Προς το περιεχόμενο

Teledome 600'-2Mbps..Τι λέει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη εταιρεία?

teledome

Γιατί στο τηλέφωνο, μου τα είπαν πολύ "ρόδινα"..

Ούτε συμβόλαια..ούτε διακοπές από το internet για όσο θα περιμένω την καινούργια σύνδεση κλπ..Δηλαδή μου είπαν πως χωρίς net, θα μείνω μόνο μια ώρα...Η σύνδεση θα γίνει σε 2 βδομάδες και όποτε θέλω, την σταματάω χωρίς καμία δέσμευση ή ρήτρα...

Η ταχύτητα βέβαια είναι 2048/640 (πολύ καλό upload) και μου είπαν ότι είναι "καθαρότατη" λόγω του (προς το παρον) μη βεβαρημένο δίκτυο τους...

Τι λέτε..?

Καποιος που έχει ήδη teledome?

Δημοσ.

Βασικά, σαν εταιρεία, δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα λόγια..! Είδαμε όμως και τις "κυριλε" εταιρείες..που βλέπουν τους πελάτες τους σαν κορόϊδα και τίποτα άλλο...

Στο μόνο που μπορώ να σου πώ κάτι θετικό για την συγκεκριμένη που αναφέρεις είναι πως, (από τα λίγα που την τσέκαρα) ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ...όπως κάνουν τα άλλα τα "τρωκτικά"..

Αυτό σημαίνει πως..την δοκιμάζεις..δεν σου κάνει..τους λες αντίο..ή κι αν ακόμα σου κάνει..όταν βρεθεί κάτι καλύτερο και τεσταρισμένο αλλάζεις εταιρεία..:-D

Εν ολίγοις..το σκέφτομαι και γω..

Δημοσ.

εννοείς ότι σε δούλεψαν???

Στην εν λόγω περίπτωση όμως, αν δεν σου παρέχουν όσα υποσχέθηκαν, την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια..Το πολύ να χάσεις 2-3 βδομάδες περιμένοντας..Εξάλλου το "μου πες πως θα ρθείς, και γω σε περιμένω.." είναι της μόδας με τις συγκεκριμένες εταιρείες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...