Kostas75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Psycho13: Υπάρχει 7173S ;!;; Που το βρήκες;; Υπάρχει σε Black;; Έχει LABELFLASH;;;
Kostas75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Psycho13: Δε νομίζω να υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα, σωστά; Έκανα μια μικρή έρευνα και το βρήκα μόνο σε ένα κατάστημα ελληνικό στη Γερμανία που χρεώνει 20 Ευρώ μεταφορικά για να στο στείλει. Επίσης στο ακόλουθο link μιλάνε σχετικά με το 7173S και κάποιος αναφέρει ότι το IDE version του ίδιου drive έχει πρόβλημα με την ανάγνωση σε δισκάκια! Κοιτάξτε το: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=204799 Επιμένετε ακόμη στη NEC;;;... Ή λέτε να πάω προς ASUS;!;;..
blackstar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 ok, an psa3is kai sto antistixo asus/pioneer 8a breis kai ekei pola problimata, egw den exeia problima me anagnosi sto atapi, sthn teliki einai san ta karpoyzia, an den to fas den 3ereis an htna kalo.
Kostas75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Έχει κανείς ιδέα πότε θα έρθει Ελλάδα το AD7173S ;;;
Psycho13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Στην ελλαδα δεν υπαρχει το 7173s ακομα,αλλα οπου ναναι θα ερθει..Εαν το θες πολυ κανε λιγο υπομονη... Τωρα οσον αφορα τα προβληματα αναγνωσης...τι να σου πω,εγω no problems at all so far!Παντως εγω οπως ειπα προτεινω nec δαγκωτο!!Αυτη την στιγμη το pc μου εχει ενα 7173Α και ενα 3540 και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος!!
blackstar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 kala diskakia kali anagnosi, metria diskakia kaki anagnosi, distixos den yparxei to drive poy diabazi ta panta, giayto perneis 2 diaforetika na eisai ligo poio kalimenos.
Kostas75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Αξίζει να περιμένω το SATA version;; Είναι καύτερο του ATAPI γενικά ή μία από τα ίδια;; Εγώ το σκέφτομαι και από άποψης χώρου στο case αλλά και από άποψης πιο σύγχρονης τεχνολογίας αφού τo ATAPI θα σταματήσει να υποστηρίζεται όπου να ναι.. Τι λέτε λοιπόν;;
Kostas75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Λέω να περιμένω το SATA NEC 7173S να έρθει. ΑΝ και δεν ξέρω πότε. Ελπίζω να αξίζει την αναμονή του.
Kostas75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αργεί το 7173S απ'ότι φαίνεται.. Λέτε να πάω για το IDE;
linux Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Kostas75, Γιατί δεν βλέπεις και το LiteOn LH-18A1P που είναι και καλύτερο reader; Για αγορά δες εδώ.
Kostas75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δεν τη ξέρω καλά τη LiteOn φίλε μου. Μου φαίνονται λίγο recorders της σειράς, χωρίς να έχουν να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο. Κάτι όπως τα Samsung, τα BenQ και άλλες ακόμη πιο άσχετες μάρκες. Έχεις προσωπική εμπειρία γνώμη πάνω σε αυτά;; Τα NEC μου τα πρότειναν σαν τα πιο ανθεκτικά με άριστη ποιότητα εγγραφής και καλό read capability & performance. Είναι καλύτερα τα LiteOn από τα NEC;;; Θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ.
blackstar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 καλό read capability & performance. Είναι καλύτερα τα LiteOn από τα NEC;;; San reader, to liteon einai poio kalo, oxi oti to nec exei problimata, apla to litey mporei na diabasi ligo poio anteta merika cd/dvd, san engrafi einai peripoy to idio, kai ta dyo exoun e3eraitiki ypostiri3i, mia matia sto cdfreaks 8a htan ok. Pantos eno exw kai nec kai litey, mporo na po, to lieton to exw gia scan's kai rip kai to 7173 gia engrafi, to 7173 einai poli kalo sta 18x, eno to litey 165p6s (prohgoymeno modelo max 16x) einai korifi mexri ta 12x, ala a3iopisto (koyrastika a3iopisto) otan kanei scan (mono dvd omos, sta cd einai ektos topoy kai xronoy).
Kostas75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Χμ!.. Ευχαριστώ blackstar. Βοηθάς πολύ με την ανάλυσή σου αφού τα έχεις χρησιμοποιήσει και τα δύο. Μάλλον πάω προς NEC πάλι πάντως! Απλά θα περιμένω το 7173S, θέλω σιγά σιγά να ξεφορτώνομαι τα IDE, να πηγαίνω προς SATA. Σωστά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.