Προς το περιεχόμενο

Guild warss part2`

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αρχη και για το pve ταιριαζει ο mesmer γιατι ετσι αποκτας το skill των mesmer το echo και γινεσαι echo nuker.υπαρχει και το elite skill echo που αν το εχει και αυτο μαζι σου μαζι με ενα meteor shower καταλαβαινεις τι απολυτη καταστροφη μπορεις να προκαλεσεις.θεωρητικα μπορεις να φτασεις μεχρι και 4-5 meteor στην σειρα υπο ορισμενες προηποθεσεις(moral boost)

για το pvp καλο ειναι να εισαι monk κυριως λογο του support που μπορεις να κανεις

υπαρχει ενα ελληνικο guild να πας αρκετα φιλικο για νεους παιχτες στο game

και μιλαω για τους power of greece μπορεις να πας στο site τους και να κανεις μια αιτηση εγραφης αν και δεν ξερω κατα ποσο το κοιτανε η να πας και στο forum τους και να κανεις παλη μια αιτηση εγραφης

http://www.cybewire.com/powerofgreece/forum/

Δημοσ.

γιαυτο καλο ειναι να μπεις σε ενα μεγαλο ελληνικο guild.ιδιως το gw αν δεν εχεις καλη παρεα μεσα στο game μπορει γρηγορα να το βαρεθεις.

Δημοσ.

για πες μου name σου στο game να σε βαλω στα friend

εχω κανει τα παντα στο game και δεν θα εχω προβλημα να σε βοηθαω οποτε μπορω.το δικο μου ειναι vakhos dionissos

αν και θα λειψω μερικες μερες αλλα κανονικα μπαινω καθημερινα κατα τις 9-9:30

θα σου βρω και ελληνικο guild αφου γνωριζω ολα τα μεγαλα ελληνικα guild στο game

Δημοσ.

Καταρχην γιά σου Vakhe, όλα καλά?? Κοίτα εγώ είμαι officer στους power of greece αν λείπει ο Check αυτές τις μέρες κάνε μου whisp in game να σε βάλω στους Power of greece. Το Nick μου μέσα είναι Hatori Taicho

Επίσης είναιαμαρτία να βαριέσε έναν char απο τόσο μικρό Lvl , φαντάζομαι ούτε απο το νησάκι δεν έχεις φύγει ακόμη.μόλις πάς στο main land θα αρχίσεις να ψάχνεις για elite , έχει πιο πολύ κόσμο να βρείς πάρτυ και θα παίξεις και την ιστορια που έιναιαρκετά καλή. Ότι κάνεις στο νησι να ξέρεις είναισαν tutorial και άν δενέχεισ πάει lvl 20 δεν έχεις δεί ούτε τομισό του char σου, ειδικά ο Dervish που είναι και μοναδικός char

Δημοσ.

γεια σοθ hatori καιρο εχουμε να τα πουμε ingame αν και πριν λιγες μερες οταν εσκασαν οι server της anet βρεθηκα προς στιγμη στο guild για καποια δευτερα

τωρα πλεον ειμαι φιλοξενουμενος των hellass team λογο της φιλιας μου με τον erevos αλλα παντα θα θυμαμαι το guild που στησαμε απο το μηδεν

Δημοσ.

lol den iksera oti kai allos apo mitilini paizei cod2-gw ;p

exw 3 char 7-14-9 kai mallon ton E/ME tha sinexisw

name: Crystal Eagle (asxeto alla oti kai na evaza piasmeno to ixan)

kai vasika an thelei kapios na paiksoume mazi as me valei add sto msn gia na mpw ekeini tin ora giati tora se oti prolavenw mpenw

Δημοσ.
lol den iksera oti kai allos apo mitilini paizei cod2-gw ;p

exw 3 char 7-14-9 kai mallon ton E/ME tha sinexisw

name: Crystal Eagle (asxeto alla oti kai na evaza piasmeno to ixan)

kai vasika an thelei kapios na paiksoume mazi as me valei add sto msn gia na mpw ekeini tin ora giati tora se oti prolavenw mpenw

Εε δν είμαστε κ μοναδικοί....παντού υπάρχουμε!Ωραιά τα λένε ingame!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...