trelamenos84 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 καλημερα παιδια...οποιος γνωριζει ας μου διευκρινησει δυο πραγματα τι ειναι fps? τι ειναι bit rate ?
activex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 fps=frame per secont (diladi posa kare probalonte apo tin othoni sou se ena deuterolepto) tora to bit rate pou anaferete? etsi genika roh dedomenon oti leei h leksi diladi..
trelamenos84 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 απλως πηρα μια φωτογραφικη η οποια τυγχανει να ειναι και camera αλλα οχι τιποτα σπουδαιο απο ποιοτητα... κανωντας ληψη λοιπον με αναλυση 640 επι 480 εδινε fps 9,10 με αναλυση 320 επι 240 εδινε fps 18,3 το bitrate ειναι παντα σταθερο 64 kbps.. παντως δεν μου μοιαζουν καθολου ικανοποιητικες οι τιμες....τι λες?
activex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 xoris na kanis egrafi video ti frame sou bgazi h cameritsa? h kathe camera exei sigekrimena frame pou mpori na apikonisi se diafores analisis. px 15fps h kai 30 stin kaliteri periptosi. des ti ypostirizi h dikia sou . isos na min tin setares kala. apo ekei kai pera otan kanis record paizi rolo kai h cpu sou opos kai o ekastote codec pou simpiezis. (efoson ginete se realtime h egrafi theli kai ena aksioprepes sistima) ti cpu exis? kai pia camera?
trelamenos84 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 η camera δεν λεει απο μονη της τα frame..απλα οταν περνω στον υπολογιστη το videaki τοτε μπορω και βλεπω ta fps...το μονο που μπορω να κανω απο την καμερα ειναι να επιλεξω τι αναλυση θελω να εχω στο βιντεο που θα τραβηξω...απλα δεν μπορω να καταλαβω ενα βιντεακι με 15 fps τι διαφορα θα εχει απο ενα βιντεο με 25 fps... (μπακαλιστικα:δεν προλαβαινει να αποικονισει τις γρηγορες σκηνες? )
activex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 akribos. tha exei spasti kinisi. fantasou oti h tv sou apikonizi 25 frame. an ta frame anti gia 25 htan 1 tote tha eblepes fotografies se slideshow (mia kathe deuterolepto )
trelamenos84 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 οκ...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.