JOHNX2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 lipon perni thesi kai o moderator tou thematos... JOHNX2 o mastroxalastis... tekna mou spaste ta pc sas... doste tou na katalavi pios einai to afentiko kai pios apofasizi gia to ti tha gini... oxi siga min katsoume na mpoume sto louki tous... re vourdoula theloun to P.S. parameni.... EAN KAPOIOS DEN GOUSTAREI DEN POSTAREI....
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 παρε κοσμε ενα ανοιγμενο παλιο τροφοδοτικο
Craven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο επειδή σου φταίει το κακό το laptop που δεν είχες την διπλωματική σου και εσύ το εκδικήθηκες.. Αν δεν το είχες βαρέσει απ την αρχή θα είχες αυτή την στιγμή την διπλωματική σου ναι η οχι? (απλά δεν έκανε κάτι που ήθελες είπες) .. άρα εσύ φταίς και όχι το λαπτοπ.. μάλλον κάτι άλλο θα πρεπε να χες βαρέσει.. (το κεφάλι σου?)
JOHNX2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο επειδή σου φταίει το κακό το laptop που δεν είχες την διπλωματική σου και εσύ το εκδικήθηκες.. Αν δεν το είχες βαρέσει απ την αρχή θα είχες αυτή την στιγμή την διπλωματική σου ναι η οχι? (απλά δεν έκανε κάτι που ήθελες είπες) .. άρα εσύ φταίς και όχι το λαπτοπ.. μάλλον κάτι άλλο θα πρεπε να χες βαρέσει.. (το κεφάλι σου?) ta pothimena pros ena athlio mixanima to opio sou kani tin zoi diskoli plirononte.
Directx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μισό λεπτό, καταρχήν δικό σου είναι σπάσε το, πέταξε το, διέλυσε το κτλ (άλλωστε και στο service να πήγαινε κάποιος άλλος «τεχνικός» τα ίδια θα έκανε και θα ήταν και ξένος ), όλα όμως αν κατάλαβα καλά ξεκίνησαν υποτίθεται από ορισμένα προβλήματα που παρουσίαζε ο υπολογιστής, αυτά τα προβλήματα άραγε .. τα παρουσίαζε από την πρώτη στιγμή της αγοράς του ή μήπως ύστερα από ένα χρονικό διάστημα συμβίωσης μαζί σου; Διότι σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα έπρεπε να καταχερίσεις τον εαυτό σου αντί του δύσμοιρου laptop σου Υ.Γ. To laptop δεν δίδει δεκάρα αν το έσπασες ή όχι - εσύ βέβαια αν θες να αγοράσεις καινούργιο θα δώσεις αρκετές
ZELDA Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 JOHNX2 μην τους ακους τους ξενέρωτους πιστεύω οτι ενιωσες καλυτερα και δε το μετάνιωσες και εγώ το καλύτερο που εχω κάνει είναι οταν πήρα μια Abit μιτρική πρώτη μέρα και ήταν καμένη δεν ξεκινούσε το cpu fan και εβγαζε ενα σφάλμα στο post.. ,είχα ξαπλώσει το κουτί και το βαροΑύσα ασύστολα... μετά πινω νερό απο ενα μπουκάλι Ayra.. ξεχνάω να το κλείσω το πετάω στο τοίχο και έρχεται όλο το νερό πανω στην mobo Goystaro! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ και το καλυτερο την πέρασα και εγγύηση αφού την στέγνωσα με το πιστολάκι... υ.π η ατάκα με την crt .. kataigistikes mpounies kai mpatses sta plaina htan api8ano eklasa sto gelio!! wraios!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.