Προς το περιεχόμενο

psarema kai sta mobile sos apati

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

molis mou hr8e to akolou8o SMS

ΜΑΡΙΑ:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ : Μ ΜΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΟ 4873

opos katalavenete einai apati pedia kai se xreonoun sthn apantisi ta kerata tous giauto idopiiste osous kserete :evil: :evil:

Δημοσ.

Εγω παλι εχω την εξης απορια: Υπαρχει περιπτωση να χρεωθει καποιος χωρις να απαντησει? Καθε μηνυμα που σκαει να χρεωνεται στον λογαριασμο του παραληπτη?

Δημοσ.

Να σου εξηγησω την απορια μου...Πριν κανα μηνα εστειλα ενα sms με το ονοματεπωνυμο μου σε ραδιοφωνικο σταθμο για μια κληρωση. Εκανα ομως λαθος(ξεχασα να γραψω τον κωδικο στην αρχη του sms) και μου ηρθε απαντηση οτι αυτο που εστειλα δεν ανηκει σε καποια υπηρεσια. Ολα καλα λεω και το ξεχναω. Μετα απο 1 μερα σκαει μηνυμα που λεει οτι για να χρησιμοποιησω αυτη την υπηρεσια(ποια?) θα πρεπει να ειμαι πανω απο 18 ετων και διπλα 1.19ευρω/sms. Το γειωνω και απο τοτε και καθε μερα μου στελνει μηνυμα η Θεανω, η Λιντα, η Ταρια, η Βαλια, η Βανεσσα, η Κριστα, η αδελφη της Ταριας, η Βαντα, η Σαντρα για να βγουμε κλπ κλπ. Η φαση ειναι οτι δεν εχω ιδεα για το τι πρεπει να κανω και καθομαι καθε μερα και διαβαζω π***ς. (Τελευταιο μηνυμα, σημερινο: ¨Ειμαι η Μελινα και σημερα ειμαι ετοιμη να βγω να το τσικνισω με μια φιλη μου. Παρε με τηλεφωνο¨). ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

E είναι απλό ρε συ. Πάρε τηλέφωνο την εταιρά σου και πες τους να το κόψουν αυτοί ή να σου πουν τον τρόπο να το κόψεις εσύ..

Απείλησε και λιγάκι, δεν κάνει κακό.

Θανατος στους Spammers.:evil:

Δημοσ.
ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ : Μ ΜΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΟ 4873

opos katalavenete einai apati pedia kai se xreonoun sthn apantisi ta kerata tous giauto idopiiste osous kserete :evil: :evil:

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι "Υπάρχουν τέτοια χαϊβάνια να την πατήσουν σε αυτό;" Βέβαια υπήρχαν χαϊβάνια που την πάτησαν με τα τηλεπαιχνίδια του στυλ βρείτε της διαφορές. Αλλά και πάλι :?

Δημοσ.
Το γειωνω και απο τοτε και καθε μερα μου στελνει μηνυμα η Θεανω, η Λιντα, η Ταρια, η Βαλια, η Βανεσσα, η Κριστα, η αδελφη της Ταριας, η Βαντα, η Σαντρα για να βγουμε κλπ κλπ. Η φαση ειναι οτι δεν εχω ιδεα για το τι πρεπει να κανω και καθομαι καθε μερα και διαβαζω π***ς.

Μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια μηνύματα σε καθημερινή βάση. Το πρώτο και τελευταίο που έλαβα έλεγε: ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ.

...και δεν είχα στείλει και τίποτα! :)

Δημοσ.

Οντως..ειναι καπως καλυτερες οι δικες μου απο τον Παυλο....:-D Αλλα και παλι ρε γαμωτο...μπιπ μπιπ συνεχεια δεν αντεχω αλλο...αυριο θα κανω κινηση για να το μπλοκαρω

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα ήρθε τώρα αλλά λέει πως είναι η μαρία.Ευτυχώς το σκέφτηκα και εψαξα και βρήκα τι μλκ είναι.Άραγε από που μας βρίσκουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...