Visehrad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου η με το cod2 δεν εχω καταλαβει ακομα....Οταν παιζω multiplayer την στιγμη που παει να φορτωσει καποια καινουργια πιστα κολλαει η πιστα και ο υπολογιστης μαζι..Το κανει σε ανυποπτο χρονο..Επανερχεται μονο με RESET.Kαι αν μπω μεσα στην πιστα παιζει μια χαρα..Εχω το τελευταιο patch το 1.3.Τα αλλα παιχνιδια παιζουν κανονικα.Το μηχανημα ειναι καινουργιο πριν μια εβδομαδα το πηρα.Ειναι Intel pentium Dual Core 2,4 ram 2gb Asus 7600GT καρτα γραφικων Ειναι δυνατον να υπαρχει καποιο προβλημα με την μητρικη η την καρτα γραφικων και να μου το εμφανιζει μονο εκει ? Δεν Ξερω... η Μητρικη ειναι ASUS και παιζω μεσω Xfire. Σημειωση : Μηπως χρειαζεται ανοιγμα καποια πορτα του router? (Ζyxel 660H)
bluesattack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 αν και ασχετος θα πω κατι επειδη εγω το παιζω με celeron 1 gb 6600 οποτε αποκλειεται να φταιει το συστημα.μηπως ζεσταινεται πολυ ο επεξεργααστης η η καρτα γραφικων γιαυτο σου κανει κοληματα ?τα κανει μονο οταν φορτωνει πιστες η και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου ? μηπως το τροφοδοτικο που εχεις ειναι λιγο ?παντως πορτες εγω δεν ανοιξα...βεβαια δεν χρησιμοποιω xfire και δεν ξερω τι παιζει με αυτο......
raid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Οσο επεζα με την 1,0v δεν αντιπετοπισα ποτε αυτο το φενομενο,αντιθετως με την 1,3v το κανει αρκετα συχνα.Πιθανως εχει να κανει με το λειτουργικο που εχεις πανω ποσο ενημερωμενο ειναι,και με την ανταποκριση με τον σερβερ εκει περιπου το εντοπιζω.Λυση δεν εχω να σου προτινω,πιθανος με τον καιρο να στρωσει.Κατι παιχνιδια που θα εγκαταστατησεις επανω και θα του ριξουν καποια αρχεια ασχετα, κατι με καμια αλλαγη στις ρυθμισεις του firewall η παρεφθερες προγραμμα τυπου Ad-Watch SE Professional θα στρωσει.Ασχετο δοκιμασε να βαλεις το peergurdian πανω και δες,αν ειναι ξαναγραψε.
islas canarias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 δες τι εγραψα εδω και νομιζω δεν θα εχεις προβλημα: ειναι punkbuster το προβλημα σου! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=73704
Visehrad Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 δες τι εγραψα εδω και νομιζω δεν θα εχεις προβλημα: ειναι punkbuster το προβλημα σου! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=73704 Δυστυχως φιλε μου το εκανα αυτο.Κατεβασα αυτα που μου ειπες και τα εβαλα στον καταλληλο φακελο αλλα παλι τα ιδια.Διαβασα καπου οτι ειναι δυνατον να φταιει η καρτα ηχου που εχει ενσωματωμενη η μητρικη μου (ASUS P5B-E).Αν απεγκατασταθει εγραφε καποιος η καρτα ηχου ολα φτιαχνουν.Αλλα τι να το κανω..Να παιζω στα μουγγα????:twisted:
jimaniac Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου και εμένα τα ίδια μου κάνει...... Και πίστεψέ με ούτε κάρτα ήχου φταίει ούτε επεξεργαστής ούτε μητρική..... Το σύστημά μου: Μ/Β: Gigabyte 8IK1100 Rev.2 CPU: Intel P4 3.0 GHz HT RAM: 4x512 MB ( 2 GB ) DDR 400 MHz Dual Channel VGA: MSI GeForce 6800 - 128 MB Sound Card: Sound Blaster Audigy 2 ZS HDD 1: W.D Raptor 34.6 GB - 10.000 rpm - SATA HDD 2: W.D 200 GB - 7200 rpm - 8 MB Cache HDD 3: W.D 320 GB - 7200 rpm - 8 MB Cache Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο server στον οποίο παίζεις.....να χάνει τον συνχρονισμό το παιχνίδι ή κάτι τέτοιο.....
islas canarias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 χαζη ισως ερωτηση, αλλα εχετε βαλει το 1.3 patch?
Vasilius Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 einai oi duo cpu's mazi me tis mobo tous (Asus kata protimhsh) ... An proseksete kaneis den exei afto to problhma me allh cpu Gia afto einai ypefthinh H Activision mexri na vgalei kapoio patchaki opws eixe kanei me to cod1 gia tous tote neous - hyperthreadin cpu's ths. Afto to kollhma sto kanei sto loadin next pistas pros to telos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.