Προς το περιεχόμενο

Fall 2007: What to expect

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΑΛΛΟΝ παει και το New Amsterdam!!

ΩΡΑΙΑ!!Αποσες σκοπευα να δω μονο το Reaper παιχτηκε και βλεπω(και μου αρεσει, και ας λετε) και περιμενω το Terminator

Αντε να δοκιμασω και Pushing Daisies

ΑΘΛΙΑ ΣΕΖΟΝ (δεν βλεπω και κωμωδιες ρε γαμωτο), ΕΥΤΥΧΩΣ Dexter, Heroes, House, Supernatural έχουν ξεκινησει πολυ σουπερ και καλυπτομαι με την ηδη ¨στρωμενη ομαδα" μου

Αν τραβηξουν λιγο το Smallville(ελπιζω) και το Prison Break(δεν το βλεπω, εχω απογοητευτει) κατι κανουμε μεχρι τα βαρια χαρτια Lost,24 να πεσουν στο τραπεζι

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά το Prison Break δεν θα μεταφερθεί σε άλλη μέρα, αλλά θα διακοπεί για 4 (!!!!) μήνες και θα επιστρέψει στην συνηθισμένη του ώρα τη Δευτέρα 14 Απριλίου για να συνεχιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Το τελευταίο επεισόδιο πριν τη διακοπή θα μεταδοθεί στις 17/12.

• Moderators
Δημοσ.

Ενδιαφέρον το Life.

Έχω δει μόνο τον πιλότο. Δεν εντυπωσιάστηκα πολύ, αλλά η σειρά φαίνεται ότι έχει υλικό για να αναπτύξει. Ο πρωταγωνιστής αποδίδεται ως αρκετά ιδιόρρυθμος (αμυδρά φέρνει σε House που και που), και κάπως προβληματικός. Θα έλεγα ότι ο πιλότος απλά έμεινε στη λογική επεισοδίου mid-season και δεν επιδίωξε κάποια δυναμική εκκίνηση (γεγονός που κάνει το φινάλε του επεισοδίου κάπως εμφανώς forced για να επιβάλλει το arc που δε δημιούργησε το υπόλοιπο επεισόδιο). Ωστόσο, το φινάλε και μόνο, μαζι με κάποια σκόρπια στοιχεία του επεισόδίου και μια σχετικά καλα διαμορφωμένη ατμόσφαιρα αρκούν για να με κάνουν να δω λίγα ακόμα επεισόδια και να διαμορφώσω καλύτερη εικόνα.

Κάπως κατώτερο το 1χ03 του Pushing Daisies (από το 1χ02), αλλά ακόμα πολύ καλό. Με αυτό το show φοβάμαι τα εξής: Μην τους εξαντληθεί γρήγορα το ενδιαφέρον υλικό ή μήπως δεν έχουν κάτι παραπάνω να δώσουν από story arc (πέρα από όσα εισήγαγε το 1ο επεισόδιο) και αρχίσουμε DOTW episodes (death of the weak) που θα επαναλαμβάνονται. Και 2ον μην το κόψουν νωρίς, πριν δούμε όλο το potential του, όπως έγινε πχ με το Wonderfalls (το οποίο btw ήταν παρόμοιας λογικής-αλλά το αισθητικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά κατώτερο).

Δημοσ.

Kaizer πρέπει οπως και δήποτε ναι δεις το Pushing Daisies...Τα λόγια είναι περριτά.Η σειρά είναι διαμάντι,πολύ πιθανόν η καλύτερη φετινή(αν και έχουμε δρόμο ακόμα για να αρχίσουμε με τις καλύτερες...)

Μην το χάσεις

Δημοσ.

Είδα χθες το 1ο επεισόδιο και εντυπωσιάστηκα, κυρίως με την αισθητική που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη για τηλεόραση. Έχει κάτι από Tim Burton, κάτι από αδελφούς Coen, κάτι από Jean-Pierre Jeunet και βέβαια έχει τη σφραγίδα του Barry Sonnenfeld που εκτός από παραγωγός είναι και ο σκηνοθέτης των 2 πρώτων επεισοδίων.

Σίγουρα είναι από τις καλύτερες σειρές της σαιζόν και ελπίζω να μην ξεφουσκώσει γρήγορα.

Δημοσ.

an kai eida to 103 sta petaxta xoris ypotitlous kai paizontas parallhla fm08(!!) mou edose thn entyposh oti htan arketa katotero apo ta 2 prota. Bebaia tha to ksanado me ypotitlous kai pio prosektika, opos ksanaeida kai ta 2 prota (toso kala htane). All dysthxos arxizei kai moiazei poly sto dead like me kai sto death of the week fash opos leei o praetorian. Yparxei yliko, yparxei h mageia alla prepei na kratithei sta idia epipeda gia kamposa epeisodia, tha einai dyskolo.

Δημοσ.

To chuck τα σπασε! Τελειο φαινεται! Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε πολυ προσεγμενο αν και με λιγο τρελο σεναριο, ειναι must! :-)

Καλο και το big bang theory , εχει λιγο γελιο :P

Δημοσ.

Πολύ ευχάριστα νέα. Το Pushing Daisies πήρε το ΟΚ για full season και έτσι θα δούμε συνολικά 22 επεισόδια, αφού το ABC εκτός από τα 13 που είχαν αρχικά γυριστεί, παράγγειλε άλλα 9.

Δημοσ.

bionic woman kai reaper fagane delete apo to sklhro, isos na do kana dyo epeisodia akoma logo tv show mikrobiou alla to sigouro einai oti den prokeita na ta kano back up se dvdaki. Parameno sthatheros sthn arxikh apopsh pou eixa kai gia ta dyo, metriotates kai adiafores seires.

Molis arxisa to "back to you", oldstyle sitcom me ton gnosto os"frasier" ithopio pou kanei ton anchorman se ena local news tv chanel. To 1to epeisodio eixe plakitsa, poly sympathitiko. Apo oti katalabaino den einai kai to pio famous new show alla fenete na aksizei, eidika me thn eleipsh kalhs neas komodias.

To epomeno pithanon tha einai to bing bang theory, apo oti eida to proteinei o privateer se allo topik, i trust him ;)

Aaaaa mhn ksexaso, tsekara kai to cavemen, megalh blakeia, 1,5 episodio anteksa, diagrafthke kai auto apo thn lista(kai sklhro)

Δημοσ.

Συμφωνω για το Bionic Woman,δεν λεει και πολλα..Το reaper θα το συνεχισω για λιγο,εχει την φαση του..

Ενα μεγαλο + για το Chuck,το οποιο ειναι ΠΟΛΥ καλο. Και θα ξαναπροτεινω το Life,μου αρεσει αρκετα..

Ειδα και μερικα επεισοδεια του Gossip Girl(μην γελατε:) ).Νεανικο δραμα,με την φτωχη οικογενεια να μπλεκεται με τους λεφταδες της πολης,ερωτες,ζηλιες,χτυπηματα πισω απο την πλατη και καναδυο ωραιες υπαρξεις..Ενταξει,δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο,αλλα βλεπεται ευκολα...

tzinos,το journeyman το συνεχισες;Αν θυμαμαι καλα ηταν απο τις σειρες που περιμενες κατι καλο..

Δημοσ.

Μολις ειδα και The Big Bang Theory,και η σειρα τα σπαει!Μικρα, 20λπετα επεισοδεια με συεχες τρελο γελιο..Δειτε το οπωσδηποτε..

Τελικα η χρονια δεν ειναι και τοσο κακη..Μπορει να μην εχει καινουργια shows του μεγεθους Heroes,αλλα με Chuck,Pushing Daisies,Californication,πλεον και το Big Bang (συν βεβαια και οι περσινες),υπαρχουν καλες σειρες για ολα τα γουστα..

• Moderators
Δημοσ.

Εγω πάλι είδα κάποια κλιπάκια που έχει το youtube από "the big bang" και την απέρριψα τη σειρά χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτος και αν τα επεισόδια δεν έχουν καμια σχέση με αυτά τα κλιπάκια, η σειρά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο imho.

To Pushing Daisies συνεχίζει σε καλά επίπεδα -αν και ο πιλότος και το 1χ02 μου είχαν δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες. Γενικά χαίρομαι που έχει πάρει ok για full season.

Reaper και Bionic woman φάγανε σουτ. Το Journeyman είναι στο μεταίχμιο αλλά συμφωνώ με vlachaquito: στα δύο τελευταία επεισόδια παρουσιάζεται βελτιωμένο.

Chuck έχει καλύτερη δομή από Reaper και καλύτερο χιούμορ (εξαιρείται ο χαρακτήρας του χοντρού που είναι μορφή στο reaper). Λίγο απογοητεύει το resolution των υποθέσεων ανα επεισόδιο (βέβαια στο reaper αυτό γίνεται αρκετά χειρότερα). Μένει στη λίστα, μέχρι νεωτέρας.

Το Life πλάκα-πλάκα άρχισε να κερδίζει το ενδιαφέρον μου. Οπότε μένει κι αυτό στην wanted list.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...