Προς το περιεχόμενο

ksilodarmos laptop kai mple othoni

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ti na me voithisoune re kakomire? kai pou na me voithisoune? sto spasimo? to kano kai monos mou mia xara. kai oso gia ta mila na ta valis ekei pou kseris...

ama to plirones esi na s' endiefere apo pou irthe to laptop, tora de sou pefti kanenas logos. gege?

KAI AMA MOU THN DOSI KANO BIDES KAI TO DESKTOP MOU KAI THN OTHONI MOU. LEFTA EXO THA PARO ALLA.

Εντελώς πληροφοριακά ο Sir Isaac Newton, εγώ και ένα πλήθος άλλων κοινών θνητών τα μήλα τα χρησιμοποιούμε για να τα φάμε ως φρούτο μετά το φαγητό. Δεν μπορώ βέβαια να αναγκάσω όλο τον κόσμο να τα χρησιμοποιεί μ' αυτό τον πεζό τρόπο. Ο καθένας μπορεί να κάνει το μήλο του ό,τι θέλει...

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τεσπα, αμα δεν μπορουσες να δουλεψεις, δικαιολογημενος, αλλα δεν θα ηταν καλυτερο αντι να το σπασεις να το δωσεις σε κανενα γκομενακι; ;)

Δημοσ.

Akouste skiniko paidia: Na peso Call Of Duty 2 idromenos kai n'axo pethanei 10 fores, stin endekati tsatisome kai to wireless mouse mou petagete ekso apo to domatio ga na ginei kommatia ston apenanti toixo. Ti na kanoume, pote pote pane gireyontas ta pc hehehe :) :)

Δημοσ.
Akouste skiniko paidia: Na peso Call Of Duty 2 idromenos kai n'axo pethanei 10 fores, stin endekati tsatisome kai to wireless mouse mou petagete ekso apo to domatio ga na ginei kommatia ston apenanti toixo. Ti na kanoume, pote pote pane gireyontas ta pc hehehe :) :)

Kala to ekanes...Stin thesi sou pantos tha eksfendoniza to pontiki panw stin TFT othoni mou...

Δημοσ.

βασικα αυτο που λετε με τα αψυχα το εχω παθει και εγω μια φορα

που εβαζα τα xp στις αρχες μολις εκανα εγκατασταση και εκανε restart για να συνεχισει εγκατασταση

τσακ μπελ οθονη!

ηταν και καλοκαιρι τοτε

και ειχα ιδρωσει να παω κατω στο tower Και να ελενχω αν τα παντα κουμπονουν καλα!

το ειχα κανει δυο τρεις φορες εγκατασταση

αλλα παλι τα ιδια!

μεχρι σκληρο αλλαξα!!!

και μεσα στον χαμο εδωσα κλωτσια με την παντοφλα κιολας

και εσπασαν μερικοι μοχλοι απο την καρτα ηχου στο μπροστα μερος!

αλλα μετα δεν αντεξα και δεν το ξανα αγγιξα!

νομιζω τα xp τα περασε ο πατερας μου μετα!

απο πληκτρολογια εχω χτυπησει μερικα αλλα οκ ειμαστε!

αλλα το κορυφαιο ειναι θυμαμαι πριν τρια χρονια

ειχα παει να παρω με ενα φιλο μου ενα λαπτοπ που ηθελε!

μολις το αγορασαμε με το κουτι ακομα δεν το ειχαμε ανοιξει ακομα

στο αμαξι μου λεει "αυτο καποτε θα φαει τρελο σπασιμο"

φετος το καλοκαιρι κατι του εκανε η οθονη πρεπει να εσβησε χωρις λογο και τελειως ψυχρεμος την κλωτσαει και μετα την παει ως πισω και την ξεκολαει!

χωρις να πει τιποτα ουτε γελασε ουτε τιποτα απλα το εκανε!!

τωρα το δουλευει με μια εξωτερικη οθονη και ειναι καλα θελω να πιστευω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...