Προς το περιεχόμενο

Διπλοπυρηνο Ή Μονοπυρηνο Σε Socket Am2 Me Win Xp ;;

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@dhmak: Αν δεν κάνεις o/c, η διαφορά των επιδόσεων μεταξύ των 4300/6300 είναι ασήμαντη (και να κάνεις πάλι ασήμαντη είναι από όσο έχω δει μετά από λίγο ψάξιμο στο net). Οπότε, όχι δεν είναι αξιόλογη η διαφορά που αναφέρεις.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολυ, φίλε antonl για την απάντησή σου. Ήταν αυτή που επιζητούσα.

Άν μπορεί να πεί και κάποιος άλλος γνώμη για το ίδιο θέμα, ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ και περιμένω..

Δημοσ.
εγω ψηφιζω κανεις δεν κανεις OC 4300.

Πέραν της διαφορά στην τιμή (2-10€), υπάρχει και κάποιος άλλος (αποδεδειγμένος) λόγος για αυτήν την πρόταση;

Εννοώ όχι κάτι του στυλ «επειδή βγήκε πιο πρόσφατα, θα είναι πιο καλός».

Δημοσ.

το παμε επειδη εχει μεγαλύτερο πολαπλασιαστή και αν χρειαστη ποτε να κανεις OC θα σου φανεί πολύτιμος. Τώρα άμα δεν κάνεις OC δεν πιστεύω ότι χάνεις και τπτ συμαντικό και πιστεύω ότι αν κάνεις μια αλλαγή στον ldt πολλαπλασιαστής απο χ4 που έχει στο auto χ5 θα έχεις δίαυλο απο 800 σε 1000.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους, για τις πολύτιμες πληροφορίες σας.

Όπως λέει και ο τίτλος είμουνα έτοιμος να στραφώ σε AM2 και χάρη στις δικε σας απόψεις, νομίζω πήρα τον σωστό δρόμο.

Το σύστημα που κατέληξα είναι το τελευταίο, που σας δημοσίευσα. Σύνολο: 432.08.

Ελπίζω να μήν πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο, γιατί δέν τα βρήκα πεταμένα και στον δρόμο.

Ευχαριστώ πολύ, άλλη μια φορά όλους σας και περιμένω να νιώσω της <<κορυφαίες, ελπίζω>> επιδόσεις του συστήματός μου.

Δημοσ.

Τελικά παίδες για άλλη μιά φορά είχατε δίκιο.

Μπήκα στην nvidia και έψαξα τα χαρακτηρηστικά των 7300-7600.

..Χαοτική διαφορά.. η μέρα με τη νύχτα, οπότε για άλλη μιά φορά θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας.

Άλλαξα την 7300 που είχα βάλει με την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512534

Φαντάζομαι θα φυσάει (τα λεφτά της νομίζω τα αξίζει, εν αντιθέση με την 7300 που νομίζω θα πηγαίναν στον βρόντο, αφού θα χρειαζόμουνα αναβάθμιση σύντομα).

Ευχαριστώ και πάλι.

Σήμερα-Άυριο ελπίζω να τον έχω. Να δούμε τί θα δούμε.

Δημοσ.

Γειά χαρά και πάλι. Πλέον είμαι κάτοχος Core 2 Duo, Να ρωτήσω πώς κάνουν εκκίνηση αυτοί οι επεξεργαστές ;; (Γιατί μέχρι πρότεινως με τον amd, άναβε αμέσως)

1) Πατάω το κουμπί στο κουτί

2) Ταυτοχρόνος με το πάτημα ανάβει για 3-4 δέυτρα το κόκκινο λαμπάκι του κουτιού (ο amd δέν το άναβε)

3) Ταυτοχρόνος με το λαμπάκι σάν να πέρνει 'φωτιά' κάτι μέσα στο κουτί, μάλλον ο ανεμηστήρας φέρνει υψηλές στροφές και μετά απο 3-4 δέυτερα και αυτός ησυχάζει (ο amd δέν το έκανε)

Και μετά δείνει σήμα στην οθόνη και όλα κυλάνε ομαλά.

Έτσι εκκινούνε όλοι οι Core 2 Duo ;; (παρακαλώ τους κατόχους αυτού του επεξεργαστή να απαντήσουν)

Ά και κάτι τελευταίο,

Ο επεξεργαστής στα Windows είναι στους 44-45 βαθμούς κελσίου, ο ανεμιστήρας στις 2300 στροφές και η 7600gt είναι στους 51 βαθμούς κελσίου.

Όλες αυτές οι θερμοκρασίες, κυμαίνονται στα φυσιολογικά επίπεδα για τα συγκεκριμένα αντικείμενα ;;

Δημοσ.
Γειά χαρά και πάλι. Πλέον είμαι κάτοχος Core 2 Duo, Να ρωτήσω πώς κάνουν εκκίνηση αυτοί οι επεξεργαστές ;; (Γιατί μέχρι πρότεινως με τον amd, άναβε αμέσως)

1) Πατάω το κουμπί στο κουτί

2) Ταυτοχρόνος με το πάτημα ανάβει για 3-4 δέυτρα το κόκκινο λαμπάκι του κουτιού (ο amd δέν το άναβε)

3) Ταυτοχρόνος με το λαμπάκι σάν να πέρνει 'φωτιά' κάτι μέσα στο κουτί, μάλλον ο ανεμηστήρας φέρνει υψηλές στροφές και μετά απο 3-4 δέυτερα και αυτός ησυχάζει (ο amd δέν το έκανε)

Και μετά δείνει σήμα στην οθόνη και όλα κυλάνε ομαλά.

Έτσι εκκινούνε όλοι οι Core 2 Duo ;; (παρακαλώ τους κατόχους αυτού του επεξεργαστή να απαντήσουν)

Ά και κάτι τελευταίο,

Ο επεξεργαστής στα Windows είναι στους 44-45 βαθμούς κελσίου, ο ανεμιστήρας στις 2300 στροφές και η 7600gt είναι στους 51 βαθμούς κελσίου.

Όλες αυτές οι θερμοκρασίες, κυμαίνονται στα φυσιολογικά επίπεδα για τα συγκεκριμένα αντικείμενα ;;

με μαμισια ψυχτρα νορμαλ εισαι. η εκινηση ειναι θεμα μητρικης οχι επεξεργαστη.

Δημοσ.

@dhmak για τις θερμοκρασίες:

Έχεις εξ'αρχής φροντίσει το κουτί σου να ψύχεται σωστά; (1 120mm ανεμιστήρας μπροστά να βάζει κι ένας ακόμα πίσω να βγάζει αέρα).

Δημοσ.

Όχι φίλε parsifal, μόνο ότι κάνει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή.

Μάλλον καλά είμαι οπότε, έ ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...