Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 έτσι το λένε αλλα εννοείτε ότι μετά από κάποιο σημείο που δεν θα μπορεί να αποδώσει τις συχνότητες που του λες με την τάση που έχει θα αρχίσει να βγάζει artifacts οποτε ανέβαζε και δες που ιάνει max stable και μείνει εκεί
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Όταν πάω να αλλάξω έστω και λίγο τις συχνότητες, μου λέει ότι θα επηρεαστεί η σταθερότητα της κάρτας μου! Κινδυνεύω ή έτσι το λένε;; That's "Pisini holding"
LIONOR Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 με expert tool την πηγα 520-1620: 11452 (3dmark 03), οχι και ασχημα;
Delirium Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 με expert tool την πηγα 520-1620: 11452 (3dmark 03), οχι και ασχημα; Mia xara einai Dokimase 540/1610, perissotero balanced
spartacus Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 τοσο γκαντεμης ειμαι; 24 ώρες δεν περασαν που την εβαλα και αρχισαν τα προβλήματα, σε ολα τα παιχνίδια πρασινίζει η οθόνη, π.χ πυροβολώ και απο την κάνη του οπλου βγαίνουν πράσινοι καπνοί, σε κάποια παιχνίδια τα νερά φαινονται πράσινα, σκατααααααααααααααα. δοκιμασα κι άλλη οθόνη και εκει σκατα, την πηρα απο το e-shop ελπίζω να μου την αλλάξουν και όχι επισκευάσουν.
Dante80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μόλις την παρήγγειλα και εγώ την 7600GS.... Μόνο παίδες καθότι άσχετος με το OC θα χρειαστώ τα φώτα σας μόλις μπεί. Ερωτήσεις τώρα. Στο σύστημα μου έχω μια 6600GT η οποία και θα αντικατασταθεί. Έχω περάσει τους τελευταίους drivers. Θα χρειαστεί να τους κάνω uninstall πριν βάλω την νέα κάρτα, ή θα δουλεύει με αυτούς ταμάμ?... Η τροφοδοσία της 6600GT είναι ένα καλώδιο με 4 pins (ναι, είμαι και πολύ άσχετος, το ξέρω ). Της 7600GS θα είναι αντίστοιχο? Αν όχι, τι θα πρέπει να κάνω?...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ίδια θα είναι η τροφοδοσία καλο θα ήταν να βγάλεις τους drivers αλλα θα δουλέψει και με αυτούς αλλα και πάλι θα πρέπει να περάσεις τους τελευταίους άντε και καλά clockia καλός ήρθες
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 τοσο γκαντεμης ειμαι; 24 ώρες δεν περασαν που την εβαλα και αρχισαν τα προβλήματα, σε ολα τα παιχνίδια πρασινίζει η οθόνη, π.χ πυροβολώ και απο την κάνη του οπλου βγαίνουν πράσινοι καπνοί, σε κάποια παιχνίδια τα νερά φαινονται πράσινα, σκατααααααααααααααα. δοκιμασα κι άλλη οθόνη και εκει σκατα, την πηρα απο το e-shop ελπίζω να μου την αλλάξουν και όχι επισκευάσουν. Μήπως φταίει το τροφοδοτικό...? Αλήθεια τι τροφοδοτικό έχεις? Αν πάντως το psu σου είναι καλό τότε για κάνε ένα τηλέφωνο στο ε-μάγαζο για αλλαγή... :(
spartacus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 πηγα και μου την άλλαξαν αμεσως, δεν ειπα οτι ήταν χαλασμένη γιατι πριν παω απο εκει πηρα στο σερβις και μου ειπαν να την παω στο μενιδι να μεινει καποιες μερες να το δουν κτλ, τους λεω ότι δεν περασν ουτε 24 ώρες και θέλω να το δουν επιτόπου και να μου το αλλάξουν, οοοοχι λέει, ε αν ξαναπάρω τίποτα από αυτους ξανα, να με χέσετε, αφού εφτασα στο χαλανδρι στην αρχή ο υπάλληλος με ρωτησε γιατι την αλλάζω του ειπα θελω καλυτερη αυτη δεν με ικανοποιει, την πήρε και πήγε σε εναν τεχνικό να την δει, μετα από λίγο ξεμυτάει λέγοντάς μου ότι αφού δεν έχει πλαστική επενδυση το κουτί της δεν μπορεί να την δεχτεί γιατί δεν θα μπορεί μετα να την πουλήσει, τα πήρα στο κράνος και έβαλα φωνές προσπαθώντας να τους εξηγήσω ότι το κουτί της ήταν χωρίς πλαστικό, πήγε ρωτησε έψαξε είδε αλλες παρόμοιες και τελικά πείστηκε να μου την αλλάξει, κοντολογίς χωρίς κουτί πάπαλα, πήρα την 7600 gt η οποία είναι ταχυτερη, ειδα όμως ότι ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστης και ο σκληρός, γενικά μέσα στο κουτί έχει ανέβει η θερμοκρασία και κάνει και θόρυβο πολύ περισσοτερο ο ανεμιστήρας μιας και ζοριζεται, θα βάλω έναν ακόμη μιας και δεν έχω άλλον, υπάρχει αδεια θέση μπροστά, ρωτάω αν γνωρίζει κανείς κατι καλό και αθόρυβο, επίσης μπορεί η καρτα να αναγκασε όλο το συστημα να κάνει ΄΄υπερωρίες'' και έχουν ανέβει η θερμοκρασίες; η ψυκτρα της παιδια είναι τερας και καταλανβάνει διπλάσιο χώρο από την προηγούμενη, τροφοδοτικό 420 watt ο αέρας που βγάζει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού είναι πολύ πιο ζεστός από πριν.
Dante80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ok παίδες μόλις την έβαλα...θα χρειαστώ βοήθεια για να την ψήσω καθ'ότι άσχετος... At stock: (450/1100) At OC1: (500/1160) Eρώτηση μιας και είμαι άσχετος....το max που δέχεται το EXPERTool είναι 700/2000 αλλά φοβάμαι να το πατήσω...μέχρι που να το πάω από εδώ?...:roll:
Dante80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Νο glitches, no artifacts...πως φαίνεται?...:grin:
Dante80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Και ένα aquamark....^^ Χμ....φαίνεται stable σε αυτά τα νούμερα? Να το πάω και άλλο?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.