Προς το περιεχόμενο

ksilodarmos laptop kai mple othoni

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bρε παιδια τοσο βανδαλισμος για τα κακομοιρα τα μηχανηματακια? Εγω επειδη τα προσεχα πολυ με εχουν βγαλει ασπροσπροσωπο και μαλιστα τοσο το πρωτο μυο πειτραπεζιο οσο και το πρωτο φορητο μυο το 1998 το οποιο ζει ακομα....πρεπει να του φερομαστε με στοργη και αγαπη....τοτε να δειτε πως θα πετανε....μην γελατε...

Δημοσ.
Bρε παιδια τοσο βανδαλισμος για τα κακομοιρα τα μηχανηματακια? Εγω επειδη τα προσεχα πολυ με εχουν βγαλει ασπροσπροσωπο και μαλιστα τοσο το πρωτο μυο πειτραπεζιο οσο και το πρωτο φορητο μυο το 1998 το οποιο ζει ακομα....πρεπει να του φερομαστε με στοργη και αγαπη....τοτε να δειτε πως θα πετανε....μην γελατε...

Σωστός... Κι εγώ την ίδια εμπειρία έχω...

Δημοσ.

Nai me storgi kai agapi, na to vazoume kathe bradi noris gia ipno sto krevataki tou, na min kourazete to kaimenouli... na troi olo to fagaki tou to mesimeri, kai na tou alazoume pana amesos molis fonazi...

re den pate kala

Δημοσ.

Και εγώ που το προσέχω τι είδα?

Μόλις χθες με πρόδωσε το τροφοδοτικό fortron 550watt και μου έκαψε την nvidia 7800gtx. Πάλι καλά που είναι στην εγγύηση. Τώρα δεν είναι για κλοτσιές????

:twisted:

Δημοσ.
Προσωπικά έχω αποθημένα με την TFT μου...(backlight bleeding,χάλια χρώματα,16ms+...)

Προς θεού μην της ρίξεις καμία γιατί μαζί με με τα υπόλοιπα που έχει θα προστεθεί και το "no signal"!!!!!

Αν αποφασίσεις να την καταστρέψεις κάποια στιγμή, να αφερείς ένα ένα τα pixel. Να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον!!!!

Δημοσ.

Ας προσέχαμε την παλιά 17άρα crt sony με τα super χρώματα... Όλοι παλαβώσαμε και θέλαμε tft και ξερό ψωμί... Κάνουμε τις επιλογές μας, ε, να δεχόμαστε και τις συνέπειες... Ένας κολλητός πέταξε την επίπεδη 17 sony crt που είχε για να πάρει tft. Έτρεχε να προλάβει το απορριματοφόρο. Δεν πρόλαβε...

Δημοσ.
Προς θεού μην της ρίξεις καμία γιατί μαζί με με τα υπόλοιπα που έχει θα προστεθεί και το "no signal"!!!!!

Αν αποφασίσεις να την καταστρέψεις κάποια στιγμή, να αφερείς ένα ένα τα pixel. Να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον!!!!

Βγάζε τα ένα-ένα με το τσιμπιδάκι!

Δημοσ.
Βγάζε τα ένα-ένα με το τσιμπιδάκι!

Πάντως παιδιά την αμαρτία μου θα την πω. Αγόρασα πέρισυ μια viewsonic vp191s tft 19'. Πάρα πολύ καλή. Τόσο που δεν το πίστευα ότι την είχα στο γραφείο μου (τα άξιζε τα 650 ευρώπουλα).

Μετά από καμιά 10ριά μέρες να σου ένα καμμένο pixel. Το βάρεσα ελαφριά με το δάχτυλό μου 2-3 φορές μπας και επανέλθει αλλά τζίφος. Αρχίζω λοιπόν και πιέζω την περιοχή με το χέρι μου (δυνατά) για περίπου μισό λεπτό. Το pixel επανήλθε και από τότε δεν τόλμησε να ξαναμιλήσει. Όχι ας τολμούσε δηλαδη!

:twisted::twisted::twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...