john1987 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Συμφωνω απολυτα Luxx,απορω γιατι εκανε τοσο ντορο...
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Πολυ μετρια ταινια.. Και τι μνμ περναει; Οτι δεν πρεπει να πεθαινουν οι αθωοι; Αυτο την κανει καλη ταινια; Απο τις χειροτερες που εχω δει.. Btw, δεν καταλαβα τι στο διαολο εκανε ο στρατηγος με το ξυραφακι και τον καθρεπτη. Εκοψε στα αληθεια τον λαιμο του; Νομίζω ότι έχασες κατα πολύ το τι συνέβαινε στην ταινία. (btw o στρατηγός με το ξυραφάκι στον καθρέπτη ξυριζόταν. Κάτι που ήταν πολύ προφανές...ας πούμε από τον όλο αφρό ξυρίσματος)
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ναι ξυριζοταν, αλλα μαλλον δεν προσεχεις τις λεπτομερειες. Γιατι κανει ενα παραξενο με το ξυραφακι και εμφανιζεται μια γραμμη σαν κοψιμο στο λαιμο του.. Δλδ τι εχασα;
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ναι ξυριζοταν, αλλα μαλλον δεν προσεχεις τις λεπτομερειες. Γιατι κανει ενα παραξενο με το ξυραφακι και εμφανιζεται μια γραμμη σαν κοψιμο στο λαιμο του.. Χμ.. η συγκεκριμένη σκηνή δεν έχει λεπτομέρειες. Αλλα όντως δεν τη θυμόμουν καλά και χρειάστηκε να ανατρέξω στη σκηνή που λες. Στην ταινία τελικά ο στρατηγός φαίνεται να ξυρίζεται δύο φορές (σε δύο διαφορετικές σκηνές). Στην 2η φορά, κάνει χαρακτηριστικά μια κίνηση με το ξυραφάκι στο είδωλό του στον καθρέφτη σαν να του κόβει τον λαιμό (δεν μένει καμιά γραμμή πουθενά σαν κόψιμο), ενώ εκείνη τη στιγμή έχει πάθει κατι σαν ψύχωση με τον ήχο του ρολογιού. Το γιατί το κάνει ο καθένας το ερμηνεύει κατα το δοκούν. Ίσως το ρολόι τον στοιχειώνει, του θυμίζει τον πατέρα του και αυτό προς στιγμή τον κάνει αδύναμο και γι'αυτό ξεσπάει στο είδωλό του στον καθρέφτη θέλοντας να εξαλείψει αυτή την στιγμή αδυναμίας του. Ίσως θέλει να δείξει ότι ο στρατηγός δε συμπαθεί κανένα. Τέσπα εν τέλεο ο άνθρωπος ήταν ψυχωτικός μαλάκας δε θα ασχοληθώ παραπάνω με μια κίνηση επιθετική προς στο ειδωλο του. Δλδ τι εχασα; Για μένα είναι προφανές ότι έχασες κάτι από την ταινία, από το σχόλιο σου ότι αυτό που κατάλαβες ότι ήθελε να "περάσει" ήταν ότι δεν πρέπει να πεθαίνουν αθώοι. Η ταινία δεν είχε κανένα λόγο να περάσει κάτι που εξυπακούεται. Οσο για το τι έχασες απο την ταινία, δε θα το βρεις αν σου αφηγηθώ αναλυτικά αυτό που εξέλαβα εγώ (και μπορεί βέβαια εγώ να παρερμήνευσα την ταινία). Είτε από την ταινία θα το βρεις είτε καθόλου.
Fidelio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εδώ έχει πολλά για την ιστορία του del Toro συμβολισμούς και πως σκέφτεται , klikare sto about the story : http://www.panslabyrinth.com/ Αξιζει να δοθεί μια πιο προσεκτική ματιά ...
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως θα πρότεινα να του απαγορέψουν την έξοδο από την χώρα. Κρίνοντας από τα 4-5 έργα του που έχω δει συνολικά, βλέπω πως οι ισπανικές του ταινίες είναι πολύ ανώτερες από τις άλλες του...
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Για να καταλαβω, Το κοριτσακι ολα αυτα τα ονειρευοταν; Σαν τα βιβλια που διαβαζε;
Azazel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Epeidh vlepw pws mono autoi pou den katalavan thn tainia miloun gia tainia pou den eixe na deixei kati as tous pw ta exhs: PROSOXH SPOILERS Me liga logia sto telos ths tainias katalavainei kapoios pws to koritsaki kathe fora pou erxotan antimetwph me ton fovo se diafores periptwseis,epinoouse auton ton fantastiko kosmo pou mono auth evlepe gia na mporesei na xefugei.An prosexei kapoios ustera apo to peristatiko me ton thanato ths mhteras ths xafnika o Fauno ths dinei pali thn eukairia na sunexisei(deigma tou oti ekane oti ithele auth).To oti to evlepe mono i mikrh fenete sto telos pou sou deixnei thn skhnh me ton strathgo na vlepei auth kai mono auth,thn wra pou i mikrh milaei me ton Fauno,kathws epishs kai i anadromh ston toixo me thn kimwlia pou vriskei i Mersedes sto telos pou apla den uparxei kamia porta..Olo auta omws sta leei kai sto telos o afhghths me 2 kouventes " orata mono se autous pou xeroun pou na koitaxoun" anaferomenos sto oti to koritsaki afhne pisw ths ta dusaresta peristatika pou sunevainan gurw ths ftiaxnontas ton diko ths kosmo. Auta gia osous pistevoun pws to ergo den eixe tpt na dwsei...
thewrongguy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Φοβερή αισθητική, τέλεια μουσική, καλό σενάριο δηλαδή τι άλλο θέλετε? μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σινεμά και όχι για παπαριές....Είναι η 2η ταινία από μια τριλογία μου έχει να κάνει με παιδιά και τέρατα, Η Ράχη του Διαβόλου που αναφέρθηκε ήταν η 1η, περιμένω αναγωνίως την 3η!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.