Zderg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν, ενδιαφέρομαι να αρχίσω μαθήματα ναυαγοσωστικής και έτυχε να ακούσω στο ράδιο και να δω και ένα διαφημιστκό στο ιντερνετ για την bayline..Επειδή δεν θελω να παρω το πτυχιο για να δουλέψω (φετος τουλαχιστον) αλλά απλα για να έχω κάποιες γνώσεις, κύριο κινητρο μου να διαλέξω αυτή την εταιρία είναι ότι έλεγε ότι τα μαθήματα της είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.. http://www.bayline.gr/ Πήρα τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου για μια ενημέρωση.. Μετα απο διαφορα μου είπανε είναι ότι πρεπει να πληρώσω 200? + 50? εγγραφή (τί εννοουν εγγραφή; λες και ειναι γυμναστηριο και θα παω και αλλη φορα ) για δίπλωμα ναυαγοσωστη πισίνας και αλλα τοσα για αδεια ταχυπλοου και διπλωμα για ναυαγοσωστη θαλασσας. Τους ειπα οτι στην σελιδα τους λενε οτι ειναι δωρεαν και τί ειπαν;; Οτι τα έξοδα τους εχουν πεσει στα 200?, και οτι δωρεαν ηταν παλια (εντελως ασυναρτητο). Θελω να ρωτησω 2 πραγματα. Ξερετε καμια σχολη στην θεσσαλονικη που να είναι δωρεαν; Και μπορει να γινει κατι δικαστικα για αυτη την περίπτωση (οχι οτι θα το κυνηγησω αλλα για να ξερω);;
The_Edge Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Αντιγράφω από το site τους γιατί έχει αρκετό ενδιαφέρον... ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ-ΔΩΡΕΑΝ Η BAYLINE services Ναυαγοσωστική Ακαδημία Ελλάδος σας ενημερώνει ότι ξεκινάει νέος κύκλος μαθημάτων. Θα δημιουργηθούν τρία τμήματα. Ένα καθημερινές ημέρες και πρωινές ώρες' date=' ένα καθημερινές απογεύματα και ένα Σαββατοκύριακα. Η εταιρία μας δσμεύεται απέναντι σε όλους τους μαθητές της ότι αυτοί [b']θα μπορούν να εργαστούν[/b] το καλοκαίρι σε μια από τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Σκιάθου με 1150? + ένσημα + διαμονή. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα στο ..... Δωρεάν μαθήματα, και 1150 ευρώ το καλοκαιράκι, με πληρωμένες διακοπές! Wow! Θα έλεγα "κάτι βρωμάει εδώ", αλλά το παραπάνω post σου εξηγεί ακριβώς τι βρωμάει.
Zderg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μου είπαν ότι προσφέρουν 1150? + ένσημα + διαμονή + διατροφή....
Zderg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξερει κανεις να απαντησει τις αρχικες μου ερωτήσεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.