Προς το περιεχόμενο

Fall 2007: What to expect

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μου αρεσει το 30βραχος, εχει μια σχετικη πλακιτσα αλλα ως επι το πλειστον το βρισκο ανοητο και καθολου ευρηματικο. Προπσαθει να ειναι wackyκαι περιεργο αλλα για μενα χωρις αποτελεσμα. τωρα παλι στην αμερικη βραβευτηκε προσφατα ως η καλυτερη κομωδια, τι να πει κανεις.

vlachaquito εχο την λυση οπως παντα χεχε, Αν δεν εχεις δει the office us, τοτε να αρχισεις to SCRUBS. ειναι οτι ζητας. Και πρεπει να το εχει σεζον Packs εκει που σου ειχα προσκαλεσει ;)

father ted ειναι μια παλια αγγλικη σειρα με ενα παππα λιγο ατακτο?? αν ναι εχω δει μερικα στην τηλεοραση οταν ημουν αγγλια και ηταν πολυ καλο

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμμμ SCRUBS δεν ειναι κακο...εχω δει αρκετα επεισοδια και ειχε πολυ γελιο...

Προς στιγμην κατεβασα το....σ-αγαπω-,-αγαπας το οποιο βρισκω τελειο...

Ε μετα θα δουμε..

Οσο για τον father ted ηταν κλασσικο αγγλικο χιουμορ αλλα με μερικες πραγματικα απιστευτες καταστασεις....εχω και υποτιτλους...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 24/1 μας αποχαιρετά μάλλον για φέτος ο Chuck με τα 2 επεισόδια που έχουν απομείνει. Μάλλον είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει συνέχεια, ακόμα και αν λήξει σύντομα η απεργία, άρα περισσότερος Chuck (και περισσότερη Sarah βεβαίως βεβαίως ;) ) από τον Σεπτέμβρη :-(

ΥΓ. Μόλις παρατήρησα ότι δεν έχει δικό της topic η σειρά, αλλά μάλλον είναι αργά για να ξεκινήσουμε τώρα.

Δημοσ.

Κατεβαινει ανετα το Chuck.Για να δουμε λοιπον απο Σεπτεμβρη και πανω απ'ολα οπως ειπες περιμενουμε την Σαρα.Παντως ο κολλητος του Chuck o Morgan ειναι ολα τα λεφτα.Τι παλληκαρι ειναι αυτο?:lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ooooook, νομιζω πλεον let's call it the season

Εσκασε και το τελευταιο βολι, New Amsterdam, το αστυνομικο κομματι ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ συμβατικο, το υπερφυσικο-φιλοσοφικο κομματι περι αθανασιας,μπουχουμπουχου ειμαι αθανατος και ολοι γερνανε και χανω τις αγαπες μου και ποια θα με αγαπαει εμενα τωρα το εχουμε δει σε μπολικα αλλα, σκηνοθετικα το Angelo-Losto-ειδες flashback δεν σωζει τιποτα γιατι του λειπει μια ΦΡΕΣΚΙΑ Γ$%^Η ΙΔΕΑ και γενικο συμπερασμα

Ειναι σχετικα καλοφτιαγμενο και ας το τσεκαρει οποιος αρχιζει τωρα τις σειρες, οποιος ομως εχει δει ήδη 5-6 συναφεις series ας μην χασει την ωρα του. Προγνωστικα: Θα βγαλει την χρονια, δεν παιζω ουτε ευρω πανω του οτι θα αντεξει και του χρονου Ηδη εγινε delete απο το HardDrive μου

ΥΓ. Πωπω μουφαααααα η φετινη χρονια...Ενα Reaper κρατησα και αυτο επειδη δεν εχω κατι αντιστοιχο στο roster, oχι οτι ειναι κατι σουπερ

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ναφερθει αλλα το Breaking Bad ειναι ολα τα λεφτα

Breaking Bad is an American dark comedy/drama television series created by X-Files co-producer Vince Gilligan. The AMC network, on which the series premiered January 20, 2008, originally ordered nine episodes for the first season (including the pilot); but, the Writers Guild of America strike limited the production to only seven episodes.[1]

The series stars former Malcolm in the Middle cast member Bryan Cranston as Walter White, a struggling high school chemistry teacher with a handicapped child and pregnant wife. When the already-tense White is diagnosed with terminal lung cancer, he breaks down and turns to a life of crime, setting up a meth lab in order to support his family.[2]

The title of the series comes from the American Southwest slang phrase "to break bad," meaning to challenge conventions, to defy authority and to skirt the edges of the law. The series is set in (and is shot in and near) Albuquerque, New Mexico.

http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Bad

Δημοσ.

Βασικα δεν θα την ελεγα τελειως μουφα την χρονια Kaizer. Εγω ξεχωρισα εκτος το Reaper και τα pushing daises chuck.

Πιο πολυ μουφα μου φανηκαν οι παλιες σειρες, οπως π.χ. Heroes, Prison Break που πεσανε αισθητα σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες.. παλι καλα που ως τωρα μας αποζημιωνει το Lost και φυσικα το ΑΠΑΙΧΤΟ Dexter...

Δημοσ.

Nαι, βασικα ισως φταιει οτι εγω προσωπικα δεν ψωνισα, και οτι ψωνισα δεν με ενθουσιασε(οπως περσυ το Ντεξτερ και το Heroes ή προπερσυ το Supernatural)

Και αυτο ειναι γενικο, το μεγαλο "μπραφ" της χρονιας ποιο ηταν?Το Pushing Daisies?Χλωμο

Δημοσ.

Τπτ, κανένα. Μέτρια χρονιά, υπάρχουν εξαιρέσεις με μεγαλύτερη το Damages το οποίο είναι απλά εκπληκτικό και μας έρχεται και αυτό από το FX που μας έδωσε το Shield (άντε να δείξει και την τελευταία σεζόν επιτέλους!).

Sarah Connor πάντως 9 επεισοδιάκια, pure fan, μου άρεσε αρκετά.

Και πράγματι από τον σωρό ξεχωρίζουν και Pushing Daisies, Chuck, The Bing Bang Theory

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ξερω αν εχει ναφερθει αλλα το Breaking Bad ειναι ολα τα λεφτα

http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Bad

Το Breaking Bad ολοκλήρωσε με επτά επεισόδια την πρώτη του season και προσωπικά ελπίζω να συνεχίσει και σε δεύτερη. Πολύ καλή σειρά για την υπόθεση της. Είναι ανάμεσα στις σειρές που ξεχώρισαν από το τσούρμο τις φετινής season.

Τονίζω πάλι πως δεν είναι για μικρά παιδιά και ανήλικους... ούτε για ευαίσθητα "στομάχια".

Επίσης για φέτος αυτη τη στιγμή από τα καινούργια θα πρότεινα και εγώ το Chuck για ευχάριστο/εύθυμο σενάριο και το Pushing Daisies για κάτι πιο ιδιόρρυθμο και ταυτόχρονα ρομαντικό.

Damages δεν εχω δει, αλλά ακόμα δεν έχω δει Wire ή Shield, και αυτά προηγούνται.

Για το New Amsterdam συμφωνώ με KaizerSoze. Έχει ξαναγίνει και καλύτερα.

Δημοσ.

λοιπον, μετα απο τις προτασεις που διαβασα, αρχισα το breaking bad(τωρα αρχιζο το 6το). Πολυ απλα επαθα εκπληξη πως κατι τοσο καλοστημενο, καλογραμενο, καλογυρισμενο ηταν τοσο αγνοστο και σε μικρο καναλι. Δραματικο, ρεαλιστικο, ακραιο αλλα παραλληλα εχει το κατι παραπανω για να το κανει διασκεδαστικο και μοντερνο. Ο πρωταγονιστης δινει ρεστα οπως και ολο το καστ. Δεν ειναι ντεξτερ φυσικα, αλλα ειναι παρομοιας ποιοτητας. Συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Το damages το τελειωσα προ καιρου. Δεν ειναι ασχημο, εχει πολυ καλους χαρακτηρες, ενδιαφερον στορυ, αλλα ειναι λιγο μακροσυρτο και κουραστικο. Τoo much law talk, χεχε. Εντωμεταξυ, οπως εξελισοτανε το στορυ, εδινε τη ιδεα (με τα flash forward) οτι εχει γινει κατι συνταρακτικο, φρικιαστικο και τελικα δεν ηταν και τοσο. Ετσι το αισθανθηκα. Οχι οτι δεν το προτεινο, ειναι πολυ καλη σειρα, αλλα....

New amsterdam, μια σειρα που οταν τη βλεπεις πολυ απλα λες ΟΧΙ ΠΑΛΙ! βαρετο, αργοσυρτο, χωρις ιδιαιτερες ερμηνειες, χωρις ενδιαφερον στορυ. Σειρα της σειρας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Χαίρομαι που την βρήκες καλή τη σειρά tzinos. Αν και είναι λίγα τα επεισόδια της και ίσως είναι και νωρίς να προεξοφλήσουμε τίποτα, η σειρά δείχνει υποσχόμενη.

Φρέσκα νέα... Το Jericho ακυρώνεται... ξανά.

Δημοσ.

μεγαλυτερη πατατα που εχει βγει τα τελευταια χρονια, δεν ανανεοθηκαν αλλες και αλλες και θα εβγαζε και 3τη σεζον το βλαχιcho

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...