alipkok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Exω μόνο το modem (crypto f200) της DSL συνδεσης και ενα πολυμηχάμημα(χωρις fax).Μπορώ να στείλω/λάβω fax και αν ναί πώς; Ευχαριστώ
harrys23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Λυπαμαι δεν γινεται με αυτο το modem τις forthnet πεταξου μια βολτα στα multirama με 6 ευρω παρε ενα modem εσωτερικο τοποθετησε το και απλα θα αλλαζεις καλωδιο .οταν θες να στειλης fax μετα πανε Εναρξη>εκτυπωτες και fax>προσθηκη fax θα χρειαστης και το cd των windows για να συνεχιστει η εγκατασταση και εισαι οκ
pusher Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή μόνο με PSTN/ISDN modems είναι δυνατή η αποστολή fax, έτσι;
harrys23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εχει μερικα modem/router δεν γνωριζω πια εχουν την δυνατοτητα να κανουν κληση προς fax αλλα το συγκεκριμενο (crypto f200) απο οτι ξερω οχι.
alipkok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 αρα υπο αυτές τις προυποθεσεις μπορω να λάβω fax στο χώρο που βρίσκομαι... Δηλαδη αριθμός κάνει και για αποστολή/λήψη φαξ συγχρόνως; Χρείαζονται κάποιες ιδιάιτερες ρυθμίσεις;
snarp7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Γίνεται και αλλιώς αλλά λίγο πιο εξειδικευμένα. Πριν δυο χρόνια χρησιμοποιούσα το WinFax Pro 10 αν δεν κάνω λάθος και ως modem χρησιμοποιούσα το κινητό 6210 με δέκτη υπερυθρων.Το μόνο που χρειάστηκα να κάνω ήταν να ενεργοποιήσω την γραμμή Data/Fax της Cosmote που νομίζω οτί δεν ήταν παραπάνω από 10 ευρώ. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν laptop στην εργασια τους και ακόμα πιο πολύ το καλοκαίρι.
harrys23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 αρα υπο αυτές τις προυποθεσεις μπορω να λάβω fax στο χώρο που βρίσκομαι...Δηλαδη αριθμός κάνει και για αποστολή/λήψη φαξ συγχρόνως; Χρείαζονται κάποιες ιδιάιτερες ρυθμίσεις; ο αριθμος κανει και για ληψη και για ασποστολη αλλα οπως ειπαμε χρειαζεσαι modem PSTN για να κανει την τονικη κληση στο αλλο pc η φαξ. εχεις την δυνατοτητα αυτοματα σε 2 χτυπηματα να λαβεις φαξ αλλα και να το προγραματισεις οτι ωρα θελεις εσυ να σου στειλη το φαξ. παρε εσυ ενα modem PSTN και εδω ειμαστε για οτι θελεις
alipkok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Τhanks θα το ενεργοποιήσω στο laptop που εχει modem οποτε δέχομαι ήδη συμβουλές
Adavis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ για αυτήν την δουλειά χρησιμοποιώ το Mighty Fax. Πολύ εύκολο και βολικό προγραμματάκι...
alipkok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ειμαι στο wizard του του fax των xp και μου ζηταει TSID KAI CSID.Τι πρέπει να βάλω;
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 exo tin entyposi pos i yahoo eixe pio pali mia ypiresia gia na stelneis fax. ksereis kaneis tpt an isxue i isxuei akoma? tha itan poli xrisimo kati tetoio.
george_daniel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα σας . Έχω διαβάσει αρκετά απο φορουμς σχετικά με την αποστολή ΦΑΧ απο PC. Θέλω λοιπον μια επιβεβαιωση. Εχω μία συσκευη ΦΑΧ HP 4250, η οποία είναι συνδεδεμένη πάνω στο NetMode Της παλίας ISDN. Επίσης το ΦΑΧ ειναι συνδεδεμένο στο PC μου με το καλωδιο USB. και φυσικά πάνω στο ΝΕΤMode ειναι συνδεδεμενο και ο ροθτερ γιατί πλέον έχω ADSL. Τα WIn έχουν αναγνωρήσει κανονικά τη συσκευή. Μετά απο όλα αυτα πιστευετε οτι μπορώ να στείλω ΦΑΧ μεσο tou Pc (Word)??? χωρισ να σηκωθω και να πάω στο μηχανημα του ΦΑΧ??? kai mia akoma erotisi .... otan pliktrologo ton arithmo xreiazetai to +30 210.... ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.