temeteron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Πρόσφατα αγόρασα στο Πράκτικερ αυτό το DVD - Player το οποίο παίζει και Divx ταινίες. Η τιμή ήταν 50 έυρώ νομίζω καλή τιμή για μια επώνυμη μάρκα. τώρα έβαλα ένα Divx έργο μέσα σε μορφή avi και κανονικά έπαιζε τους υπότιτλους στα Ελληνικά. Το θέμα είναι πως έβαλα και μια άλλη ταινία στην οποία είχα σε ξεχωριστώ αρχείο τους υπότιτλους σε μορφή .sub και το dvd -player δεν έβλεπε υπότιτλους. Τι φταίει ; Πρέπει κάθε φορά να ενσωματώνω τους υπότιτλους στο έργο ; Δεν παίζει αν υπάρχουν σε ξεχωριστώ αρχείο ;
3an8os Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Στο πρώτο έργο είχε ενσωματωμένους υπότιτλους φαντάζομαι. Δοκίμασε υπότιτλους σε .srt και πες μας. Αν πετύχει μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία;
temeteron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Θα δοκιμάσω και με .srt να δω αλλα η απορία μου είναι παίζουν by default τα dvd-players αυτα τα αρχεία που περιέχουν υπότιτλους ή πρέπει να έιναι ενσωματωμένοι στο avi αρχείο ;
3an8os Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Αν παίζει DivX τότε τα ενσωματωμένα τα παίζει σίγουρα. Το θέμα είναι να μην ταλαιπωρηθείς να τα ενσωματώνεις. Συνήθως παίζουν srt αλλά πρέπει να υποστηρίζουν τη γλώσσα.
AzaZyL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 perase kai to firmware pu iparxei edw stin insomnia kai tha pezei kai ta srt.
temeteron Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μετά απο δοκιμές αυτό που παρατήσα είναι πως τα .sub δεν τα υποστηρίζει καθόλου δεν τα βλέπει. Τα .srt τα βλέπει με την διαφορά όμως πως μου τα βγάζει κινέζικα. Που μπορώ να βρώ το firmware ; και είναι επικίνδυνη διαδικασία ;
temeteron Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Βρήκα το firmware στο insomnia λέει beta 2. Υπάρχει κίνδυνος να κολήσει το dvd-player ; και ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης του firmware ; Κατέβασα ένα .bin αρχείο.
zavlakas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=158355
temeteron Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ωραίος zavlaka αλλα σαν να υπάρχει ρίσκο μου φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.