Προς το περιεχόμενο

transparent flash

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια φτιαχνω φλασ μενου για ενα σαιτ με το 1,2,3 Flash menu.

παρολο που εχω τικαρισμενο το transparent οταν το βαζω στο σαιτ δεν ειναι τρανσπαρεντ:-(((

μπορω μεσω dreamweaver να το κανω καπως;;;

ευχαριστω

Δημοσ.
Ρε παιδια φτιαχνω φλασ μενου για ενα σαιτ με το 1,2,3 Flash menu.

παρολο που εχω τικαρισμενο το transparent οταν το βαζω στο σαιτ δεν ειναι τρανσπαρεντ:-(((

μπορω μεσω dreamweaver να το κανω καπως;;;

ευχαριστω

όπως βλέπεις το source της σελίδας σου, πρόσθεσε στον κώδικα του flash το εξής :

<param name="wmode" value="transparent">

Δημοσ.

thanks!!!!

Εχω αλλη μια ερωτηση!!! Εχω ενα φλασ μενου το οποιο οταν ειναι ανοιχτα τα sub menu του πεφτουν πανω σε ενα layer με text. Οταν ομως το submenu πεφτει πανω στο κειμενο δε πατιουνται τα κουμπια του φλασ:-(((

Καμια ιδεα για το πως να κανω το φλασ μενου ναναι πανω απτα layer με το κειμενο και να δουλευουν τα κουμπια του;;

Δημοσ.
thanks!!!!

Εχω αλλη μια ερωτηση!!! Εχω ενα φλασ μενου το οποιο οταν ειναι ανοιχτα τα sub menu του πεφτουν πανω σε ενα layer με text. Οταν ομως το submenu πεφτει πανω στο κειμενο δε πατιουνται τα κουμπια του φλασ:-(((

Καμια ιδεα για το πως να κανω το φλασ μενου ναναι πανω απτα layer με το κειμενο και να δουλευουν τα κουμπια του;;

Βασικά το flash κάνει overlay οποιοδήποτε layer, εκτός αν στο layer που αναφέρεσαι έχεις κι εκεί flash.

Υπάρχει κάπου online η σελίδα σου να την δούμε, μήπως λυθεί το πρόβλημα σου;

Δημοσ.

ούτε εγώ σε κατάλαβα φίλε μου. το text είναι html i mesa στο flash? το flash όταν ανοίγουν τα κουμπιά βγαίνει εκτός των ορίων του;

Δημοσ.

οριστε και φωτο...

testqf2.jpg

Ekei που λεει πανω πανω "εισαγει και διανεμει" οταν ανοιγει ενα submenu απο πανω που ειναι το οριζοντιο μενου και πεσει πανω στη φραση αυτη δε μπορουν να πατηθουν τα κουμπια τυου.

Δημοσ.

Πάνε χρόνια από τότε που δούλεψα Dreamweaver, αλλά νομλιζω ότι εκεί που είναι το φλας σου έχεις βάλε και HTML κείμενο? Δεν μπορεί το κείμενο αυτό να πάει πιο πάνω/κάτω για να μην τα μπλέκεις;

Αν παρόλα αυτά θες το site έτσι οπωσδήποτε τότε κόιτα τον HTML κώδικα σου και όχι το flash. Εκεί είναι το κείμενο σου "πάνω"από το φλας. Αν δεν γίνετε απλά, τότε θα πρέπει να ψάξεις για HTML tricks, είτε με CSS ή JavaScript... Google δηλαδή

Καλή τύχη

Δημοσ.

οπως εχω γραψει παραπανω ειναι layer το οποιο εχει τεξτ μεσα.

Ναι μπορω να το βαλω πιο κατω αλλα εγω θελω να το εχω εκει που ειναι οποτε εξακολουθω να εχω την ιδια απορια. αν γινεται δηλαδη το φλασ μενου να ειναι ΠΑΝΩ απτο layer με το text,ωστε να δουλευουν τα κουμπια του.

Δημοσ.

Για να το κανεις πρεπει να δουλεψεις css και javascript. Δες αυτο το site: ht*tp://www.madis.gr/main/product.php και θα καταλαβεις πως γινεται.

Ουσιαστικα μεσω css αλλαξεις το z-index των div, ωστε το flash να ειναι ontop οταν πας να πατησεις το μενου και below οταν εισαι σε οποιοδηποτε αλλος μερος της σελίδας.

Για να το κανεις ομως αυτο πρεπει να χρησιμοποιησεις καποια βιβλιοθηκη απο το osflash που σου επιτρεπει να καλεις ρουτινες jscript μεσα από το flash. Οι ρουτινες αυτες θα αλλαζουν το z-index των divs.

Ελπίζω να βοήθησα, Μιχάλης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...