναμεις,ναι. Α΄λλα επειδη το απολυτηριο του λυκειου μου ειναι του κωλου (12) καλο θα ηταν να εχω κανα εξτρα μοριο. Παρακαλω αν κανεις ξερει αν περνουν μορια οι εθελοντες των ολυμπιακων για αστυνομια ας μου πει. θενκς
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 παντως αμα παντρευτεις καμια αναπηρη με 5 παιδια εχεις σιγουρη την θεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.