Προς το περιεχόμενο

Διπλοπυρηνο Ή Μονοπυρηνο Σε Socket Am2 Me Win Xp ;;

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους, Λέω να μεταβώ απ' το socket939 στο socketAM2.

Λέω να πάρω: την μητρικη ASUS M2N 1394,

μία TWINMOS 1GB και μία ASUS 6200 TurboCache.

Για λειτουργικό WinXP 32-bit (μέχρι να βρώ τα Vista ελληνικά warez) άν βάλω Dual-Core επεξεργαστή, πιστέυω οτι κάτι παραπάνω θα μου προσφέρει απο τον μονοπύρηνο κι ας μήν εκμεταλέυεται το λειτουργικό πλήρως τον διπλοπύρηνο, πιστέυω πως θα έχω μία συμαντική άυξηση επιδόσεων σε παράλληλες εργασίες. Τί λέτε ;;

Τί να προτιμήσω, Dual-Core ή Single-Core.

Περιμένω της απόψεις σας σύντομα...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διπηρυνο φυσικα για να κανεις γρηγοροτερα ολες τις εργασιες σου αλλα και απο πλευρας καταναλωσης, επισης μπορεις να εισαι σιγουρος οτι καποιες μητρικες θα εχουν συμβατοτητα με τους νεους 4πηρυνους..

Δημοσ.

Φίλε Galis συγνώμη αλλα είμαι αμετανώιτος AMDακιας, για λόγους προφανείς.

1ον: Ένα σύστημα βασισμένο σε intel θα μου πάει ο κούκος αηδόνι και

2ον: Δέν ξέρω πως τα καταφέρνει η AMD αλλα σε αντιστοιχία με τα μοντέλα της intel είναι κάτι της γρηγορότερη.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

Τελικά και εγώ σε Dual-Core προσανατολιζόμουν, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, κι άν δέν βαριέσται, περιμένω κι άλλων γνώμες...

Δημοσ.

Αμα θες με το ζορι AMD μην αλλαζεις τιποτα.Βρες εναν διπυρινο X2 ή opteron για s939 και οσο αντεξει το μηχανημα σου.Υπαρχουν καποιοι πολυ καλοι επεξεργαστες και για 939.Και εγω AMD εχω αλλα οπως και να χει με Core Duo θα καταληξουμε.

Δημοσ.

@dhmak: βασικά φίλε μου τον δυπύρηνο των αναγνωρίζουν κανονικότατα τα xp και τον δουλεύουν χωρίς προβλήματα. όσο για το ερώτημά σου δεν είναι δυνατόν να ρωτάς εμάς (!) τι θα κάνεις με τα λεφτά σου, έλεος δηλαδή. αν σου φτάνουν για να πάρεις δυπύρηνο εννοείτε ότι πρέπει να τον επιλέξεις, αν πάλι δεν έχεις τα λεφτά τότε πας σε μονοπύρηνο και αργότερα τον αναβαθμίζεις. φιλικά πάντα Ανδρέας.

Δημοσ.

Αφήστε ρε παιδια που ειναι πιο ακριβά τα intel.... Στην συγκεκριμενη περιοδο αγοραζεις τον 6300 με 170 περιπου... Μην λεμε οτι θελουμε, για αυτα που προσφερουν τα δυπυρηνα amd ειναι πανακριβα...

Ακους εκει? Να εχει ο 4400+ 240Ε, μην τρελαθουμε τελειως... Ενω ο 6300 και ειναι γρηφοροτερος και εχει περισσοτερη cache και κλοκαρει τρελα....

Μην νομιζεται, δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιριας ενοειται, αλλα αναλογα με την χρονικη περιοδο προτεινω τα αναλογα πράγματα....

Δημοσ.

re pedia eleos exoun allaksi ta dedomena opote exoume kai leme:

1)Oi oi am2 kai oi c2d pernoun ddr2 kai tha pareis kai epexergasti kai mobo kai stous 2

2)ama thes na tin vgaleis ftina pare ton pio top 939 px egw exw opteron 165 sta 2.92

3)Ama dosis ta idia lefta se intel tha exeis pio grigoro mixanama auto pou les esi isxue me a64 kai p4 kai me athlon x2 me tous pentium d.

Auta...

Gia to leitourgiko pou eipes to ekmetaleuete pliros ton dipiro me tis aparetites ritmisis kai nai o dipirinos an eidika einai athlon x2-opteron h c2d aksizei to kathe tou euro

Δημοσ.

re pedia den einai sigouro oti neoi epexergastes tis amd tha paizoun sta am2 opos egine kai me tous intel pou legan socket 775 kai telika oloi allaksane mobo, lene oti tha paizoun se am2 mitrikes me to miso bandwidth alla twra an thes pc i kaneis anavathmisi ston top 939 gia ftina i c2d ola ta alla einai petamena lefta kai opos eipa apo pano oi c2d tha sou vgoun pio ftina apo am2 kai me megaliteres epidosis eleos ta pame 100 fores.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...