Dark-Shadow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Για σας παιδιά ψάχνω ένα προγραμματάκι που να lockarei το desktop δεν θέλω να χρησιμοποιώ τον windows με logout απλά θέλω να lockaro το desktop και να μην μπορείς να πατήσεις click πουθενά. Να το kselockareis μόνο με pass!!! Έχω βρει ένα πρόγραμμα αλλα δεν ξέρω ποσο έμπιστο είναι http://www.fspro.net/lock-pc/
gruslo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Αφού δοκίμασα κι εγώ καμπόσα, μου έχει κάτσει τελικά καλά εδώ και πάνω από 1 χρόνο το matrix screen locker: το πιο ελαφρύ, άμεσο, εύκολο και χωρίς κανένα bug .
Members gsarig Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Winkey+L ... Θα συμφωνήσω με τον Eusebius...
karolos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Θα συμφωνήσω με τον Eusebius... ayto kleidwnei to pc??kai pws ksekleidwnei?
notorious20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Αφού δοκίμασα κι εγώ καμπόσα, μου έχει κάτσει τελικά καλά εδώ και πάνω από 1 χρόνο το matrix screen locker: το πιο ελαφρύ, άμεσο, εύκολο και χωρίς κανένα bug . pisteyo kai go oti einai to kalitero.. kathos einai to pio elafri gia to pc kai mporeis na ta afineis na trexei sto tray xoris provlima.. dokimase to.. \to mono arnitiko einai oti an exeis girisei ti glossa se ellinika kai ksexasteis kai kaneis lock tin epifaneia ergasias den dexetai me tipota to pass opote xreiazetai reset..
Members gsarig Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Πατώντας winkey + L κλειδώνει το desktop σου, τα προγράμματα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή όμως εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά. Ξεκλειδώνει με το username και password του τρέχοντος χρήστη των windows. Η συγκεκριμένη μέθοδος προϋποθέτει, φυσικά, να έχει ο συγκεκριμένος χρήστης δηλωμένο password και είναι η πιο απλή και ίσως η πιο σίγουρη, αφού δεν απαιτεί εγκατάσταση τρίτων προγραμμάτων, μιας και αποτελεί ήδη υπάρχουσα λειτουργία των Windows.
gruslo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 ...to mono arnitiko einai oti an exeis girisei ti glossa se ellinika kai ksexasteis kai kaneis lock tin epifaneia ergasias den dexetai me tipota to pass opote xreiazetai reset.. Αυτό μπορείς να το ξεπεράσεις αν για password βάλεις μόνο αριθμούς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.