tonypapadovic Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Πάντως εντός της ημέρας λογικά θα βγουν υπότιτλοι στο greektvsubs. Θα το δω και θα σας πω! Παρεπιπτόντως έχει ξεκινήσει και μια νέα σειρά του Sci-fi με τίτλο Painkiller Jane, με πρωταγωνίστρια την Κριστανα Λόκεν
tzinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 eida to pilot tou drive kai exo poly mixed feelings. Kontepsa na kano emeto apo thn kinhsh ths kameras epeidh o skinothetis eide se polles tainies na exoun skhnes pou h kamera gyrnaei gyro apo tous protagonistes kai tous akolouthei san na trexei dipla/piso tous, enomize oti tha htan cool na to kane gia kana 20lepto synexomena! Kai to kanei kai sta alla epeisodia, to palikari einai groundbreaking director! Kai h idea ths seiras den einai tipota entyposiako, kati san enas tromokratikos organismos na exei sto xeri kamia 100ria atoma ekbiazontas tous na treksoun se enan agona dromou xoris kanones. Oute trelenomai gia skhnes me amaksia kai agones, alla h plaka einai oti edo den exoume agonistika amaksia, alla mias kai h koursa arxizei apotoma kai aprosmena o kathenas xrhshmopoiei oti amaksi exei. Mesa sthn kitsaria, poly cliche characters, sxetika bad acting, alla olos periergos oso pernouse h wra anti na thelo na to kleiso arxisa na to diaskedazo. Aploiko kai xazouliko san syllhpsh alla eixe kapoious kalous dialogous, kapoies asteies skhnes, kai periplekei arketa ta pragmata, exei mia dosh mysthriou kai arketh drash. Sta syn fysika o nathan filon pou ton goustaro apo to firefly, den einai asxhmh kai h ksanthia pou pezei thn partner tou. Einai loipon san ena migma fast & furious, canonball, rat race, death proof Ta 2 prota epeisodia pernoun ena 6raki apo mena, alla tha tou doso ligo xrono. Ep oudeni den kaigomai na anakalypso kanena mysthrio ths seiras oute me krata se agonia, alla exei thn plaka ths.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Εμένα μετά και το τρίτο επεισόδιο του Drive και αν και κάπως μπερδεμένος μάλλον θετικά το βλέπω μέχρι τώρα. Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι πολύ συνταρακτικό ή ανατρεπτικό, ούτε το σενάριο είναι κάτι πολύ μυστηριώδες -μάλλον κάπως αφελές και ατσούμπαλα δοσμένο. Έκανε κάπως μουδιασμένη αρχή με κάποιους διαλόγους να είναι αφύσικα αποκαλυπτικοι για το background κάποιων χαρακτήρων, και κάποιες καταστάσεις να είναι πολύ άγαρμπα κουκουλωμένες *I missed the orientation* για να μείνει ο θεατής να αναρωτιέται. Μου αρέσει όμως το camera work, οι σκηνές on-the-road και αυτό το κόλπο που κάνουν με το (αλα google-earth) χάρτη για να δείχνουν που συμβαίνει τι. Επίσης από το 3ο επεισόδιο αρχίζει να γίνεται και μια απόπειρα για χιούμορ (γιατί τα δύο προηγούμενα ήταν κάπως κρύα σε αυτό τον τομέα). Λέω να του δώσω κάποιες ευκαιρίες ακόμα. P.S. Νεα σειρά με τη Loken ? Γμτ... και να μην την έχει ο private θείος μου;
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αgent Gideon τον πουλο απο Criminal Minds http://www.tv.com Μαλακια...του πηγαινε γαντι ο ρολος
KaizerSoze Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Πρωτο τσεκαρισμα στον πιλοτο του Reaper Μοιαζει καμποσο με Supernatural-παραφυσικο με χιουμορ-αλλα αρκουντως καλο. Ισως βοηθαει και η σκηνοθεσια του Kevin SMith στον πιλοτο αλλα ηταν αρκετα καλο. Ενα κολπακι που αφηνει το σεναριο και ειναι πολυ καλο ειναι τα στοιχεια που θα εναλλασονται σε καθε επισοδειο, πχ το vessel που θα χρησιμοποιει, που θα αφηνει τους φυγαδες κτλ Α, και Dexter Season 2 ολα τα λεφτα ο πωπος της Τζουλι, αστερι εχει γινει το κοριτσι (αλλα γκομενα που επαιξε μπινια στον Angel πρεπει να τρωει χωμα για παραδιγματισμο)
vlachaquito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Aliens in America fainete kalo alla den nomizo na krathsei poly... Samantha Who Journeyman isos h seira pou perimeno perissotero Reaper kalh komodia fainete Ayta pros stigmh
lefter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 καλημερα η σειρα - THE PRACTICE - ειναι με συνεχειες η αυτοτελη επεισοδια ??? ευχαριστω
vlachaquito Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Eide kaneis to journeyman?? Mou fanhke poly kalo, suspence kalo klima & se vazei me omalo tropo sto story ths seiras.. To telos tou protou epeisodiou poly kalo, opos epishs kai h idea oti oso kaneis "leipei" apo to paron, o xronos synexizei kai den stamataei opos stis perissoteres theories metaforas ston xrono... H monh mou amfivolia einai h mera, deytera mazi me heroes kai prison den to vlepo na proxoraei.... (an kai mou fainete diaforetikh ora). Epishs tsekara kai to reaper kai na po thn alitheia mou arese PARA poly... klassikh xazokomodia amerikanikh, oxi omos me ta hlitheia asteiakia... o protagonisths arista dialegmenos gia ton rolo tou, oi filoi tou kai voithoi tou teleioi opos kai o devil poly mourh Genika toulaxiston apo to pilot fanhke para poly kalh kai piasarikh, vlepo xalara na teleionei thn xronia...
Erunildo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Xaxa το Reaper ολα τα λεφτα! Ο χοντρος φιλος,ο devil ολοι πολυ καλοι..Χαζουλικο,αλλα εχει πλακα.. Το journeyman και αυτο ενδιαφερον,ωραια η φαση που αποδεικνυει στην γυναικα του οτι οντως ταξιδευει στο χρονο.. Ειδα και το Bionic Woman. Δεν μου φανηκε τπτ τρελο,pure action θα ειναι μαλλον η σειρα(καλουτσικη μαχη),η πρωταγωνιστρια απλως οκ,θα δουμε.. Καμια καινουργια σειρα ειδε κανενας που να αξιζει;
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το reaper δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Tον πιλότο τον σκηνοθέτηση ο Kevin Smith (μάκαρι να εμπλακεί περισσότερο στη σειρά). Για τον ηθοποιό που κάνει τον devil ο ρόλος του πάει γάντι (γιατί έχει και προεργασία *hint* *hint*). Και το υπόλοιπο cast με αποκορύφωμα τον χοντρό φίλο νομίζω ότι είναι πολύ καλά επιλεγμένο. Σκοπεύω να το παρακολουθώ για τα προσεχή επεισόδια τουλάχιστο... Το Aliens in America ήταν... συμπαθητικό. Όχι τίποτα πολύ ιδιαίτερο. Μπορεί να γίνει καλύτερο ή να πατώσει. Ίσως σε κάποια φάση να δω μαζεμένα επεισόδια (αν τα καταφέρει και αντέξει στο χρόνο).
stranger_77x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Kserw oti den einai kainouria seira, alla ithela na rotisw gnwmes gia to Shield, aksizei? ti fasi einai?
tzinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 the shield?? Apla h kalyterh, arketa realistikh, kapos omh kai biah, astynomikh seira ever. KORYFH. H monadikh seira sthn opoia se mia fash eixa dethei toso me tous xarakthres kai se mia skhnh sto telos ths prohgoumenhs sezon dakryza san malakas apo thn entash gia 5 lepta (me thn xeirobombida, osoi to exete dei kserete)
Erunildo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ειδα αλλες 2 πρεμιερες,Moonlight και Life Moonlight,σε εναν κοσμο με vampires αναμεσα μας,ο ηρωας μας πολεμαει το κακο ως private investigator,κυριως προσπαθώντας να διαφυλαξει κρυφη την υπαρξη τους στον υπολοιπο κοσμο. Το επεισοδειο μ'αρεσε,κινειται στα γνωστα προτυπα vampire(πρεπει να πιει αιμα,εχει ανεβασμενες αισθησεις και καποιες ιδιοτητες,ταχυτητα κτλ.).Βεβαια δεν εχω δει Angel,Buffy που(νομιζω) μοιαζουν αρκετα ωστε να εχω μετρο συγκρισης.. Life,μπατσος που εφαγε 12 χρονια φυλακης για ενα εκγλημα που δεν εκανε,επιστρεφει στο σωμα ως ντεντεκτιβ. Αστυνομικη σειρα,με το big picture (για την ωρα),να ειναι οτι προσπαθει να βρει ποιος τον εστειλε φυλακη,ενω παραλληλα λυνει διαφορες υποθεσεις. Ο τυπος βεβαια φαινεται να εχει λιγο σαλταρει απο την φυλακη,μιας και ειναι λιγο περιεργος,πεταει συνεχεια ατακες περι ζεν και πως να "ζεις την στιγμη" και κατι τετοια Ενδιαφερον φαινεται,αν ανεβασει λιγο στροφες το (ελπιζουμε καλο) σεναριο,μπορει να βγει καλη σειρα..
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι είδα το Journeyman που αν και όχι κάτι ιδιαίτερο, που τράβηξε το ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστεί ο τύπος που έπαιζε και στο Rome (Kevin McKidd -Lucius Vorenus) και η γυναικά(ρα)(Moon Bloodgood)/σχέση του πρωταγωνιστή από το Day Break (δε θυμάμαι όνομα). Περισσότερο στον πιλότο νομίζω μου άρεσε το layout της ιστορίας, όπως και το ότι έγιναν αρκετά πράγματα στο επεισόδιο πέρα από το βασικό θέμα. Αν κρατηθεί αυτό και παρακάτω (είναι λίγο δύσκολο είναι η αλήθεια) νομίζω ότι θα αξίζει τον κόπο. Είδα και τον πιλότο του Big Shots. Αυτό πάλι είναι κάτι σαν Sex and the City (τέσπα μου θυμίζει ό,τι έχω δει από Sex and the City) με αντρο-παρέα αυτη τη φορά. Όλοι είναι αρκετά επιτυχημένοι στη ζωή τους με καλές θέσεις και αρκετά λεφτά. Και τους κυνηγάνε (μπλέκουν σε) διάφορα προβλήματα και σκάνδαλα, κυρίως ερωτικής φύσης. Από γνωστούς -σε μένα-, παίζει αυτός που έκανε τον Vaughn στο Alias. Έχει κάποιο χιούμορ (που έχεις ξαναδει αλλού δυστυχώς) και κάποια υπόθεση που παλι θυμίζει κάτι που έχεις ξαναδεί κάπου κάποτε... Δεν με πολύεπεισε ο πιλότος. Btw έχω τσεκάρει και 3-μιση season από το Reno 911 (μαζί με την ταινία Miami). Η σειρά εχει πολύ γέλιο, ΠΟΛΥ γέλιο. Κυρίως γιατί όλοι αυτοί στο αστυνομικό τμήμα είναι ηλίθιοι (με διαβαθμίσεις και διακυμάνσεις βέβαια), αλλά γενικά η δομή της σειράς (σατυρίζει το COPS αλλά και άλλες σειρές (πχ CSI)) και ειδικά κάποιες σκηνές (που περιέχουν εκρήξεις, συγκρούσεις ή interction με "πειραγμένους" πολίτες) είναι μοναδικά στο είδος τους. Από ό,τι κατάλαβα η σειρά φέτος πάει για 5η season!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.