Federer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα σας!Αγορασα προσφατα τον Toshiba A100-906 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τον ηχο του επειδη θελω να συνδεσω 5.1 ηχεια.Λεω να παρω λοιπον την SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540164) η οποια συνδεετε στην PCMCIA θυρα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ασυμβατη??Οι καρτες PCMCIA χρησιμοποιουν την CPU του υπολογιστη?Η ολα γινονται μεσω hardware??
tom-f Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εχω δεί σε laptop οχι υψηλών δυνατοτήτων να τρέχει άνετα tv tuner μέσω pcmcia οπότε μην φοβάσαι μια χαρά θα τρέχει.Οσο για την συμβατότητα, ότι έχω δοκιμάσει στο δικό μου σε pcmcia δεν είχε κανένα πρόβλημα με συμβατότητα.Πάντως δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοια καρτούλα στην αγορά πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γιατί και στο δικό μου laptop πεθαμένη είναι η κάρτα γραφικών.Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά και να έχεις την πουλάς καπάκι σε κανέναν άλλο με αποδειξη αγοράς κουτιά και τα υπόλοιπα και είσαι οκ.Καλή αγορά φαίνεται.
21century Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Θα ειναι συμβατη οποτε μην ανησυχεις φιλε μου...
Federer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια αγορασα την καρτα!Εκπληκτικος ηχος!Καμια σχεδση με το τσιπακι του φορητου!Κανενα προβλημα με συμβατοτητες κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.