Προς το περιεχόμενο

Ονοματολογία καρτών ATI και nVidia

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πολύ το .... κάνει τον xxxx πολύ άκα , λένε.

Σε οποιοδήποτε review και αν κοίταγες θα έβρισκες την "κατάταξη" των μοντέλων...

Φίλε billpeppas δε θα σου απαντήσω στον ίδιο τόνο. Και δε νομίζω ότι και εσύ πρέπει να χρησιμοποιείς αυτόν τον τρόπο για να απαντάς. Ένα σωρό θέματα στο παρών forum είναι του τύπου "ποια κάρτα μου προτείνετε;" ή "να αγοράσω αυτή την κάρτα ή άλλη ". Σίγουρα και γι' αυτές τις ερωτήσεις θα υπάρχει απάντηση σε κάποιο από τα τόσα reviews. Και για ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτήσεων που γράφονται στο insomnia κάπου θα υπάρχει η λύση στο Internet. Δεν καταλαβαίνω όμως το ύφος σου και ακόμη αν έκανα λάθος που άνοιξα το θέμα δε νομίζω ότι είναι και τόσο μεγάλο αυτό το λάθος για να δικαιολογεί αυτή την αντιμετώπιση...

Δημοσ.
Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις κανένα review για όποια κάρτα σε ενδιαφέρει θα έβλεπες όπως και εδώ:

http://www.beyond3d.com/misc/chipcomp/?view=chip&orderby=release_date&order=DESC&n=0

....ότι όλα Χ1950 δεν είναι R580, αλλά μπορεί να είναι ενίοτε και RV570. Αν το εξειδικεύσεις σε Χ1950XTX έναντι Χ1900ΧΤΧ η μόνη διαφορά είναι ότι η πρώτη έχει γρηγορότερη μνήμη και άρα πολύ περισσότερο εύρος μνήμης.

Δεν είχα ή έχω σκοπό να σε προσβάλω, αλλά αυτό που ζητάς δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς με μια απλή εξίσωση. Είναι σαν να πας σε κατασκευαστή αυτοκινήτων και να θέλεις να βρεις με μια απλή φόρμουλα που να σε κατατοπίζει άμεσα για όλα τα μοντέλα της εν λόγω εταιρίας συν όλες τις νομενκλατούρες που αφορούν τις διαφορές εξοπλισμού σε κάθε χωριστό μοντέλο. Καλημέρα για αύριο.

Ίσως δεν το έθεσα τόσο καλά το τελευταίο μου ερώτημα. Τι κοινό έχουν οι 1950 που τις κάνει 1950; Γιατί αν δεις ένα Impreza θα καταλάβεις ότι κάτι κοινό έχει με τις υπόλοιπες ακριβότερες ή φθηνότερες εκδόσεις του.

edit: Όσο για το ότι δεν είχες σκοπό να με προσβάλεις το δέχομαι. Αν και θα μπορούσες να απαντήσεις κατ' ευθείαν έτσι όπως απάντησες τώρα! Δε νομίζεις; Και μάλλον το forum είναι ο καλύτερος τόπος να λύνεις τις απορίες σου. Eιδικά αν σε κάποιο τομέα ο κατακλυσμός των πληροφοριών που θα βρεις μέσω μιας αναζήτησης στο google θα σε μπερδέψει περισσότερο απ' όσο θα σε βοηθήσει...

• Moderators
Δημοσ.

Απλα οι Χ1950 εχουν υψηλοτερους χρονισμους, και στις μνημες, οι οποιες ειναι GDDR4, και οχι GDDR3... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...