Προς το περιεχόμενο

Fall 2007: What to expect

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάλι είδα το Journeyman που αν και όχι κάτι ιδιαίτερο, που τράβηξε το ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστεί ο τύπος που έπαιζε και στο Rome (Kevin McKidd -Lucius Vorenus) και η γυναικά(ρα)(Moon Bloodgood)/σχέση του πρωταγωνιστή από το Day Break (δε θυμάμαι όνομα). Περισσότερο στον πιλότο νομίζω μου άρεσε το layout της ιστορίας, όπως και το ότι έγιναν αρκετά πράγματα στο επεισόδιο πέρα από το βασικό θέμα. Αν κρατηθεί αυτό και παρακάτω (είναι λίγο δύσκολο είναι η αλήθεια) νομίζω ότι θα αξίζει τον κόπο.

Είδα και τον πιλότο του Big Shots. Αυτό πάλι είναι κάτι σαν Sex and the City (τέσπα μου θυμίζει ό,τι έχω δει από Sex and the City) με αντρο-παρέα αυτη τη φορά. Όλοι είναι αρκετά επιτυχημένοι στη ζωή τους με καλές θέσεις και αρκετά λεφτά. Και τους κυνηγάνε (μπλέκουν σε) διάφορα προβλήματα και σκάνδαλα, κυρίως ερωτικής φύσης. Από γνωστούς -σε μένα-, παίζει αυτός που έκανε τον Vaughn στο Alias. Έχει κάποιο χιούμορ (που έχεις ξαναδει αλλού δυστυχώς) και κάποια υπόθεση που παλι θυμίζει κάτι που έχεις ξαναδεί κάπου κάποτε... Δεν με πολύεπεισε ο πιλότος.

Btw έχω τσεκάρει και 3-μιση season από το Reno 911 (μαζί με την ταινία Miami). Η σειρά εχει πολύ γέλιο, ΠΟΛΥ γέλιο. Κυρίως γιατί όλοι αυτοί στο αστυνομικό τμήμα είναι ηλίθιοι (με διαβαθμίσεις και διακυμάνσεις βέβαια), αλλά γενικά η δομή της σειράς (σατυρίζει το COPS αλλά και άλλες σειρές (πχ CSI)) και ειδικά κάποιες σκηνές (που περιέχουν εκρήξεις, συγκρούσεις ή interction με "πειραγμένους" πολίτες) είναι μοναδικά στο είδος τους. Από ό,τι κατάλαβα η σειρά φέτος πάει για 5η season!

tzino, allos enas gia reno :D

h seira exei apisteyto gelio, tha pane gia 5h xronia pou mallon omos tha einai h teleytaia...h seira apla spernei, h tetarth xronia einai gia polla gelia!!!

oso gia to journeyman einai poly kalo, mou arese kai elpizo na synexisei eti..

pantos otora, to kalytero einai to reaper..xalaraaaaaaa

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
tzino, allos enas gia reno :D

h seira exei apisteyto gelio, tha pane gia 5h xronia pou mallon omos tha einai h teleytaia...h seira apla spernei, h tetarth xronia einai gia polla gelia!!!

oso gia to journeyman einai poly kalo, mou arese kai elpizo na synexisei eti..

pantos otora, to kalytero einai to reaper..xalaraaaaaaa

To κακο ειναι οτι εχεις δικιο. Οντως το Repear δειχνει το καλυτερο αλλα ποσο καλο ειναι αυτο για την γενικη εικονα?

Δημοσ.

Ένα πρωτο προσωπικο update στα αρχικα πλανα

Ακυρο για μένα το Moonlight, προσπαθησαν τοσο να το "εξανθρωπισουν" και να κανουν τον μυθο των βαμπιρ ρεαλιστικο που το ψοφησαν, ειναι καθαρα αστυνομικο. Περαν αυτου, το θεμα με την ωραια γκομενα και το καλο βαμπιρ που δεν μπορουν να ειναι μαζι εχει γινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ στο Buffyverse. Οι χαρακτηρες ειναι ελεινοι, καμια σχεση με Angel, σεναριο μετριο, ΓΕΝΙΚΑ εχει καποιες ελπιδες να πιασει ΜΟΝΟ σε οσους δεν εχουν δει το Angel ομως λογικα το μεγαλυτερο μεριδιο του κοινου που απευθυνεται το εχει δει το Angel και προβλεπω τα 8εκ θεατες της πρεμιερας συντομα να πεσουν στα 2. I'm out anyway

Μεσα για Reaper, αυριο 2ο επισοδειο, αν δεν χαλασει, θα το βαλω στο προγραμμα, εχει πλακα.

Δημοσ.

Λοιπον, παρατηρω οτι η νεα μοδα ειναι ο Γεναρης, περαν του Λοστ, 2-3 σειρες απο τα βαρια καινουρια χαρτια ξεκινανε κατευθειαν Γεναρη

• Moderators
Δημοσ.

Μια και κρίνουμε από τους πιλότους, το Sarah Chronicles δε θα το χαρακτήριζα γερό χαρτί. Μετα βίας χαρτί...

• Moderators
Δημοσ.

Το δεύτερο από Reaper ήταν κάπως... κατώτερο απο το 1ο ή μόνο σε εμένα φάνηκε έτσι; Από το όλο story μέχρι το encounter.

Επίσης κάπου επανέλαβε πράγματα απο τα οποια νόμιζα ότι είχαμε ξεμπερδέψει από τον πιλότο... Το χιούμορ είναι ακόμα εκεί ευτυχώς και ο Bert δίνει ρέστα.

Δημοσ.

nai tha symfonhso kai ego..pantos kalo mou fanhke, sigoura tha tou synexiso..

To journeyman htan ligo patatia to deytero epeisodio.. Vareto, asyntheto kai sto telos letakse mia vlakeia kai ta mpalose...den tha ta pame kalaaaa..

P.S. mporei na me apataei h mnhmh mou, alla mhpos allaksan to cast tou reaper?? p.x. h mhtera kai h kopelia mou fanhkan diaforetikes...

Δημοσ.

exo meinei piso! apo ta nea shows exo tsekarei mono 3 epeisodia tou K-ville, astynomikh seira sto styl tou "the shield". Pezei o mauroukos pou ekane ton antwone mitchell sto the shield stis teleytaies sezon (pezei kai sto transofrmers). Basika to palikari einai komikos kai exei ksekinhsei apo kati paidika tv shows palia an thymaste sto nickolodeon. Sto the shield epekse dramatiko rolo, alla den tou paei, sto kville to idio san na kanei overacting synexeia. H seira einai gia mia polh pou logo tou tyfona katrina exei metatrapei se polh fantasma kai oi mesites peftoun san ta korakia na fane thn polh, to egklhma basileuei....alla o mauroukos kai to police department theloun na sosoun thn polh. Prosopika den me peithoun oute oi xarakthres/ithopioi oute to story, einai 10 fores katotero apo to the shield, opote to kobo sto 3to epeisodio. apo oti lene kai oi kakes gloses dyskola tha bgalei full sezon.

Apo ta ypoloipa exo dei mono to 1to epeisodio tou reaper to opoio eixe thn plaka tou kai tha to synexiso. Alla den htan kai tipota spoudaio etsi.

Δημοσ.

Πραγματικα απο τις νεες σειρες του Οκτωβρη (γιατι υπαρχουν πλλες για Γεναρη) μου εκανε αισθηση να ξεκινησω μονο 2, το Reaper που ειναι και το μονο που θα συνεχισω και το Moonlight που ειναι φτηνο υποκαταστατο του ANgel και το εστειλα ακλαφτο

Πολυ φτωχη σεζον αλλα δεν με χαλαει διοτι ολες οι αγαπημενες μου σειρες συνεχιζουν και αν φορτωνα και αλλες δεν θα ηξερα τι να πρωτοδω. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι με εξαιρεση το House δεν εχουμε ξεκινησει πολυ καλα σε ποιοτητα

Δημοσ.

Nai, pleon sthrizomaste stis persynes kai propersynes seires...

Mono to reaper synexizo kai ego kai to journeyman (an kai to deytero htan psilomoufa).

Pantos akoma kai ta kainourgia epeisodia den einai kati to tromero, etsi kai eksereseis opos panta to teleio heroes..

A, kai to 3o epeisodio tou my name is earl htan THEIKO!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...