Προς το περιεχόμενο

Ftini karta hxoy i oxi?

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έτυχε αλλά εγώ το CD με τους drivers από την Audigy που αγόρασα από το e-shop ακόμα το περιμένω :P.

Αρκετά χρήσιμο και το control panel των drivers από όπου μπορείς να ρυθμίσεις το ratio μεταξύ μπρος και πίσω ηχείων, μεταξύ άλλων.

Δημοσ.
to kako einai den tha exw tin crystalopoihsh tis x-fi lete na valw kai kana teteio?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.540179

alla ksefeugei to budget :P

loipon paragila tin audigy SE kai ta logitech x540 5.1 gia na doume..

Έχω X-fi (την πήρα όταν πρωτοβγήκε) και το crystalysing δε το συνιστώ. Είναι καλό για παλιά τραγούδια που δεν έχουν δυνατό μπάσο κλπ. Αλλά αν έχεις καλά ηχεία o crystalizer είναι περιττός. Ο ήχος γίνεται υπερβολικά punchy, αλλά γούστα είναι αυτά.

Σχετικά με bluescreen με Χ-fi δεν έχω κανένα πρόβλημα στα XP, αλλά είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα με nvidia motherboard chips και κάνει σπασίματα στον ήχο!

Σε σχέση με τα Vista να σημειώσω ότι τα opanAL games (unreal, doom κλπ) παίζουν κανονικά με hardware acceleration + ΕΑΧ. Νομίζω ότι παίζουν και σε audigy (δεν έχω δοκιμάσει).

Δημοσ.

apo edw kai pera tha litourgisi to prosopiko sou gousto. kane piramatismous kai mine ekei pou se ikanopoih.sinithos ta pisw mpenoun pio dinata logo apostasis.

ti leei to matrix reload? :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...