carlmikaze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Carlmiκaze η όπως σε λένε βγάλε κανενα δίσκο να μας πορώσεις γιατι και γω κουράστικά από τους πυξ λαξ!!!! Ελεος τελειως αθλιοι απωρω τοσες χιλίαδες βλαμμενα γιατι τους ακουγαν και γιατι ετρεχαν!!! Ε αντε γεια ρε!!!! Όταν σουτάρεις κάποιον τόσο ασχημα ειναι σαν σουτάρεις και αυτούς που τα ακουν νομίζω..... Αλλά αυτά αντίος!!!! τι εννοείς τους άκουγαν και έτρεχαν, ακριβώς;;; μπορεί και να λέμε το ίδιο πράγμα coach.
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ελεος τελειως αθλιοι απωρω τοσες χιλίαδες βλαμμενα γιατι τους ακουγαν και γιατι ετρεχαν!!! Για τον ίδιο λόγο που άλλοι τόσοι ακούνε Πέγκυ Ζήνα, Πλούταρχο, Καρρά και Άντζελα. Μόνο που αυτοί δν νομίζουν πως είναι και ψαγμένοι.
Cristina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εεεεεεεεεεε!!! Είπαμε πως είναι topic για τους Πυξ Λαξ, μη πλακωθούμε εμείς με κλωτσιές και μπουνιές όμως... Θα βάλω τον Lucifer να σας στείλει στο πυρ το εξώτερον... Σας παρακαλώ συζητήστε χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, με γνώμονα το σεβασμό στα ακούσματα των άλλων.
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Για τον ίδιο λόγο που άλλοι τόσοι ακούνε Πέγκυ Ζήνα, Πλούταρχο, Καρρά και Άντζελα. Μόνο που αυτοί δν νομίζουν πως είναι και ψαγμένοι. Ωχ πόνεσε αυτό! Πολύ χαζός όρος ο ψαγμένος. Τόσο χαζός όσο και υποκειμενικός. Με ενοχλούν όσοι το παίζουν ψαγμένοι, για αυτό κάποτε άρχισε να με ενοχλεί κι ο εαυτός μου. Τώρα σταμάτησα να το πάιζω κάποιος. Και απολαμβάνω την μουσική πιότερο...
blueviper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Σας παρακαλώ συζητήστε χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, με γνώμονα το σεβασμό στα ακούσματα των άλλων. Θα συμφωνούσα απόλυτα ως προς το σεβασμό προς τους άλλους, όχι όμως και στα ακούσματά τους. Αν κάποιος θίγεται που του προσβάλλουν το είδωλο ή το ίνδαλμα, ας φροντίσει να καταλάβει πως μπορεί να είναι μια σαφώς πιο πολυσύνθετη προσωπικότητα από ένα σύνολο αισθητικών επιλογών που μπορεί να έχουν και εφήμερη ύπαρξη. Ουδέποτε με ενόχλησε αν κάποιος απαξίωσε τις επιλογές μου. Δικαίωμά του άλλωστε και θα θεωρούσα ακραίο να απαιτώ τον σεβασμό του με το στανιό. Αν θεωρεί τους Πυξ Λαξ σάχλες, το Μότσαρτ άνοστο και το Morrissey ανοργασμικό (γιατί στο ανέραστος θα έχει και δίκιο! ), ας τους θεωρεί. Δε χάλασε κι η μανέστρα. Θεωρώ ένδειξη ανωριμότητας ή νοητικής ανεπάρκειας τη δημιουργία μανούρας επειδή δεν έτυχαν καλής υποδοχής τα ακούσματά μας. (γενική θέση, για να μην παρεξηγηθώ)
giolefpatceid Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, θα ήθελα να ζητήσω από όσους άκουγαν Πυξ Λαξ και τους άρεσαν, να πουν ποιο είναι το αγαπημένο τους τραγούδι από το συγκρότημα αυτό...
Cristina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Έχουμε κάθε δικαίωμα να διαφωνούμε. Το να εκφράζουμε τη διαφωνία μας, επίσης είναι δικαίωμά μας, γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε. Το πως την εκφράζουμε όμως μπορεί να γίνει και χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Και επί του θέματος... Τους Γιαπωνέζους Back Horn τους ξέρετε; Έχουν ένα τραγουδάκι με τίτλο «Requiem» και μοιάζει απίστευτα με το «Μόνο Για Εκείνη Μη Μου Λες»... Πάρτε κι ένα sample. Το τραγούδι εμπεριέχεται στο OST της ταινίας «Casshern».
giolefpatceid Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Να ρωτήσω, πότε γράφτηκε το "Requiem"?
Cristina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό έψαχνα κι εγώ. Από ότι κατάλαβα τους ζητήθηκε να γράψουν τραγούδι για την ταινία. Οπότε μάλλον είναι του 2004.
NoNuclearPower Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Τί έγινε ρε blue μίλησες με σοβαρό ύφος ή δεν κατάλαβα καλά? και εγώ που είδα "τελευταίο μήνυμα από blueviper" και άνοιξα να δω τι κορυφαίο postαρες πάλι, σε πιάσαν τα σοβαρά. Τί έπαθες ρε, είσαι καλά? (σε έκραξε κανένας για τους Night on Earth ? -κομμάταρος το Room Closer-). Πολύ χαζός όρος ο ψαγμένος. Τόσο χαζός όσο και υποκειμενικός.Με ενοχλούν όσοι το παίζουν ψαγμένοι, για αυτό κάποτε άρχισε να με ενοχλεί κι ο εαυτός μου. Τώρα σταμάτησα να το πάιζω κάποιος. Και απολαμβάνω την μουσική πιότερο... Μόνο χαζός είναι φίλε ο όρος (όπως τουλάχιστον επικρατεί). Γιατί κατά κύριο λόγο ο "ψαγμένος" είναι αυτός που άκουσε 2 μαλακίες και θα τις πετάξει μπροστά σε άσχετους για να το παίξει και καλά, θα αγοράζει δίσκους contemporary jazz που δε θα ακούσει ποτέ αλλά θα μοστράρει πρώτους πρώτους στο ράφι και θα διαβάζει το "Θα φτύσω στους τάφους σας" μέσα στο λεωφορείο για να ψαρώνουν οι γκόμενες στην απέναντι θέση. (μικρή offtopic παρένθεση : σε μια προβολή των "Ηλιθιων" του Τριερ στο πανεπιστήμιο, -κοντά 6 χρόνια τώρα-, ήταν ένας πιτσιρικάς που στο τέλος της ταινίας, πεταγόταν να κάνει τα πιο μ@λ@κισμένα σχόλια κρατώντας "Τα αποφθέγματα του Νίτσε". Έριχνε αβολίδωτες και κούναγε τα χέρια για να φαίνεται το βιβλίο που κρατούσε. Μιλάμε χοντρό γέλιo ) Και για να επανέλθουμε τελικά οn topic, κι επειδή είπαμε πως δεν κάνει να είμαστε κολλημένοι, υπαρχουν 3 κομμάτια των Πυξ Λαξ, που έχουν συνδεθει με πολύ όμορφες μνήμες που και σήμερα άμα τύχει και τα παίξουν κάπου, θα κάτσω να τα ακούσω : Σημάδια στην άμμο του χρόνου, Άστην να λέει, Κάνε κάτι και για σένα ps: Χριστινάκι με τέτοιο τίτλο στο topic, λίγο κλωτσομπουνίδι είναι στα πλαισια Το «Requiem» είναι ένας βασικός λόγος πχ.. (ή λες τελικα οι Γιαπωνέζοι να κόπιαραν τους δικούς μας)
madcap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Γαμημένοι Πυξ-Λαξ, δεν ξεχνώ ότι εξαιτίας σας έπηξα στις ψευδο-intellectuel γκόμενες που μ' έσερναν από τη μια μουσική σκηνή στην άλλη γιατί έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε τα τραγούδια σας η τάδε πατσαβούρα φοιτήτρια. Συγχωρέστε μου το ξέσπασμα παιδιά αλλά με αφορμή το topic μου ήρθαν πολύ άσχημες στιγμές στο μυαλό Την εχουν πατησει αρκετοι ετσι.
Leite33 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Αγαπητέ Carlmiκaze!!! Δεν είναι τόσο χαζές οι απόψεις σου και φυσικά τις σέβομαι εκείνο όμως που με εκνευρίζει πραγματικά είναι ότί όταν κάποιος χωρίς να του αρέσει κάτι(μη σου πω αηδιάζει κιόλα όπως λες η όποιος άλλος το είπε) συνεχίζει να το ακούει απλώς και μόνο για να μπορεί να την πει στον άλλο(Δηλαδή να μην είναι άσχετος)!!! Αν δε μου αρέσει κάτι δεν το ακούω, δεν συνεχίζω να τα ακούω για να την πω στις άλλους!!!! Αυτά τα λίγα!!!!
Cristina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Αγαπητέ Carlmiκaze!!! Δεν είναι τόσο χαζές οι απόψεις σου και φυσικά τις σέβομαι εκείνο όμως που με εκνευρίζει πραγματικά είναι ότί όταν κάποιος χωρίς να του αρέσει κάτι(μη σου πω αηδιάζει κιόλα όπως λες η όποιος άλλος το είπε) συνεχίζει να το ακούει απλώς και μόνο για να μπορεί να την πει στον άλλο(Δηλαδή να μην είναι άσχετος)!!! Αν δε μου αρέσει κάτι δεν το ακούω, δεν συνεχίζω να τα ακούω για να την πω στις άλλους!!!! Αυτά τα λίγα!!!! Σκέφτηκες πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να του αρέσει, αλλά για να μην διαφωνεί μαζί σου να σου λέει πως δεν του αρέσει; Το «Requiem» είναι ένας βασικός λόγος πχ.. (ή λες τελικα οι Γιαπωνέζοι να κόπιαραν τους δικούς μας) Το «Μόνο για εκείνη μη μου λες» προηγείται του «Requiem» κατά 3 χρόνια.
carlmikaze Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 έχω να τονίσω πως οι απόψες μου δεν είναι καθόλου χαζές!
Leite33 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ηρεμησε!!! Πραγματικα απορω όμως γιατί ασχολείσαι με το συγκεκριμένο site-post αφου οι συγκεκριμένοι κύριοι σε αηδιάζουν και τους βαρίεσαι και γω δεν ξέρω τι αλλο!!!!! "Μόνο για εκείνη μη μου λες" ωραιο τραγούδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.