Προς το περιεχόμενο

ksilodarmos laptop kai mple othoni

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re to ipame mia, to ipame dio kai na to po kai tris!

Mazeftikame kamia 10ria anorimi pou spame ta mixanimata mas, eseis ti zori travate?

Tha patho ego egkefaliko gia na zisi to mixanima?

Me tipota! Kalitera na to vapso mple kai na to petakso stin thalassa.

Tirimi sixtirimi !!!

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ημουν 9 ετών και με ειχε δει η μανα μου να βαραω το πληκτρολόγιο,μου εριξε κι αυτη μια καλή(!) και ετσι εμαθα να κρατιεμαι.

Στο δικό μου σπίτι οι ρόλοι ηταν αντεστραμένοι. Η μάνα μου προσπαθούσε καμιά φορά να πετάξει τον υπολογιστή* στον... κάδο, ή απ το παράθυρο (5ος όροφος :mrgreen: :) ), επειδη οι βαθμοί έπεφταν, και μονο το hi score μου στο jet set willy ανέβαινε, και εγώ έτρεχα να προλάβω τις καταστροφές :)

υποθέτω αν μ'έβλεπε εκεινη την εποχή να το χτυπάω, μαλλον θα άναβε κερί ναααααα, στον Αγιο Παχούμιο

*τότε υπολογιστής ήταν το πληκτρολόγιο. το θεϊκό το λαστιχένιο.

Δημοσ.
Πάντως παιδιά την αμαρτία μου θα την πω. Αγόρασα πέρισυ μια viewsonic vp191s tft 19'. Πάρα πολύ καλή. Τόσο που δεν το πίστευα ότι την είχα στο γραφείο μου (τα άξιζε τα 650 ευρώπουλα).

Μετά από καμιά 10ριά μέρες να σου ένα καμμένο pixel. Το βάρεσα ελαφριά με το δάχτυλό μου 2-3 φορές μπας και επανέλθει αλλά τζίφος. Αρχίζω λοιπόν και πιέζω την περιοχή με το χέρι μου (δυνατά) για περίπου μισό λεπτό. Το pixel επανήλθε και από τότε δεν τόλμησε να ξαναμιλήσει. Όχι ας τολμούσε δηλαδη!

:twisted::twisted::twisted:

epeidh exw ena vaio enos mhna kai to gam***no exei 2 pixels kamena ( i kolhmena) to ena einai kokino kai to allo prasino.. esena ti xrwma itan to pixel kai sou eftiakse? mou eipe kai enas allos na to piesw me to daxtulo alla den katafera na to ftiaksw.. plz help !!!

Δημοσ.

billkout μην κάνεις βλακείες με το δάχτυλο γιατί μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά, απ' το να χαλάσεις και τα γειτονικά pixels...

Yπάρχουν κάποια προγραμματάκια που ξεμπλοκάρουν τα μπλοκαρισμένα Pixels εναλλάσσοντας πολύ γρήγορα τα χρώματα.

Όσο για το ξύλο στο hardware έχει φάει και το δικό μου πληκτρολόγιο τις φάπες του (στο need for speed όταν με μπλόκαραν οι μπάτσοι) αλλα ευτυχώς μόνο ένα ποδαράκι έσπασε. Μεγάλη ικανοποίηση πάντως!

Μου ερχόταν να καρφώσω το πληκτρολόγιο στην TFT αλλα τελευταία στιγμή συγκρατιόμουν! lol

Kυκλοφορούσε θυμάμαι παλιά ενα videaki που κάποιος βαρούσε αρχικά την CRT οθόνη, και μετά την ξηλωνε, την πετούσε κάτω και την κλωτσούσε

Δημοσ.

Το palikari pasxei profanos apo 3 pramata

1) Eleipsi gnoseon apo PC oste to Laptop tou na doulevei stin enteleia

2)Elipsi logikis oste na to paei kapou na to ftiaksei.

3) Eleipsi aytosigkratisis se stigmes nevron.

To teleftaio dikaiologeitai alla ta 2 prota OXI. Osa Laptop kai na spasei galini den tha vrei an den proseksei ta 2 prota.......

Δημοσ.
billkout μην κάνεις βλακείες με το δάχτυλο γιατί μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά, απ' το να χαλάσεις και τα γειτονικά pixels...

Yπάρχουν κάποια προγραμματάκια που ξεμπλοκάρουν τα μπλοκαρισμένα Pixels εναλλάσσοντας πολύ γρήγορα τα χρώματα.

file, epsaksa kai den vrhka kati, exeis kapoio na mou proteineis?

tha einai apotelesmatiko i @@ ?

exei diorthwsei kaneis ta pixel me tetoiou eidous programata?

Δημοσ.

κατεβασε αυτο . εχει και κατι οδηγιες στο site,ειναι διαγνωστικο και μπορει να τρεχει και τα rgb χρωματα γρηγορα για πιθανο ξεκολλημα! με τον καιρο πιστευω θα φυγει..

Δημοσ.
Το palikari pasxei profanos apo 3 pramata

1) Eleipsi gnoseon apo PC oste to Laptop tou na doulevei stin enteleia

2)Elipsi logikis oste na to paei kapou na to ftiaksei.

3) Eleipsi aytosigkratisis se stigmes nevron.

To teleftaio dikaiologeitai alla ta 2 prota OXI. Osa Laptop kai na spasei galini den tha vrei an den proseksei ta 2 prota.......

1) mixanikos ipologiston teliono se politexnio...

2) an den eixa logiki den tha imoun anthropos

3) etsi eimai kai se opion areso...

Δημοσ.

Είναι εντελώς αψυχολόγητο το να σπας τον υπολογιστή ό,τι πρόβλημα και να έχει αφού σίγουρα με κάποιον τρόπο φτίαχνεται.

Αλλά εφοσων είναι δικός του ό,τι θέλει τον κάνει. Ακόμα και να δούλευε καλά αν γούσταρε μπορεί να τον έσπαγε. Αυτά που λέτε περί ανωριμότητας είναι ... ανώριμα. Αν έσπαγε της γκομενάς του, του αδελφού του ή οποιουδήποτε άλλου το αντικείμενο να τον κατηγορούσαμε όλοι μαζί. Αλλά εφόσων είναι δικός του και τον αγόρασε με τα δικά του λεφτά τι σας νοίζει εσάς? Μακάρι όλοι να ξεσπάγαμε στα δικά μας πράγματα και όχι στα πράγματα των άλλων.

Και για συμπαράσταση δηλώνω ότι έχω σπάσει δύο κινητά (δικά μου και τα δύο) και φταίει μια γυναίκα και μια ομάδα. Και αν το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτής της ομάδας συνεχίζει να παίζει όπως παίζει μάλλον πρέπει να ασφαλίσω το κινητό που έχω τώρα :mrgreen:

Δημοσ.

συμβανει τωρα και το καταγραφω!

εγραφα ενα εμαιλ και μου πηρε ενα τεταρτο και ελεγα αρκετα πραγματα που ξεχασα τωρα!

παταω να το στειλει και βγαζει μηνυμα λαθους στην συνδεση τοπικου δικτυου

και χανετε το μηνυμα και η γη κατω απο τα ποδια μου μαζι!!

αρκεστικα στον απλα να μεινω χωρις esc button!

τελικα θελουν σπασιμο!!!!!!!!!

Δημοσ.
συμβανει τωρα και το καταγραφω!

εγραφα ενα εμαιλ και μου πηρε ενα τεταρτο και ελεγα αρκετα πραγματα που ξεχασα τωρα!

παταω να το στειλει και βγαζει μηνυμα λαθους στην συνδεση τοπικου δικτυου

και χανετε το μηνυμα και η γη κατω απο τα ποδια μου μαζι!!

αρκεστικα στον απλα να μεινω χωρις esc button!

τελικα θελουν σπασιμο!!!!!!!!!

spas'to min to lupasai!!! :-D

Δημοσ.
1) mixanikos ipologiston teliono se politexnio...

2) an den eixa logiki den tha imoun anthropos

3) etsi eimai kai se opion areso...

Η απάντηση μου

1)Ξέρεις πόσους γνωστούς έχω που τελειώνουν Μηχανικοί Υπολογιστών στο ΕΜΠ και δεν ξέρουν ούτε σχεδόν ένα πρόγραμμα να εγκαθιστούν?? Λες να είσαι ένας από αυτούς???

2)Το ειρωνικό σου στυλάκι σε όλες τις απαντήσεις πάντως δεν σε κάνει άνθρωπο...

3)Εμένα προσωπικά δεν μου αρεσεις.

Άντε ας μπει λουκετάκι στο θέμα αυτό και ας μην στηρίζουμε άλλο την ανάγκη του άλλου να μας επιδείξει το ότι έσπασε το laptop του μετά το πέταξε και μετά να μας ειρωνεύεται μόνο και μόνο επειδή εκφράζουμε την άποψη μας.. Οι moderator που είναι σε όλα αυτά??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...