Προς το περιεχόμενο

K750+Car Setup.

raid_av

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και τελιος βλακοδες αυτο που θα ρωτησω αλλα δεν πειραζει τσαμπα ειναι :) Θα μπορουσα με καποιο τροπο να συνδεσω το Κ750i με την υποδοχη του cd changer στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου ετσι ωστε να το χρησιμοποιω σαν mp3 player μεσα απο το ηχοσυστημα του αυτοκινητου ??

Υπαρχει τετοιος adaptoρας κατι σαν αυτον του IPOD για συνδεση με το αυτοκινητο ???

Δημοσ.

βασικά είναι εφικτό να γίνει και αρκετά εύκολο μπορώ να πώ, αρκεί το ηχοσύστημά σου να έχει θύρα line-in. Αν έχει, τότε παίρνεις ένα stereo handsfree το κόβεις και το ενώνεις με ένα RCA καλώδιο το οποίο θα μπεί στην line-in θύρα. τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι. και για την ιστορία το είχα κάνει όταν είχα το Κ750 και το είχα ενώσει σε ένα jvc mp3 player που έχω στο αμάξι. τώρα έχω κάνει το ίδιο με το Ν70 μου.

Δημοσ.

Αν το ηχοσυστημα του αυτοκινητου έχει line in τότε γίνεται με 2 τρόπους. Κατά τη γνώμη μου ο προτιμότερος είναι αυτός. Τα ακουστικά του w800 που είναι μακράν καλύτερα από αυτά του k750, και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για το σκοπό που θέλεις με ένα απλό μετατροπέα από θηλυκό σε αρσενικό για το jack.

hpm70.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...