Delirium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Σε κλοκάρισμα έφτασε μέχρι 600/1610 mhz σε μένα! >> Mexri ekei, ftanei me to expertool pou dinei? Ego pigaino mono (!) mexri 500-548/1600MHz. Adikia :evil: An anevaso ki allo to GPU, vlepo oti peftei to 3DMark score -anti na afxanetai- ara troei skalomata... Gia na akousoume ki allous edo! ~~~~~~~~~~ Vatos, to thema den einai an tha valoume pencil kai pou, alla poso akrivos? Xreiazetai na metrisoume kai taseis, i einai opos stous palious Duron/Athlon: vale-oso-theleis-arkei-na-ginei-enosi ? ?
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 οποιος χρειαστεί βοήθεις ας μου στήλει ένα pm ή απο msn να κάνουμε μια συζητησούλα για το πως θα γίνει το pencil mod γενικά δεν θα μετρήσεις πολύ τάση αλλα πιο πολύ στα Ωm τις συγκεκριμένης αντίστασης
Delirium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Thanx Vatos_locos [tha steilo pm meta, tora einai coffe-time!] Pantos kapoia metrisi xreiazetai, etsi? Den einai oti, aplos, ta molyvonoume: http://overclock.phorum.cz/images/clanky/76gs/palitgainw.jpg http://resources.vr-zone.com/yantronic/MISC/zzz.png To VGPU Mod mas endiaferei vasika, i mnini [VMem] den pairnei parapano, alla na min to kapsoume kiolas . . .
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 πολύ ωραία ακριβώς η μνήμη λογικά θα είναι κοντά στα 2,2 V από όσο θυμάμαι όταν το έψαχνα δεν πήγαινε παραπάνω στις 7600 για θα βλέπαμε έναν ωραίο γκρι καπνό όσο για την αντίσταση για την τάση του πυρήνα τις κάρτας την μετράς με ένα "πολιμετρακι" πχ είναι 700Ωhm πας με λίγο μολύβι ao πάνω τις και τις βαφείς μέχρι να κατεβει στα 650 πχ βεβαια τα νούμερα είναι ενδεικτικά και πρέπει να ξέρουμε και τον αρχική τάση της πάντα για να βλέπουμε κατά ποσο ανεβαίνει στο περίπου να υπολογίζεις με 50Ωhm λιγότερα κάθε φορα θα έχεις μια αύξηση 0,02-3 Volt με μισό Volt παραπάνω εγώ ανέβαζα σχεδόν 100Mhz πάνω στην δικη μου αλλα επειδή κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό θέλει πολύ υπομονή προσοχή και πολλά test για να βλέπεις ότι είναι σταθερή η κάρτα σου αν έχεις βρει από κάποιο site τα mesuring poits για να βλέπεις τα νούμερα από τις τάσης τότε πας με το πολύμετρο και βάζεις την γη του στο κουτί σου πάνω και τον άλλο prog στο σημείο που μετράς
makellarispn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Η επιλογή κάρτας γραφικών εξελίσσεται σε εφιάλτη πολλές φορές.Επιλέγεις GPU...ψάχνεις γρήγορο chipset...βρίσκεις chipset.....η mobo σου βγαινει ακριβή....και πάει λέγοντας.Παρεπιπτόντως όσοι ψάχνετε για κάρτα περιμένετε το καλοκαιράκι.DirectX 10 σας λέει κάτι?Εγω πάντως κάνω υπομονή.Αλλάζω PC και μάλλον θα περιμένω.Προς το παρόν τη βγάζω με μια φτηνουτσικη 7600 GS 256Kb απο το e-shop, η τελευταία αναβάθμιση του PC μου.Να δω πόσο ακόμα θα αντέξω.......
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 φιλε μου το θέμα δεν είναι να πάμε όπως και δήποτε σε Dx 10 κάρτες υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα που έχουν πολύ δυνατά συστήματα αλλα περιορίζονται γιατί έχουν Agp Vga νομίζω αυτό σου λύνει τον προβληματισμό αν το Dx 10 μας λέει κάτι άσε που έτσι όπως τα έχουν κάνει με τις κάρτες γραφικών δεν αμφιβάλλω να δούμε και dx10 σε agp
Delirium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Erotisi s.o.s: [Ot]an anevasoume volts stin GPU, afxanontai oi thermokrasies akomi kai sta default tis, i afto ginetai mono otan kseperasoume me o/c ta 560MHz tou core tis GT ? ? Giati an to voltmod sikonei ti thermokrasia tis kartas, se kathe katastasi (MHz) leitourgias tis diladi synexeia, tote den einai o,ti kalytero gia tin vga....
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 θερμοκρασία θα ανεβάσει σίγουρα αλλα όζοι σε ανησυχητικά επίπεδα για να βγάλεις 100Mhz παραπάνω δεν θα έχεις πρόβλημα αλλα αν πας σε πιο σκληρά πράγματα πας σε ali ψύξη σίγουρα όσο καλύτερη ψύξη έχεις και κρατάς την κάρτα στα επίπεδα τις τόσο πιο ψιλά θα την πας και τώρα που τις ανέβασες την συχνότητα έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες, η θερμοκρασία είναι περίεργος παράγοντας αλλα η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ναι
Delirium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 και τώρα που τις ανέβασες την συχνότητα έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες, η θερμοκρασία είναι περίεργος παράγοντας αλλα η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ναι Thanx gia tin diefkrinisi! Nai, exei ligo anevasmeni thermokrasia, alla mono when oveclocked kai to overclocking tis afto den einai monimo 24/7, to antitheto Sta windows i karta paizei sta default tis 450/1100 kai mono otan prokeitai gia ligo (i poly!) gaming tin pigaino meso Expertool -software pou dinei i Gainward- sta 548/1600. Epomenos, nomizo, oti "talaiporeitai" ligotero, me to na einai kapoies ores overclocked, para synexos overvolted [kai kapoies ores overclocked] . H oxi?
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 ταλαιπωρία δεν ισχύει με τον τρόπο που το λέμε τα κυκλώματα δεν κουράζονται άμα ψύχονται σωστά ati είναι όλη η ιστορία αν μπορούσες να έχεις συνεχεια την κάρτα στους 20 βαθμούς με 1,8 volt στον πυρήνα τις αυτή θα ζούσε αν άντεξε να μας θάψει όλους κιόλας εγώ την δικη μου την έχω στα 1,8 νομίζω αν θυμάμαι καλά και με νεράκι έχω 38 βαθμούς full load οποτε αντέχει και δεν ταλαιπωρείται καθόλου γιατί από μονη τις ανεβάζει τα ρολόγια τις στις 3D εφαρμογές δεν χρειάζεται software ούτε η δικη σου δοκίμασε το atitool και θα καταλάβεις τι λέω όταν το βάλεις να ψάξει για λάθη οποτε πάλι καταλήγουμε στο ότι αν έχουμε σωστή ψύξη δεν έχουμε καμια "κούραση"
Delirium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Vasika yparxoun 2 epiloges: * Opos irthe, pantote sta 450/1100 default, ektos gaming opou manually anevazoume sta 558/1600, i oso pigainei kathenas * Voltarismeni 24/7 alla sta 450/1100 default, ektos gaming opou manually anevazoume sta 700/1600, i oso pigainei kathenas :twisted: Me dedomeno omos, oti menoume sto cooleraki tis -den to allazo, efoson einai kai athoryvo!- i 2i epilogi den tha tin stressarei diarkos?? ~~~~~~ P.S. apo kyklomata den katexo... Dystyxos, den eimai kyklomatias
ItsToasted Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Vrika mia 7800GT sta 170e. Tis Gainward. Anarotieme an kai poso tha me kovei o p4 2,8. Mipos na paw se 7600GT kalitera? Kai kati allo. Oso anevenoume se analisi kai peutoume sta filtra etc toso perisotero varos peuti stin karta, i to antitheto?
Vatos_locos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 @ Delirium κοίτα εγώ σου λέω ότι αν τις δώσεις μια λογική αύξηση τάσης του 0,5 volt δεν θα έχεις κάτι να φοβηθείς δεδομένου ότι η κάρτα συμπεριφέρεται πολύ καλά στις θερμοκρασίες οποτε θα δεις και μια μεγάλη αύξηση στα Mhz του πυρήνα της και ίσος να πας πολύ πιο ψιλά εγώ με 1,4 από τα 400 που ήταν default πήγα 720 και πήγαινε πιο πάνω μετά άλλαξα το σύστημα ψύξης τις και πήγα στα 1,8 volt και κάτι και πάει και άλλο η κάρτα αλλα πια δεν αξίζει γιατί ο sempromάκος που είχα την κράταγε πίσω τώρα με τον pentium δεν έχω αξιωθεί να συνεχίσω τις δοκιμες και εφόσον έχει και blower πάνω της δεν νομίζω να φτάσει τους 50c σε full load που έφτανε η δικη μου με το stock cooler αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο μετρα την τάση του πυρήνα και πες μου ποσο είναι και τι θερμοκρασίες έχεις @ ItsToasted πραγματικά αυτό το μπερδεύω και εγώ αλλα νομίζω χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά σε μεγάλες αναλύσεις και φίλτρα το βάρος πάει στην κάρτα
Delirium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera, 7800GT se agp, de gnorizo na yparxei.... Mallon ennoeis GS! Stin periptosi pou einai afti edo pare tin, me kleista matia: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512620 Ean pali einai afti edo, tote skepsou to ligo perissotero: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512619 Den einai kaki, kathe allo. Omos einai sta epipeda mias 7600GT, tin opoia mporeis na pareis, kainourgia malista, me ta idia xrimata -ypotheto pos ta 170 euro anaferontai se metaxeirismeni, etsi? H mporeis na pareis, me akomi ligotera [119e] tin Golden Sample, tin opoia "diafimizoume" edo Esy apofasizeis! Oso gia ton P4, den nomizo pos tha se "kovei" idiaitera, opos px an itheles na tou rixeis tin 1950Pro... Ase pou pigainei sta 3.2, mallon xalara!
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 μωρέ ο pentium πάει πάει μέχρι και 3,5 δες την υπογραφή μου αν και τώρα τον έχω 3,4 με τις μνήμες στα 445 Mhz στο άθλιο mobo που έχω το θέμα είναι ότι βαριέμαι να κάτσω πάλι γιατί θέλει πολύ υπομονή να κάνεις volt mod με μολύβι αν κάτσω θα κάτσω και θα το κάνω μόνιμο με τριμερακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.