Προς το περιεχόμενο

VMware Workstation Πρόβλημα

chekenout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα ,

Προσπαθω απο χτες να εγκαταστήσω τα XP x64 σαν εικονικό λειτουργικό μεσω του VMware Workstation 5.5.3. Αλλα συνεχώς μου πετάει το μήνυμα οτι δεν υποστηρίζω 64bit λειτουργικό. Τι μπορεί να φταίει ρε παίδες???

Εχω επεξεργαστή AMD 64 και δουλεύει με Windows XP 32ΒΙΤ.Απο καποια που διάβασα στη σελίδα του VMware , λεει οτι μπορείς να τρέξεις ένα 64bit λειτουργικό , ακόμα και όταν είσαι σε XP 32ΒΙΤ. Τι να πω!!Ρίξτε καμία ιδέα....Thanksss

Δημοσ.

Για guest 64-bit, υποστηρίζονται επεξεργαστές AMD Athlon 64, revision D or later. Νομίζω ,(ψαξτο κι εσυ), οτι αυτό σημαινει στα 90nm, δηλαδη απο winchester και νεώτερους. μηπως εχεις πιο παλιό;

με αυτο το utility δοκιμαζεις συμβατότητα

Processor Check for 64-Bit Compatibility

direct dl http://download3.vmware.com/software/wkst/VMware-guest64check-5.5.0-18463.exe

dl page http://www.vmware.com/download/ws/drivers_tools.html

Δημοσ.

Στο system properties ρε συ random μου λεει AMD ATHLON 64 δε λεει τι revision ειναι!!

Στο BIOS πάλι μου λέει και ενα 4 απο πίσω(μηπως ειναι αυτο?? D=4 και καλά!!)

αν ισχύει αυτό θα έπρεπε να τρέχει!!έτσι δεν είναι?

thanks για την άμεση βοήθεια σου!

Πάντως πολύς κόσμος έχει πρόβλημα όπως είδα στο site του VMware!!Και δεν μπορώ να βρω μια ξεκάθαρη απάντηση η λύση!!

Δημοσ.

το CPU-Z δειχνει τι cpu εχεις http://www.cpuid.com/cpuz.php

κατω απο το

Name (πχ AMD Athlon 64 3000+)

exei to Codename πχ Winchester,venice, klp

Technology 130 or 90 nm, (με 130 δεν θα παιζει το vmware 64bita)

και δεξια στη μεση, revision ... πχ . DH8-D0

με το VMware-guest64check-5.5.0-18463.exe τι σου λέει;

:mrgreen: :mrgreen: παντως δε χανεις και τιποτα απο τα xp64. μάπα το καρπούζι. περιμενε 1-2 χρονια να βγουν drivers για τα πάντα σε 64, και πας σε vista-64 μιά και καλή.

Δημοσ.

mia pou milate gia to vmware na rotiso kai go kati pos mporo na doso net sto vmware ...exo kanei enabletin karta tin eikoniki pou mou lei kai exo kanei kai bridge connection...dimiourgi 2 kartes tin vmware 0 kai vmware 8 gia nat...alla den mporo na vgo pali sto net..an kserei kapoios an apetite alli rithmisi as voithisi...eyxaristo poli

Δημοσ.

Eξαρτάται πως βγαινει net ο host, τι λειτουργικο εβαλες guest, και ποιον απο τους 3 τυπους virtual net διάλεξες.

τον default, τον 1o bridged, βρισκω πιο βολικό.

εχω στήσει σε vmware.. win98, xp, vista, ubu, kubu, fedora, και γενικώς ότι έπεσε στα χέρια μου σε iso.

μερικά guest O/S βγαινουν αμεσως νετ, αλλα θελουν να βαλεις default gateway στα net properties, και αλλα θελουν ρυθμιση proxy.

τα πιο δύσκολα, πχ. Vista πιθανον δεν εχουν drivers για την εικονική καρτα δικτύου. Δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν, γιατι εφτιαξα ενα vista guest χωρις κάρτα δικτύου, u know why, και την πρόσθεσα μετά.

Εγκαθιστας τα vmware tools και λύθηκε κι αυτό.

εχει μεσα στο vmware folder καποια .iso για καθε OS που κανεις mount sto guest os, μετα την εγκατάστασή του.

αλλιως παιζει στο σπιτι, που εχω router, και με dhcp kai statics (η πιο ευκολη περίπτωση),

αλλιως στο γραφείο, που ο host θελει proxy, και σε ενα pc που εχω με pstn modem.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...