kattistt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Καλημερα, ειναι αναγκη να βρω αμεσα (σημερα) 30μ UTP. Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε? Διοτι στα περισσοτερα μαγαζια που εψαξα και πηρα τηλεφωνο δεν εχουν αμεσα διαθεσιμο UTP 30m παρα μονο εως 20m. Ευχαριστω πολυ!!!!
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 proton meta ta 25 metra udp kalodio theoritika tha exeis apwleies,kai deuteron giati den pernei ena kalodio diktiou xyma osa metra thes kai 2 rj45 na to ftiaxeis monos sou??
tarrasque Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 δοκίμασε : http://linkshop.gr/eshop/ http://www.priveshop.gr/ αν δεν βρεις πάρε μία μούφα (θηλυκό-θηλυκό) να ενώσεις 2 καλώδια (δεν έχει πρόβλημα με την απόσταση) ή αν δεν βαριέσαι φτιάξε ένα καλώδιο εγώ έχω έτσι δύο 25άρια και δεν έχω κανένα πρόβλημα
kattistt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Κατ'αρχην ευχαριστω και τους δυο σας για την αμεση ανταποκριση. @tarrasque χρησιμοποιεις ενωση θηλυκο-θηλυκο και δενε χει απωλειες? το χρειαζομαστε για συνδεση cmeras με router...
Darkman_dd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Σε μαγαζιά/εταιρίες που στήνουν δίκτυα, έχουν κούτες με καλώδιο 100 (συνήθως) μέτρων, για να κόβουν όσο και όποτε χρειάζεται και με μια ειδική πένσα, καθαρίζουν τα καλώδια και τα περνάνα εύκολα και γρήγορα στα κλιπσάκια. Μη ψάχνεις λοιπόν απαραίτητα για έτοιμο καλώδιο. Άσε που τώρα που το σκέφτομαι, και τα μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό μπορούν να στην κάνουν τη δουλειά σου.
kifinas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 To utp πωλείται συνήθως σε κούτες των 1000 feet (305μέτρα.) Κόβεις όσο θες. ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις έτοιμα με μούφες.
kattistt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Χμμμ... Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Προβλεπω να εξοπλισομαι με τα καταλληλα "μηχανακια" να τα φτιαχνω μονη μου!
cyberstorm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 proton meta ta 25 metra udp kalodio theoritika tha exeis apwleies,kai deuteron giati den pernei ena kalodio diktiou xyma osa metra thes kai 2 rj45 na to ftiaxeis monos sou?? den tha exei kanena provlima oute meta ta 25 metra oute pouthena ...to utp einai mexri 100metra tha einai ok...
musickey Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 2106002058 paparigopoulou 58 agia paraskeyi. dipla ston sta8mo tou metro doukissis plakentias. zita osa metra 8es, na sto ftiaxoun ekeini tin ora.. Volevei?? zitas ton gianni, i ton 8odori!! symfonw na mhn pareis 2x25 me adaptor...
kattistt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 2106002058 paparigopoulou 58 agia paraskeyi. dipla ston sta8mo tou metro doukissis plakentias. zita osa metra 8es, na sto ftiaxoun ekeini tin ora.. Volevei?? zitas ton gianni, i ton 8odori!! symfonw na mhn pareis 2x25 me adaptor... Μια χαρα ειναι! Ευχαριστω πολυ!!!!
tarrasque Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 το καλύτερο είναι τα φτιάξεις, τώρα και με τη μούφα θα είσαι οκ, εγώ παίζω έτσι εδώ και πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα (και σε εξωτερικό χώρο)
Apateonas_69 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ...κι εγω εχω κάνει μόνος μου 2 Χ 40μετρα και σε εξωτρικό χωρό και παίζουν μια χαρα.Απώλεια 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.