Προς το περιεχόμενο

Τί να βάλω σε έναν server...

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα μηχανάκι για κατεβαστήρι, αλλά θέλω να κάνει κ άλλα πράγματα. Μη κάθεται τσάμπα κ τρώει ρεύμα! Βασικά webserver το αποκλείω γιατί δεν έχει νόημα. Ούτε ftp. Κάτι άλλο ωραίο κ χρήσιμο να τρέχει?

Δημοσ.

windows για την ώρα. Όσον αφορά το bandwith έχω 768/192. Τα κλασσικά δλδ. Ψάχνω κάτι ωραία. Έναν μετεωρολογικό σταθμό ας πούμε. Αλλά θα τα εργαλεία θα κοστίζουν ρε γμτ.

Δημοσ.

οταν διαβασα το αρχικο ποστ και τον τιτλο,αλλα φανταστηκα!τωρα μας τα χαλας!!!! :):):)

με τετοιο εργαλειο θα προτεινα να μην του βαλεις.......ΤΙΠΟΤΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

εεεε καλά δεν είμαι καμιά εταιρεία web hosting. Πολλά μπορείς να κάνεις, ακόμα κ με αυτό το σαράβαλο. Αυτό που χρειάζεται είναι φαντασία...

Δημοσ.

kanton vpn server. Valtu pano kai ena olokliromeno gia automatismus me relai ktl oste na boris na tu dinsi apomakrismena entoles tu stil anixe tin tade siskeui, klise tin ali ktl

An kitaxis sto google tha vris arketa katastimata pou prosferoun tetio uliko

Δημοσ.

gkastros μμμμμμμ καλό αυτό... Ενδιαφέρον ακούγεται. Για να δούμε τί θα βάλουμε...

Λοιπόν για να πειραματιστώ λιγάκι αποφάσισα να βάλω λίνουξ. Ποιά θα ταίριαζε περισσότερο σύμφωνα με τις εξής απαιτήσεις:

-file-print server

-διαχείρiση με remote desktop

-download machine

-"ελαφρύ" gui για έναn torrent client και ένα dc++ client

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...