danaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μάλιστα, αν είναι 3 φορές είναι ΟΚ. Πάνω από τρία format το χρόνο, είναι ό,τι πρέπει για να πας ψυχιατρείο...
GeorgeChios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μου έχουν πεί για 3 φορές σε 1 χρόνο αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... 3 φορες στον ιδιο ή σε διαφορετικους υπολογιστες ? Δεν το καταλαβαινω αυτο που κανει η microsoft. Κυριοι δεν το αγορασα ? Εγω γουσταρω καθε μερα να κανω φορματ. Εσεις τι ζορι τραβατε ? Περιμενετε λιγο καιρο θα βγουν και vista που δεν θα χρειαζονται activation.....
danaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 3 φορες στον ιδιο ή σε διαφορετικους υπολογιστες ? Δεν το καταλαβαινω αυτο που κανει η microsoft.Κυριοι δεν το αγορασα ? Εγω γουσταρω καθε μερα να κανω φορματ. Εσεις τι ζορι τραβατε ? Περιμενετε λιγο καιρο θα βγουν και vista που δεν θα χρειαζονται activation..... Ε, για το ίδιο μηχάνημα θα μιλάνε... Αυτοί που τα βάζουν σε πολλά μηχανήματα, ακούγεται ότι πάνε σε κινέζους γιατρούς... Άστα, παντού αυτοί οι κινέζοι ρε παιδί μου... Ένα καφέ πας να πιεις και σου 'ρχεται ο χαμογελαστός με τις υποκλίσεις κινέζος με το κασελάκι του...
tolis_01 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μάλιστα, αν είναι 3 φορές είναι ΟΚ. Πάνω από τρία format το χρόνο, είναι ό,τι πρέπει για να πας ψυχιατρείο... Εμένα πάντως δεν μου φτάνουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.