GRECTORAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Από την δουλειά μπαίνω κανονικά στο site.Aπό το σπίτι όμως εδώ και 3-4 μέρες μου λέει το site ξανά συντομα κοντά σας.Είτε σαν bookmark είτε δίνοντας το link το ίδιο αποτέλεσμα.Τι φταίει?Δεν την παλεύω.Sorry αν έχει ξαναερωτηθεί από άλλον
GRECTORAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Καθάρισε την cache του browser. how?sorry που πρίζω αλλά λίγο άσχετος λίγο εθισμένος είμαι και στη δουλειά δωσε 2-3 βηματάκια πως γίνεται.έσβησα history cookies αλλά cache?
tarrasque Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 υποθέτω χρησιμοποιήεις Internet explorer πήγαινε στο tools/internet options και στο General πάτα το κουμπί Delete Files
Eusebius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Tools > Clear Private Data > Διάλεξε μόνο το Cache και ξεδιάλεξε τα άλλα.
GRECTORAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 thank u all.είμαι στη δουλειά το δοκιμάζω σπίτι κι ελπίζω να πιάσει.στη δουλειά με ελληνικά xp δηλαδή :λανθάνουσα μνήμη=cache?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.