Air Ref Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ακριβώς.. Καλα να ξεσπάμε σε κανα πληκτρολογιο/ποντικι/χειριστήριο που κανουν 10-20 ευρώ παρά στο.....λάπτοπ..Δν ειναι δυνατόν εκτός αν εισαι η Αθηνα Ωναση. Προσωπικά εχω να βαρέσω κατι απο τοτε που επαιζα το ΝΒΑ λαιβ 95! Ημουν 9 ετών και με ειχε δει η μανα μου να βαραω το πληκτρολόγιο,μου εριξε κι αυτη μια καλή(!) και ετσι εμαθα να κρατιεμαι.. Μια παράκληση παντως. Οσοι τους βαράτε και μετά τους φέρνετε να τους φτιαξουμε,οταν σας ρωταμε επεσε απο τον 2ο/εφαγε κλωτσια κτλ,μην μας λετε "οχι ρε φιλε" κτλ,παραδεχτείτε το..Ουτως η αλλως αργα ή γρήγορα(μαλλον αυτο!) θα το καταλάβουμε..
pappous_soulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Όπως έγινε με την ενδο-οικογενειακή βία,έτσι και εδώ η κυβέρνηση σκοπεύει να περάσει νομοσχέδιο το οποίο θα διώκει την βιαιοπραγία σε βάρος ανυπεράσπιστου Η/Υ σε βαθμό κακουργήματος.Υπάρχει και ειδικό site οπου οι υπολογιστές θα μπορούν να καταγγέλουν τους κατόχους που τους ασκούν βία,διατηρόντας εννοείται την ανωνυμία τους. Όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα σ'αυτή τη ζωή,δε μπορεί ο JOHNX2 αλλά και ο κάθε JOHNX2 να επιβάλει το δικό του με τέτοιο βάναυσο τρόπο σ'ένα δυσμοιρο computer. (Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τον αποντροπιασμό μου για το συγκεκριμένο συμβάν,καθώς και οτι το καταδικάζω απερίφραστα.) :-|
danaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Έχετε πλάκα.... Προσπαθείτε να βοηθήσετε κάποιον που έχει μια τέτοια συμπεριφορά; Από πού του ήρθε το laptop; Απ' τον ουρανό; Μπα, θα έχει καμιά λαπτοπιά, την κούνησε και έπεσε ένα laptop. Κρίμα όμως, το μήλο έπεσε μόνο στο κεφάλι του Νεύτωνα...
deathlok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά βλέπω πως οι περισσότεροι λέτε ε μην βαράτε τα λαπτοπ ρίξτε σε κάνα keyboard τις μπουνιές κτλ. Όταν έχεις νεύρα έχεις νεύρα και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. π.χ. καθόμουν μπροστά από το pc αργούσε να ανοίξει με είχαν εκνευρίσει από την τελλάς και αντί να κοπανίσω το keyboard mouse (όχι πως αυτά είναι φτηνά αλλά είναι σίγουρα πιο φτηνά από το υπόλοιπο hardware) έριξα μία κλωτσιά στο κουτί το οποίο έχει μέσα τους τρεις δίσκους (ευτυχώς δεν χάλασε κανείς) αλλά γενικά τα νεύρα είναι νεύρα και ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ακριβά. (ευτυχώς το περιστατικό που αναφέρω είναι μεμονωμένο και δεν έχω χαλάσει από όσο θυμάμαι κάτι από τα νεύρα μου)
danaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά βλέπω πως οι περισσότεροι λέτε ε μην βαράτε τα λαπτοπ ρίξτε σε κάνα keyboard τις μπουνιές κτλ. Όταν έχεις νεύρα έχεις νεύρα και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. π.χ. καθόμουν μπροστά από το pc αργούσε να ανοίξει με είχαν εκνευρίσει από την τελλάς και αντί να κοπανίσω το keyboard mouse (όχι πως αυτά είναι φτηνά αλλά είναι σίγουρα πιο φτηνά από το υπόλοιπο hardware) έριξα μία κλωτσιά στο κουτί το οποίο έχει μέσα τους τρεις δίσκους (ευτυχώς δεν χάλασε κανείς) αλλά γενικά τα νεύρα είναι νεύρα και ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ακριβά. (ευτυχώς το περιστατικό που αναφέρω είναι μεμονωμένο και δεν έχω χαλάσει από όσο θυμάμαι κάτι από τα νεύρα μου) Και εις ανώτερα...
mohic4n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 .......... Όταν έχεις νεύρα έχεις νεύρα και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. ........ To pio swsto pou exw akousei mexri twra sto topic. Prox8es tsatistika me ena game kai par' oligon 8a rixna mpounia sthn o8onh, oxi sto k/b.. !!! Auto pou me sugkrathse einai oti alloi thn plhrwsan gia mena... An thn eixa agorasei me ton idrwta mou enas logos parapanw gia na mhn thn xtupaga, alla kai pali pote den 3ereis pws 8a antidraseis. Mporei na sou bgei neuro ekeinh thn stigmh mazemeno kai apo alles meres kai alla problhmata. Ola einai sto mualo kai sthn idiosugkrasia tou ka8enos (imho).
JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Έχετε πλάκα.... Προσπαθείτε να βοηθήσετε κάποιον που έχει μια τέτοια συμπεριφορά; Από πού του ήρθε το laptop; Απ' τον ουρανό; Μπα, θα έχει καμιά λαπτοπιά, την κούνησε και έπεσε ένα laptop. Κρίμα όμως, το μήλο έπεσε μόνο στο κεφάλι του Νεύτωνα... ti na me voithisoune re kakomire? kai pou na me voithisoune? sto spasimo? to kano kai monos mou mia xara. kai oso gia ta mila na ta valis ekei pou kseris... ama to plirones esi na s' endiefere apo pou irthe to laptop, tora de sou pefti kanenas logos. gege? KAI AMA MOU THN DOSI KANO BIDES KAI TO DESKTOP MOU KAI THN OTHONI MOU. LEFTA EXO THA PARO ALLA.
fmnstr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Εγω προτεινω να ανοιξουμε ενα κεντρο με παλιο hardware και να παμε εκει να τα σπαμε!!! Ακομα ονειρευομαι να πεταξω το laptop στο τοιχο..Μου χει μεινει απωθημενο..Πως κρατιεμαι καθε φορα ενας θεος το ξερει..Αλλη ονειρεμενη ιδεα να χωσω το ποντικι μεσα στην οθονη toy desktop..Τα ειπα κ ξελαφρωσα.Πιστευω σ αυτο το topic θα με καταλαβετε.. Μεχρι τωρα κανα ποντικι εχω βαρεσει κ ελαφρα το keyboard..Βεβαια εχω χτυπησει το χερι μου στο τραπεζι για να ξεσπασω (2 μερες δεμενο).Και η υπομονη ομως εχει τα ορια της και οι υπολογιστες λογω νομων Merfy δεν αντεχονται.. Συγχαρητηρια σ αυτους που εκτονωθηκαν..Σιγουρα πηραν μεγαλη απολαυση..Αρκει να δεχτηκαν και τις συνεπειες..!!
JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 file ok ante pes oti espases to laptop pou kostize 720 euro (milao gia to diko mou) ti egine diladi? tha xasis ton kosmo i tha pethanis? meriki einai toso prokatilimeni pou den mporoun alla kai den einai se thesi na katalavoun oti i psixologiki piesi-fortisi kapies stigmes ine toso entoni kai xriazete mia ektonosi etsi oste na exis mia iremia. laptop yparxoun polla psixikh iremia omos mia, kai sou einai aparetiti gia na petixis tous stoxous sou!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ετσι σωστος, ολα λυνονται με το ξυλο...
JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ετσι σωστος, ολα λυνονται με το ξυλο... nai re file simfono oti den linonte me to ksilo... alla den ginete o kopos sou na xanete mesa se 0.1'' dioti apofasise to skatomixanima na ta peksi... kai eksalou prokimenou na xaso kai ali mou prosopiki doulia kalitera na xathi auto...
ringboy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 κατσε να δω και εγω τι εχω εδω στο σπιτι μου που δε δουλευει, να στο στειλο να του δωσεις λιγο ξυλο...!!! μου θυμισες τα 80's που και εγω ειχα ξεσκιστει να χτυπαω το κασετoφωνακι του amstrad 464 για να φορτωσει τα games.!!! ε ρε γελιο. Ti με θυμησες τωρα? Και εγω amstrad 464 ειχα που ηταν για ξυλο. Του ειχα κανει μια τρυπα στο πλαστικο με τρυπανι και απο κει ρυθμιζα το αζιμουθιο της κεφαλης του κασετοφωνου, την ωρα που φορτωνε το παιχνιδι. Πανε ομως 20 χρονια απο τοτε και τα νεα παιδια που μας διαβαζουν θα αναρωτιουνται "ωρε τι γραφουν αυτοί?"
notorious20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 john mi toys akous.. ego eixa petaksei mia crt 15ara apo to grafeio mou otan eixa neyra.. kai to kata eyxaristithika.. opote ti thimamai akoma gelaw...
JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 pooooooooooo ti thimithika tora.... thima--> 15 crt siemens-nixdorf tou 1995 montelo... drastis -->JOHNX2 (pitsirikas tote molis 17 xronon) aitia--> i othoni alaze xromata apo moni tis etsi sto ksafniko... ginotan i othoni mia mple apoxrosi alote kokkini kai alote prasini. lisi--> kategistikes mpounies stin othoni arxika kai san deuteri lisi afantasta dinates sfaliares sta plaina tis.. PANTOS META APO 2-3 KALES SFALIARES EFTIAXNE AMESOS, ALA META APO 20-25 LEPTA PALI TA IDIA...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.