nikos papas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας!Ειμαι καινουργιος στο forum και ζηταω καποιοα βοηθεια,για την επιλογη οθονης.Σκεφτομαι για 1919s και 1932p.Οσοι εχουν τα παραπανω μοντελα ας γραψουν κατι για τα χαρακτηριστικα τους.Οχι τα τυπικα ππυ δινει ο κατασκευαστης, αλλα οπως τα βλεπουν και τα εκτιμουν οι ιδιοι. Παραδειγμα για τη φωτεινοτητα,το μαυρο,για το οποιο ακουσα οτι στη 1919 δεν ειναι μαυρο αλλα γκρι περιπου.Αν ειναι καταλληλη για την αναπαραγωγη dvd.Με παιχνιδια δεν ασχολουμαι. Επισης για την 1932 διαβασα σε καποιο αγγλικο review, αλλα και σε καποια forums,απο κατοχους της οθονης, οτι εχει καποιο προβληματακι με το backlight.Με αποτελεσμα της μετριες επιδοσεις στην αναπαραγωγη ταινιων. Στις υπολοιπες εφαρμογες,gaming,office,κ.λ.π.φαινεται να ειναι πολυ καλη. Οποιος εχει την 1932 ας γραψει τις εντυπωσεις του. Θελω να ξερω αν αξιζει τελικα να δωσω κατι παραπνω για την 1932.Δηλαδη θα παρω κατι παραπανω στην ποιοτητα εικονας η απλα τα παραπανω χρηματα που κοστιζει αφορουν κυριως την εμφανιση και αλλες ευκολιες οπως pivot κ.α.Πραγματα που δεν με ενδιαφερουν. Ευχαριστω πολυ.
Vagos_46 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 ως κατοχος 1919 πρεπει να πω οτι ειναι πολυ καλη σε ολα της και οτι το μαυρο το αποδιδει μια χαρα! αλλα,η 1932 ειναι σαφως ανωτερη (γι αυτο και η διαφορα τιμης) οποτε συγκριση μεταξυ των δυο δεν υπαρχει! αν ειχα τα λεφτα κι εγω την 1932 θα επαιρνα.
nikos papas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω! Κανενας αλλος, που να εχει 1919 η1932 και να μη βαριεται να γραψει τις εντυπωσεις του?
kokolis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 kai egw th 1919s exw kai gia ta lefta ths arketa kalh,pantws an katalikseis s aythn parth se mayro xrwma kai oxi se ashmi
JOHNX2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 exoume stin doulia teseris LG 1919s... entaksi i othoni den exi kati to idietero na diksi, mia aploustati 19ara einai, opote min to psaxnis kai poli. episis sto mauro exei emfanis aliosis stis 4 pleures tis (einai san na fotaei). tora gia tin 1932p den ksero na sou po. se autin tin katigoria timis pou psaxnis (1919s me 200 euro) min perimenis na paris kati aksiologo... pare tin 1932 opote
nikos papas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 exoume stin doulia teseris LG 1919s... entaksi i othoni den exi kati to idietero na diksi, mia aploustati 19ara einai, opote min to psaxnis kai poli. episis sto mauro exei emfanis aliosis stis 4 pleures tis (einai san na fotaei). tora gia tin 1932p den ksero na sou po. se autin tin katigoria timis pou psaxnis (1919s me 200 euro) min perimenis na paris kati aksiologo... pare tin 1932 opote Δεν περιμενω κατι αξιολογο στα 200 ευρω.Απλα να μην υπαρχει καποιο ενοχλητικο προβλημα,οπως αυτο με την εμφανη αλλοιωση του μαυρου, που περιεγραψες.Κατι παρομοιο αναφερουν και για τη 1932 ,γιαυτο θελω να ακουσω γνωμες ,για να δω αν αξιζει τα 70-80 ευρω παραπανω.Με προβληματσε παντως αυτο για το μαυρο. Θα ηθελα τα αλλα δυο φιλαρακια που εχουν τη 1919 και απαντησαν πριν, να που τη γνωμη τους πανω σε αυτο. Και οποιοσδηποτε αλλος φυσικα μπορει να βοηθησει,επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να δω τις οθονες. Ευχαριστω!
Vagos_46 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον τωρα που δε βαριεμαι ας γραψω δυο πραγματακια παραπανω! για τα λεφτα της πραγματι καλη ειναι την εχω κι εγω με μαυρο καδρο,ωστοσο το backlight bleeding δεν ειναι και τοσο εντονο,ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα των οθονων με tn panel.ο johnx2 προφανως στη δουλεια τη φωτεινοτητα την εχουν στο εργοστασιακο 100 και εκει πραγματι βγαζει ματια,να φανταστεις την εχω στο 30.σε παιχνιδια δεν εχω παρατηρησει ghosting και στις ταινιες φαινεται οσο καλα μπορει να φαινεται ενα dvd σε οποιαδηποτε lcd οθονη! αν εχεις τα λεφτα και θελεις κατι παραπανω μη το σκεφτεσαι η 1932 ειναι κλασσεις ανωτερη και αξιζει τα παραπανω λεφτα.
history Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου, και εγώ στην αναζήτηση οθόνης είμαι...έχω ανοίξει και παραπλήσιο topic "αγορά οθόνης 19 μέχρι 250"..εγώ προσανατολίζομαι στη lg 1952S-SF..Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη, λόγω μεγάλης ζήτησης, στο e-shop κοστίζει 227..εσύ πώς και την παρέκαμψες;από τα λίγα που ξέρω περί οθονών, μεταξύ των δύο μοντέλων που αναφέρεσαι βρίσκεται αυτή που σου "προτείνω"..μεταξύ σοβαρού και αστείου, πηγαίνοντας στα καταστήματα να δω τις οθόνες, δεν βγάζω και μεγάλη άκρη...όλες ίδιες μου φαίνονται...
nikos papas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω ξανα Vago_46,για την κατατοπιστικη απαντηση σου.Και εγω σε μαυρο καδρο σκεφτομαι να την παρω. Φιλε μου history,η 1952sf διαφερει μονο στο οτι εχει διαφορετικη βαση απο την 1919.Εχουν διαφορες στα τυπικα χαρα/κα μονο.Δεν ξερω αν κανω λαθος. Τη σκεφτομαι και αυτη παντως κυριως απο θεμα εμφανισης.Καλη περιπτωση ειναι η 1952tq ,οπου εχεις και dvi σε χαμηλη τιμη,αλλα τη σταματησαν νομιζω. Πανω απο ολα ομως σημασια εχει αυτο που ειπες.Δηλαδη οτι δε βλεπεις και μεγαλες διαφορες στις οθονες.Ο χρονος αποκρισης η φωτεινοτητα κ.λ.π. μετριουνται αντικειμενικα μα μηχανηματα.Αυτο που μετραει ομως ειναι το πως σου <καθεται> εσενα στο ματι η οθονη.Η οποιαδηποτε οθονη εχεις απεναντι σου. Πραγμα φυσικα που ειναι τελειως υποκειμενικο.Απλα εγω δεν εχω τη δυνατοτητα να τις δω, απο κοντα οπωσ εσυ.Γιαυτο και προσπαθω στο περιπου να παρω μια ιδεα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Οντως η 1952TQ (την οποια προλαβα να παρω τα Χριστουγεννα!!->και ειναι αριστοτατη!!), δυστυχως από οτι βλεπω σταματησε...
nikos papas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Οντως η 1952TQ (την οποια προλαβα να παρω τα Χριστουγεννα!!->και ειναι αριστοτατη!!), δυστυχως από οτι βλεπω σταματησε... Στα ιδια χαρα/κα με την 1952tq υπαρχει η philips 190c7 στα 230 ευρω,η οποια απεσπασε καλη βαθμολογια στο τεστ του pc world δεκεμβριου.αλλα δεν εχει zero pixel. Καποιος που να εχει 1932p!Aς κανει το κοπο να γραψει δυο λογια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δεκεμβρη που εκανα ερευνα αγοράς στην αγορά υπήρχαν τα μοντελα 6 της Philips ( S6, C6 κτλ), οχι τα 7. Αυτο που ειπες δεν το ηξερα καν! Τεσπα, ας συνεχιστει η κουβεντα.
nikos papas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Η οθονη 190C7FS ειναι η βελτιωμενη εκδοση της 190C6.Θα την χτυπουσα αλλα εχει εγγυηση 3+1 subpixel.Το περιοδικο pc world την προτεινει σαν συμ-φερουσα αγορα και τη βαθμολογει με 84.Εχει πραγματικο χρονο αποκρισης 7ms,κοντραστ 800 και ψηλη φωτεινοτητα.Θεωρειται πολυ καλη για παιχνιδια και ταινιες.Θαθελα να ξερω κατα ποσο φαινονται τα subpixels,αλλα αυτο ειναι θεμα αλλου post.Το προοβλημα ειναι οτι οσο το ψαχνω το θεμα οθονης μπε- ρδευομαι χειροτερα. Ειδα τωρα και για την 190x7 philips στο forum και φαινεται πολυ καλη.Μονο η φωτεινοτητα της ειναι λιγο χαμηλη, δυστυχως. Δυλωνο οτει αιχο μπαιρδεφτι αινταιλλως :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.