LambrosN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια εχω το linksys modem router WAG354G και ενα apple mac book pro , χτες εκανα τις πρωτες μου δοκιμες γιατι σε λιγες μερες θα εχω adsl apo ton ote. Συνδεοντας το με καλωδιο στο laptop και γραφοντας 192.168.1.1 για να μπω στην σελιδα του να κανω τις πρωτες ρυθμισεις δεν μπαινει μου λεει o safari 401 unauthorized, τον κανω reset ξαναδοκιμαζω ... τιποτα. δεν μπαινει με τιποτα μεσα στις ρυθμισεις του. Η σελιδα ειναι σιγουρα σωστη και οσοι εχουν linksys το ξερουν οτι ειναι η 192.168.1.1. Με το ιδιο καλωδιο δικτυο συνδεω εναν router dlink 4300 και στον σαφαρι γραφω την σελιδα που ειναι να μπω για να κανω τις ρυθμισεις (192.168.0.1) και μπαινω κανονικοτατα... μηπως τα Linksys δεν εχουν συμβατοτητα??? υπαρχει λυση να κανω τις ρυθμισεις στο linksys??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Κάποια routers έχουν ασυμβατότητα με τον Safari. Δεν γνωρίζω αν το δικό σου είναι ένα από αυτά. Καλού-κακού κάνε και μια δοκιμή με το Firefox. Εκτός αυτού, το Macbook σου, τι IP έχει? Αν ο router έχει την 192.168.1.1 τότε το Macbook πρέπει να έχει διεύθυνση 192.168.1.x (όπου x ένας αριθμός από το 2 μέχρι το 255). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 δεν θυμαμαι , εχει αυτη τη "μαμα" θα δοκιμασω με firefox na do αν την ανοιγει και θα αλλαξω και την ip να δω. η συνδεσμολογια που θελω να κανω ειναι να εχω τον Linksys σαν μοντεμ μονο και να τον συνδεσω με τον ρουτερ dlink και απο τον dlink στο apple. θελω μονο να κανω τις ρυθμισεις της συνδεσης μονο στο Linksys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Όντως κάτι γίνεται με το safari. Παλιότερα είχαν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και άλλοι χρήστες. Με firefox δουλεύει κανονικά. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=36970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 μια χαρα δουλεψε με τον firefox , αρα προβλημα του safari ειναι ευχαριστω παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.