Προς το περιεχόμενο

ksilodarmos laptop kai mple othoni

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1)γιατι δεν εβγαλες μια φωτο????

2)τι αυτοσυγκρατηση λες τωρα...

οταν εχανα στο age of empires μικρος τις εβρεχα στον μικρο μου αδερφο...

ποτε δεν εχω καταστρεψει μηχανημα!!!! χεχεχεχε

Δημοσ.
Τελικά είμαστε πολλά χρόνια πίσω από το να γίνουμε πολιτισμένοι. Η αυτοσυγκράτηση είναι μεγάλο πράμα. Δηλαδή μεθαύριο άμα μας τσαντίζει κάποιος που δεν κάτι σωστά να τον σκοτώσουμε? (φυσικά εμείς φταίμε που δεν του είπαμε πως να κάνει ή που του δώσαμε λάθος πληροφορίες)

Απλά ένα σχόλιο...

plaka mas kaneis re file... aurio paradido komati tis ptixiakis kai ego eimai sto "0" gia ta kamomata tou LAPTOP...

tin tsiknise kala to ACER simera...

Δημοσ.

Καλά το έκανες μωρέ!

Όταν φτάνεις στο τέρμα καλά είναι να ξεσπάς.

Θυμάμαι σε μία αποστολή στο San Andreas χρειάστηκα 2 πληκτρολόγια!!! Ακόμα βρίσκω κουμπιά στο δεξιά και αριστερά στο δωμάτιο μου!

Δημοσ.

Call of Duty 2 - Rilfes only Deatchmatch : 3 Mouse smashed and counting!

Τι να λεμε τωρα...Αμα κατι σου τη σπαει σε εκνευριστικο βαθμο ακομη και για παρολογη αιτια θα την φαει την μπουνια του..:P

Υ.Γ.:Μολις κατεβηκα απο τα δεντρα..Εχει κανεις καμια μπανανα?Civilized my ass!

EDIT:Εχω ριξει τρελο γελιο λεμε...Μπορει το τοπικ να ξεφυγε αλλα οι περιγραφες ειναι ολα τα λεφτα!

Δημοσ.

...ετσι λοιπον πηγα να κανω μια μερα on the fly καψιμο dvd. εμμμ ελα που εκεινη τη μερα δεν ηθελε με τιποτα...χαλασα και καμια 5αρια dvd, τα νευρα μου, κτλ.

λυση: ανοιγμα και των 2 tray και αστραπιαια κινηση καρατε κιντ (που σπαει τις πλακες απο παγο)! φινιτο...

Δημοσ.

Έχουν φάει κλωτσιές τα desktop μου... Τι να σας λέω! Ευτυχώς που δεν έπαθαν ποτέ τίποτε, ήμουν πολύ τυχερός. Βέβαια, ένα-δυο CD drives τα έχω αλλάξει κι εγώ...

Φυσικά το notebook δεν τολμάω να το αγγίξω όταν έχω νεύρα, ακόμη κι όταν φταίει αυτό.

Δημοσ.

H ανωριμοτητα στο μεγαλειο της...

Ειμαι σιγουρος πως το laptop τωρα νιωθει τιμωρημενο και μετανοιωμενο...

Εεεεεε ρε τι αλλο θα δουν τα ματακια μας :-|

Δημοσ.

Ποτέ μου δεν έχω χτυπήσει υπολογιστή όσα νεύρα και αν είχα ακόμη και όταν ήμουν παιδί.. Έχω μάθει να εκτιμώ αυτά που έχω. Διότι όταν δεν δουλεύουν καλά κάποιος έχει κάνει κάτι και δεν δουλεύει καλά. Εκτός βέβαια και αν κάτι έχει χαλάσει. Αλλά και πάλι σε κάτι που έχει 500Ε+ δεν θα έδινα ποτέ σφαλιάρα. Με την καμία λέμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...