aspirin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Έχω φτιάξει ένα μηχανάκι για κατεβαστήρι, αλλά θέλω να κάνει κ άλλα πράγματα. Μη κάθεται τσάμπα κ τρώει ρεύμα! Βασικά webserver το αποκλείω γιατί δεν έχει νόημα. Ούτε ftp. Κάτι άλλο ωραίο κ χρήσιμο να τρέχει?
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εξαρταται ποσο bandwidth εχεις, αν μπορεις στησε εναν dc++ ή e-mule server...
aspirin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 windows για την ώρα. Όσον αφορά το bandwith έχω 768/192. Τα κλασσικά δλδ. Ψάχνω κάτι ωραία. Έναν μετεωρολογικό σταθμό ας πούμε. Αλλά θα τα εργαλεία θα κοστίζουν ρε γμτ.
PATRINOS06 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 γιατι δεν δινεις πορους σε διαφορες ερευνες???
aspirin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 μπά! με έναν 600άρι celeron de γίνεται δουλειά
PATRINOS06 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 οταν διαβασα το αρχικο ποστ και τον τιτλο,αλλα φανταστηκα!τωρα μας τα χαλας!!!! :) με τετοιο εργαλειο θα προτεινα να μην του βαλεις.......ΤΙΠΟΤΑ!!!:mrgreen::mrgreen:
aspirin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εεεε καλά δεν είμαι καμιά εταιρεία web hosting. Πολλά μπορείς να κάνεις, ακόμα κ με αυτό το σαράβαλο. Αυτό που χρειάζεται είναι φαντασία...
PATRINOS06 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:αν εχει usb θυρες αγορασε κατι σαν κι αυτο η.....αυτο!!!:mrgreen::mrgreen:
gkastros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 kanton vpn server. Valtu pano kai ena olokliromeno gia automatismus me relai ktl oste na boris na tu dinsi apomakrismena entoles tu stil anixe tin tade siskeui, klise tin ali ktl An kitaxis sto google tha vris arketa katastimata pou prosferoun tetio uliko
aspirin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 gkastros μμμμμμμ καλό αυτό... Ενδιαφέρον ακούγεται. Για να δούμε τί θα βάλουμε... Λοιπόν για να πειραματιστώ λιγάκι αποφάσισα να βάλω λίνουξ. Ποιά θα ταίριαζε περισσότερο σύμφωνα με τις εξής απαιτήσεις: -file-print server -διαχείρiση με remote desktop -download machine -"ελαφρύ" gui για έναn torrent client και ένα dc++ client
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.