Προς το περιεχόμενο

Neverwinter nights 2 Οriginal, no cd γίνεται?

bgeorgalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πριν αρχίσετε να παραπονιόσαστε να σας πω ότι το παιχνίδι το έχω Original και μάλιστα το έχω τελείωσει αλλά επειδη έχει αρχίσει να μου την σπάει που:

1. κάθε φορά που θέλω να παίξω πρέπει να βάζω μέσα το original dvd

2. Παίζω σε laptop και δεν θέλω να τα φτύσει το dvd player μου (γιατί μετά θα θέλω 100+ ευρά για αντικατάσταση)

υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω 1 image ή κάτι ώστε να γλυτώσω από το βάλε βγάλε του dvd?

Στο NWN1 από ένα Patch και μετά (σίγουρα με το τελευταίο (1,68 )) σταματούσε να σου ζητάει το cd στην μονάδα δίσκου.....Ξέρετε αν υπάρχει προοπτική να γίνει κάτι ανάλογο και στο 2?

PS. μήπως έπρεπε να postarw σε άλλο section του forum?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Chpetros και πάλι ευχαριστώ αλλά δεν το δόκιμασα αυτό που μου έστειλες με το Pm γιατί έχω νεώτερη έκδοση του παιχνιδιού από το no-cd patch που κυκλοφορεί και φοβάμαι μήπως μου τα κάνει πο******να.....

Εναλακτικά δοκίμασα να κάνω ένα αρχείο mds και iso με το dvd decrypter από το dvd του παιχνιδιού και να το φορτώσω μέσω daemon tools αλλά τίποτα....

καμμία ιδέα κανείς?

Δημοσ.

pouline το δοκίμασα (εκτός και αν δεν έκανα κάτι καλά)....Έφτιαξα ένα image με το dvd decrypter και το "φόρτωσα" με daemon tools (έπαιξα και με τις ρυθμίσεις του daemon, απενεργοποίησα και το dvd μοθ από τις ρυθμίσεις συσκευών και έβαλα τον εικονικό δίσκο σαν d) αλλά τίποτα!

μου ζητάει το original dvd κ'αθε φορά το άτιμο!

Δημοσ.

ego to kano me alcohol 120;.to paixnidi tha to kaneis install apo to image driver.an to paixnidi itan original meta thes to crack giati alios tha sto zitaei oti kai na ginei afou to theorei san paranomo.

Δημοσ.
ego to kano me alcohol 120;.to paixnidi tha to kaneis install apo to image driver.an to paixnidi itan original meta thes to crack giati alios tha sto zitaei oti kai na ginei afou to theorei san paranomo.

ftou! oxi tipota allo alla ama to ksanaegkatastisw tha xasw ola ta save ktl. ktl. (giati tin teleutaia fora pou antigrapsa mono tous fakelous apo ta savegames ta ekana p*****na (brethika xwris companions kai to ksanaarxisa apo tin arxi giati itan aisxra))....

to painidi epanalambanw oti einai original.....

synepws ola "deixnoun" pros to crack..... bre paidia, an to crackaro (ypothetontas oti tha brw to swsto arxeiaki giati katebasa tis teleutaies ananewseis kai eimai ver. 1.04.870 italian kai auta pou mou brikan (as einai kala o chpetros) htan gia english kai palioteres ekdoseis) tha paiksei? kai as ypothesoume oti paizei meta tha ananewnetai? h tha thelei epanegkatastasi original gia kathe kainourgio patch kai meta ksanaspasimo?

Einai ligaki blakeia stin teliki na dineis 45 euros gia paixnidi original kai meta na theleis na to spaseis.....xexexexex :=)

Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ και στους δυο!

Τελικά δούλεψε, και απο οτι φαίνεται δουλεύον και τα patch (το autoupdater δουλεύει αλλά φαντάζομαι οτι μετα την ενημέρωση θα αντικαθιστά τα αντικαταστημένα και πάλι απο την αρχη..... :) (αυτό που λέμε φαυλος κύκλος)

Και πάλι ευχαριστώ και πάντα τέτοια! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...