danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Είναι καλά; Ο φίλος σου εννοείς μάλλον, ε; (Μπας και χρειάζεται ένας εξορκισμός στο θέμα; )
21century Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Bρε παιδια τοσο βανδαλισμος για τα κακομοιρα τα μηχανηματακια? Εγω επειδη τα προσεχα πολυ με εχουν βγαλει ασπροσπροσωπο και μαλιστα τοσο το πρωτο μυο πειτραπεζιο οσο και το πρωτο φορητο μυο το 1998 το οποιο ζει ακομα....πρεπει να του φερομαστε με στοργη και αγαπη....τοτε να δειτε πως θα πετανε....μην γελατε...
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Bρε παιδια τοσο βανδαλισμος για τα κακομοιρα τα μηχανηματακια? Εγω επειδη τα προσεχα πολυ με εχουν βγαλει ασπροσπροσωπο και μαλιστα τοσο το πρωτο μυο πειτραπεζιο οσο και το πρωτο φορητο μυο το 1998 το οποιο ζει ακομα....πρεπει να του φερομαστε με στοργη και αγαπη....τοτε να δειτε πως θα πετανε....μην γελατε... Σωστός... Κι εγώ την ίδια εμπειρία έχω...
JOHNX2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Nai me storgi kai agapi, na to vazoume kathe bradi noris gia ipno sto krevataki tou, na min kourazete to kaimenouli... na troi olo to fagaki tou to mesimeri, kai na tou alazoume pana amesos molis fonazi... re den pate kala
chpetros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 re den pate kala Ante na doyme poios thelei giatro.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Bρε παιδια τοσο βανδαλισμος για τα κακομοιρα τα μηχανηματακια? Εγω επειδη τα προσεχα πολυ με εχουν βγαλει ασπροσπροσωπο και μαλιστα τοσο το πρωτο μυο πειτραπεζιο οσο και το πρωτο φορητο μυο το 1998 το οποιο ζει ακομα....πρεπει να του φερομαστε με στοργη και αγαπη....τοτε να δειτε πως θα πετανε....μην γελατε... Και εγώ που το προσέχω τι είδα? Μόλις χθες με πρόδωσε το τροφοδοτικό fortron 550watt και μου έκαψε την nvidia 7800gtx. Πάλι καλά που είναι στην εγγύηση. Τώρα δεν είναι για κλοτσιές???? :twisted:
JOHNX2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ante na doyme poios thelei giatro. to laptop ithele giatro giati ixe ta xalia tou... tora theli koraki
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 to laptop ithele giatro giati ixe ta xalia tou... tora theli koraki Rest in peace. Πάμε γι' άλλα!!! :twisted:
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά έχω αποθημένα με την TFT μου...(backlight bleeding,χάλια χρώματα,16ms+...)
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά έχω αποθημένα με την TFT μου...(backlight bleeding,χάλια χρώματα,16ms+...) Προς θεού μην της ρίξεις καμία γιατί μαζί με με τα υπόλοιπα που έχει θα προστεθεί και το "no signal"!!!!! Αν αποφασίσεις να την καταστρέψεις κάποια στιγμή, να αφερείς ένα ένα τα pixel. Να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον!!!! :twisted:
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ας προσέχαμε την παλιά 17άρα crt sony με τα super χρώματα... Όλοι παλαβώσαμε και θέλαμε tft και ξερό ψωμί... Κάνουμε τις επιλογές μας, ε, να δεχόμαστε και τις συνέπειες... Ένας κολλητός πέταξε την επίπεδη 17 sony crt που είχε για να πάρει tft. Έτρεχε να προλάβει το απορριματοφόρο. Δεν πρόλαβε...
zedone Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Προς θεού μην της ρίξεις καμία γιατί μαζί με με τα υπόλοιπα που έχει θα προστεθεί και το "no signal"!!!!!Αν αποφασίσεις να την καταστρέψεις κάποια στιγμή, να αφερείς ένα ένα τα pixel. Να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον!!!! :twisted: Βγάζε τα ένα-ένα με το τσιμπιδάκι!
aspire1673 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 τουλαχιστον καμια μπουνια στο στομαχι του ερειξες?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Βγάζε τα ένα-ένα με το τσιμπιδάκι! Πάντως παιδιά την αμαρτία μου θα την πω. Αγόρασα πέρισυ μια viewsonic vp191s tft 19'. Πάρα πολύ καλή. Τόσο που δεν το πίστευα ότι την είχα στο γραφείο μου (τα άξιζε τα 650 ευρώπουλα). Μετά από καμιά 10ριά μέρες να σου ένα καμμένο pixel. Το βάρεσα ελαφριά με το δάχτυλό μου 2-3 φορές μπας και επανέλθει αλλά τζίφος. Αρχίζω λοιπόν και πιέζω την περιοχή με το χέρι μου (δυνατά) για περίπου μισό λεπτό. Το pixel επανήλθε και από τότε δεν τόλμησε να ξαναμιλήσει. Όχι ας τολμούσε δηλαδη! :twisted::twisted::twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.