happy_girl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας!! Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό και δε μπορώ να το λύσω!Παιδεύομαι πολύ,ψαχνω λύσεις αλλά δε βλέπω φως!Ελπίζω όμως στην βοήθειά σας!Έχω φτιάξει ένα σύστημα web-based,μέχρι στιγμής το λειτουργώ τοπικά.Εχω στήσει mysqlServer v4.1,PHP v3.01,phpMyAdmin v2.9.0.3 και έβαλα και ένα qui για την Mysql το Mysql Administrator tool και λειτουργούν με ISAPI module στον IIS 5.1.Να σημειώσω πως λειτουργούν όλα καλά μέχρι εδώ.Προσπαθώ να στείλω δεδομένα από ένα PDA με ένα ειδικό πρόγραμμα, στην βάση μου,κάνω όλες τις ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες και συνδέω το PDA είτε απέυθείας στο pc μου είτε μέσω τοπικού δικτύου,μου βγάζει μήνυμα:error40:Could not open a connection to SQL Server .Εχω επιλέξει όμως στο configuration της Mysql enable remote connection.Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το remote connection?Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει?
gvard Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Δοκίμασες να ανοίξεις το connection και να δηλώσεις την ΙΡ από την οποία μπαίνεις; Αν δεν εχεις στατική IP δήλωσε "%" (χωρίς τα εισαγωγικά). Επίσης φρόντισε ωστε το firewall σου να εχει ανοιχτή την πόρτα 3306.
nevang Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 To σφάλμα πάντως δείχνει ότι η εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί σε MS SQL Server και όχι σε MySQL. Επίσης, μου κάνει εντύπωση που έτρεξε το PHPMyAdmin 2.9 σε PHP 3.01.
Hatman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 to programataki pou exeis gia pda to exeis ftia3ei esy? Mhpws ontos prospathei na kanei connection me Microsoft sql server giati panw se windows mobile 5 oi perissoteres efarmoges ayto kanoun. Mporeis na ftia3eis ena programataki gia pda pou na milaei me mysql omws se VB.NET h se C#. Gia des to.
happy_girl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα, Δοκίμασες να ανοίξεις το connection και να δηλώσεις την ΙΡ από την οποία μπαίνεις; Αν δεν εχεις στατική IP δήλωσε "%" (χωρίς τα εισαγωγικά). Επίσης φρόντισε ωστε το firewall σου να εχει ανοιχτή την πόρτα 3306. Πως μπορώ να το κάνω αυτό;Δε κατάλαβα!Ευχαριστώ για την απάντηση To σφάλμα πάντως δείχνει ότι η εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί σε MS SQL Server και όχι σε MySQL. Επίσης, μου κάνει εντύπωση που έτρεξε το PHPMyAdmin 2.9 σε PHP 3.01. Δικό μου το λάθος. PHP 4 έχω εγκαταστήσει!!
happy_girl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 to programataki pou exeis gia pda to exeis ftia3ei esy?Mhpws ontos prospathei na kanei connection me Microsoft sql server giati panw se windows mobile 5 oi perissoteres efarmoges ayto kanoun. Mporeis na ftia3eis ena programataki gia pda pou na milaei me mysql omws se VB.NET h se C#. Gia des to. Το άσχημο είναι πως δεν το έκανα εγώ και δεν ξέρω σίγουρα αν υποστηρίζει mysql server. Μπορώ να κάνω κάτι για να συνδεθεί με mysql server?Να το κάνω από την αρχή λίγο δύσκολο!Ευχαριστώ
happy_girl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Έψαξα και βρήκα ένα connector ODBC για την σύνδεση της βάσης δεδομένων, είναι ένας driver τον οποίο εγκαθιστά αλλά δε κατάφερα να το συ΄νδέσω.Γίνεται να κάνω ODBC σύνδεση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.