PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 το θεμα εχει παει κατα διαολου και απορω που ειναι οι mods...
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ma eipame.. na gelasoume ligo.. spasmena neyra - ylika PC.. balte kai foto vre seis.. na diaskedazoume.. oxi na mi kleisei to topic..
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή, για να καταλάβω, όποιος σπάει το pc είναι βάρβαρος, αλλά άντρας σωστός ενώ, όποιος το καθαρίζει κάθε Σάββατο είναι απόγονος του Ερμή με φτερά, δηλαδή φτερού; Σίγουρα κάτι σας χαλάει, κάτι που πίνετε το πρωί ίσως, μπορεί και κάτι που καπνίζετε... Δεν δικαιολογείται αλλιώς... Αλήθεια, όλα αυτά θα τα περιλάβετε στην παρουσίαση της διπλωματικής σας όταν είναι να πάρετε το πτυχίο του μηχανικού Η/Υ; Έχετε καταλάβει ότι ο μηχανικός επισκευάζει και όχι ρημάζει;
thanassissis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 oxi na mi kleisei to topic.. +10...Na min klisei fysika to topic...Osoi varvaroi proselthete...Oi ypoloipoi min postarete edw giati mporei kai na sas xalasoume kai esas...
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή, για να καταλάβω, όποιος σπάει το pc είναι βάρβαρος, αλλά άντρας σωστός ενώ, όποιος το καθαρίζει κάθε Σάββατο είναι απόγονος του Ερμή με φτερά, δηλαδή φτερού; Σίγουρα κάτι σας χαλάει, κάτι που πίνετε το πρωί ίσως, μπορεί και κάτι που καπνίζετε... Δεν δικαιολογείται αλλιώς...Αλήθεια, όλα αυτά θα τα περιλάβετε στην παρουσίαση της διπλωματικής σας όταν είναι να πάρετε το πτυχίο του μηχανικού Η/Υ; Έχετε καταλάβει ότι ο μηχανικός επισκευάζει και όχι ρημάζει; Danaos.. mi pareksigiese plaka kanoume.. alla mi pareksigeis kai si. to oti spame ta dika mas kai mono pragmata,den afora kanena .. makari oi giatroi na peiramatizotan mono sto soma tous ..kai oxi stous anipopsiastous astheneis.. (elpizo na min eise giatros..)
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Το κακό είναι ότι σας διαβάζουν και πιτσιρικάδες και νομίζουν ότι άμα κάνουν τις ίδιες ηλιθιότητες θα γίνουνε cool και μάγκες. Και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φάνε κανένα μπινελίκι από τον έρμο τον πατέρα που σπατάλησε το δώρο των Χριστουγέννων για να πάρει του κανακάρη pc... Αυτή είναι η μόνη μου ένσταση... Κατά τ' άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους βάρβαρους ούτε με τις φτερούδες ούτε μ΄αυτούς που ερωτεύονται το μήλο τους αντί να το τρώνε...
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Κατά τ' άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους βάρβαρους ούτε με τις φτερούδες ούτε μ΄αυτούς που ερωτεύονται το μήλο τους αντί να το τρώνε... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ειδικα αυτο με το μηλο!!!
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Συγχωρέστε το ύφος, αλλά βλέπω τόσα παλαβά τώρα τελευταία που μου βγήκε λιγάκι αυθόρμητα το τελευταίο μου post...
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 mias kai eine tou Mpalentinou simeris.. mi ksexasete na kanete doro sto agapimeno sas PC.. JOHN2 .. yparxoun kati mastigia .. me fountes.. lol Danaos..oi pitsirikades eine toso ksypnioi simera..pou anti gia mas..parakolouthoun synexeia kai anelipos tsontes! oso gia na ta spasoun..perisoteres pithanotites eine na to riksoun kato apo tin aproseksia kai anemelia tous para na sikosoun sfyri.. (to poli poli na platsourisoun tin TFT kai pliktrologio me spermatozoaria ..) sigxoreste me..gia ta post alla ola kala pigan simera.. mou katse kai i thilikia..(oxi PCenia..)
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 φοραδα ειναι? (αν κρινω απ'το αβαταρ...)
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 φοραδα ειναι? (αν κρινω απ'το αβαταρ...) kai ti forada... ase
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να μου επιτρέψετε να πω ότι οι "τσόντες" είναι λιγότερο επικίνδυνες από αυτά που γράφονται εδώ. Μιλάμε για συμπεριφορά και πρότυπα συμπεριφοράς που περνάνε χωρίς να το πάρουμε μυρουδιά... kai ti forada... ase Χωρίς παρεξήγηση, το ξέρει η "θηλυκιά" ότι την αποκαλείς "φοράδα";
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να μου επιτρέψετε να πω ότι οι "τσόντες" είναι λιγότερο επικίνδυνες από αυτά που γράφονται εδώ. Μιλάμε για συμπεριφορά και πρότυπα συμπεριφοράς που περνάνε χωρίς να το πάρουμε μυρουδιά... Χωρίς παρεξήγηση, το ξέρει η "θηλυκιά" ότι την αποκαλείς "φοράδα"; αμα σου πω πως αποκαλω εγω την δικια μου θηλυκια...... τελος παντων και οι τσοντες περνανε μηνυματα...ειδικα στις "φοραδες" δεν αρεσουν καθολου τα μηνυματα που περνανε...
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να μου επιτρέψετε να πω ότι οι "τσόντες" είναι λιγότερο επικίνδυνες από αυτά που γράφονται εδώ. Μιλάμε για συμπεριφορά και πρότυπα συμπεριφοράς που περνάνε χωρίς να το πάρουμε μυρουδιά... Χωρίς παρεξήγηση, το ξέρει η "θηλυκιά" ότι την αποκαλείς "φοράδα"; tora? oxi koimate.. pesane oi mpataries.. lol alla de exei problima me oti po ,eksartate pos tha to peis kai tin stigmi..
pappous_soulis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 oi ypolipoi eine apogonoi tou ERMH .. autou me ta ftera... Γιατί? Έχουν πιεί red bull?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.