Προς το περιεχόμενο

Pan's Labyrinth

Kork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εργάκι είναι καλό.

Μην περιμένετε να πάτε και να δείτε καμιά μίνι έκδοση Άρχοντα.

Είναι ένα τρομακτικό και βίαιο παραμύθι, σαφέστατα ακατάλληλο για παιδιά.

• Moderators
Δημοσ.

Μια καλή ταινία. Έξυπνες εναλλαγές μεταξύ φανταστικού και ρεαλιστικού, αρκετές και απότομες δόσεις ωμότητας χωρις ενδοιασμούς, μια ιστορία που ίσως δεν έχει πολλά να πει ή να διδάξει, δημιουργεί όμως έντονα φορτισμένη ατμοσφαιρα και μόνο με τα γεγονότα που αφηγείται.

Δε θα το έλεγα παραμύθι και σαφώς υπάρχει η προφανής εξηγηση για ολο αυτό που γίνεται στην ταινία (κάτι που δείχνει η τελική σκηνή). Με τίποτα για μικρά παιδιά.

Δημοσ.

Δεν εξετάζω τεχνικά την ταινία γιατί είμαι άσχετος στο τομέα, παρόλα αυτά αισθητικά η ταινία με τις εναλλαγές της , πραγματικότητα του εμφυλίου και το φανταστικό κόσμο ενός μικρού κοριτσιού , μου έκτατσε θαυμάσια στα δικά μου μάτια.

Πάντως όσοι την είδατε και δεν σας έκανε κλικ αξίζει να επισκεφτείτε το site τουλάχιστον και να δείτε αναλυτικά πως ο ντελτορο προσπαθεί να περάσει το μήνυμα του, θα αναθεωρήσετε . . ..

Δημοσ.

Είδα την ταινία πριν καμιά βδομάδα και ομολογώ οτι μου άρεσε πολύ!Είναι κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!Η ταινία περνάει πολλά μηνύματα και ίσως δεν είναι αυτό που περιμένεις από το τρέϊλερ(όπως και εγώ άλλωστε την περίμενα πιο τρομακτική) αλλά είναι από τις καλύτερες που έχω δει τα τελευταία χρόνια!

Δημοσ.

παρα πολυ καλο γιατι μιλαει και στο παιδι μεσα σου και στην ενηλικη πλευρα σου και αυτη η εναλλαγη σκληρων εικονων με το παραθυθι που διαδραματιζετε ταυτοχρονα σου κινει πολλα συναισθηματα. εμενα προσωπικα με συγκινεσε πολυ.

• Members
Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε. Την είδα μάλιστα την ίδια περίοδο με το departed και μπορώ να πω ότι ο Λαβύρινθος μου άρεσε περισσότερο.

Επίσης τη βρήκα καλύτερη και από την "Ράχη του Διαβόλου", παλιότερη, επίσης ενδιαφέρουσα δουλειά του ίδιου σκηνοθέτη και με παρόμοιο θέμα (ισπανικός εμφύλιος, φαντάσματα κλπ).

Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται ότι πραγματεύεται τόσα πολλά πράγματα που στο τέλος δεν είσαι σίγουρος για το ποια από τις ιστορίες/θέματα είναι επικρατέστερη ή το θέμα της ταινίες, ένα 5,5/10 και καλά της είναι

Δημοσ.

To da kai gw proxtes kai den perimena na moy aresei toso poly.I mikri paizei polu kala kai to senario einai episis kalo an kai me to thema pou exei tha borouse na nai pio prosegmeno.Pragmati o capitan poly euaisthitoylis :P

Δημοσ.

tha erhw ki egw na simfwnisw me tous perissoterous apo esas oti i tainia itan poli kali... kai to olo paramithi, afti i defteri diastasi stin opoia etrexe i mikri, ixe polla simvolika stoixeia, arketa kala.. tha erthw episis na prosthesw se pollous apo esas pou eipate oti i tainia ine antipolemiki, gia tin akriveia ine kathara antifasistiki afou eximnei kai ton agwna twn ispanwn antartwn..

Δημοσ.

Πολυ μετρια ταινια.. Και τι μνμ περναει; Οτι δεν πρεπει να πεθαινουν οι αθωοι; Αυτο την κανει καλη ταινια; Απο τις χειροτερες που εχω δει..

Btw, δεν καταλαβα τι στο διαολο εκανε ο στρατηγος με το ξυραφακι και τον καθρεπτη. Εκοψε στα αληθεια τον λαιμο του;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...