stroumfm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ο Αpache απαγορεύει το άνοιγμα ενός αρχείου php... Γεια σας! Φτιάχνω μια ιστοσελίδα με δυναμική βάση δεδομένων και χρησιμοποιώ php-MySQL-Apache. Έχω φτιάξει ένα script διαγράφει μία εγγραφή απο εναν πίνακα της βάσης μέσω ενός link. Το link ανοιγει ενα αρχειο php που έχει μόνο τον κωδικα της διαγραφής. Οταν λοιπόν πατάω αυτό το link ο στον explorer μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα: Forbidden You don't have permission to access /"removeargia.php on this server. ------------------------------------------------------------ Apache/2.0.55 (Win32) Server at localhost Port 80 Πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα????? Στα script που αποθηκεύουν δεδομένα στη βάση δεδομένων δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Δουλεύουν τέλεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 /"removeargia.php Upopteuomai oti kapou exeis ksexasei ena parapano double quote (") Anti dld ston html/php kwdika na grapseis px echo('<a href="removeargia.php">Diagrafh Argias</a>'); exeis grapsei kati tetoio: echo('<a href=""removeargia.php">Diagrafh Argias</a>'); Gl
stroumfm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Oχι. Έχω γράψει ακριβώς αυτο: '<a href=\"removeargia.php?id=$_POST[aa]\">Διαγραφή</a>'
Hatman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 otan vazeis mono quote ' den metafrazetai apo thn php o kwdikas. ayto pou thes na valeis einai to anapodo: <a href=<?php echo '"./removeargia.php?id='.$_POST['aa'].'"'; ?> >Διαγραφή</a> gia des kai pes
nevang Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Φαντάζομαι ότι έχεις γράψει: >echo '<a href=\"removeargia.php?id=$_POST[aa]\">Διαγραφή</a>'; Το \ το χρησιμοποιείς για να μην λειτουργήσουν τα double quotes ως escape string ωστόσο εσύ έχεις χρησιμοποιήσεις single quotes. Εφόσον, η γραμμή είναι μέσα σε κώδικα PHP και όχι σε HTML θα πρέπει να γράψεις: >echo '<a href="removeargia.php?id=$_POST[aa]">Διαγραφή</a>'; Αν είναι σε κώδικα HTML: ><a href="removeargia.php?id=<?php echo $_POST[aa]; ?>">Διαγραφή</a>
stroumfm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Τα δοκίμασα όλα αυτά που μου είπατε αλλα μου βγαζει σφαλμα: "Notice: Use of undefined constant id - assumed 'id' in..." Για να διαβάσω την τιμή της μεταβλητής aa που στέλνω με το $_POST[aa] γραφω: $_GET[id] Μήπως εκεί υπάρχει το λάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.