Προς το περιεχόμενο

Fastest AGP < 120e! Gainward Bliss Golden Sample 7600GS

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Είμαι ανάμεσα στην GAINWARD BLISS 7600GS 256MB AGP GOLDEN SAMPLE και στην ATI X1650 PRO 512. Δεν με ενδιαφέρουν υψηλές αναλύσεις. Απλά θέλω να παίζω ομαλά ότι δεν μπορούσα μέχρι τώρα με την FX5600 (όλα δηλαδή:mrgreen: )...

Ποιά είναι πάνω-κάτω η καλύτερη;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Chrisfox πήγαινε με κλειστά μάτια για thn Gainward Bliss 7600GS. Έχει πολύ καλές επιδόσεις αλλά το καλύτερο είναι ότι θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με overclocking μια και τραβάει πάρα πολύ... Φτάνει σε επιδόσεις σχεδόν τη μεγαλύτερή της 7600GT που κοστίζει 150ε. Ακόμα και αν είσαι αρχάριος από overclocking είναι ευκαρία να ασχοληθείς λίγο αφού δίνει ρέστα, ειλικρινά... Ακόμα βέβαια και σε περίπτωση που την κρατήσεις εργοστάσιο είναι καλύτερη της X1650 Pro αφού έχει DDR3 έναντι του DDR2 της Ati... ;-)

Πάντως από ότι βλέπω στο ε-μάγαζο η 512 X1650Pro έχει 139ε έναντι τα μόλις 115ε της Gainward... :-D :-D :-D

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο από την αρχή να δεις εντυπώσεις για Gainward... Ειδικά για overclocking στις τελευταίες :-D

Δημοσ.
Chrisfox πήγαινε με κλειστά μάτια για thn Gainward Bliss 7600GS. Έχει πολύ καλές επιδόσεις αλλά το καλύτερο είναι ότι θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με overclocking μια και τραβάει πάρα πολύ... Φτάνει σε επιδόσεις σχεδόν τη μεγαλύτερή της 7600GT που κοστίζει 150ε. Ακόμα και αν είσαι αρχάριος από overclocking είναι ευκαρία να ασχοληθείς λίγο αφού δίνει ρέστα, ειλικρινά... Ακόμα βέβαια και σε περίπτωση που την κρατήσεις εργοστάσιο είναι καλύτερη της X1650 Pro αφού έχει DDR3 έναντι του DDR2 της Ati... ;-)

Πάντως από ότι βλέπω στο ε-μάγαζο η 512 X1650Pro έχει 139ε έναντι τα μόλις 115ε της Gainward... :-D :-D :-D

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο από την αρχή να δεις εντυπώσεις για Gainward... Ειδικά για overclocking στις τελευταίες :-D

Πέρα από την διαφορά στο overclocking, σε απόδοση θεωρείται καλύτερη δηλαδή? Δεν παίζει ρόλο η διπλάσια μνήμη της X1650? Απότι βλέπω και η ταχύτητα της μνήμης της ATI είναι υψηλότερη... Και κάτι άλλο. Είναι και οι δύο Vista-Ready?

Δημοσ.
Πέρα από την διαφορά στο overclocking, σε απόδοση θεωρείται καλύτερη δηλαδή? Δεν παίζει ρόλο η διπλάσια μνήμη της X1650?

Διπλάσια μνήμη αλλά DDR2 όμως... πρόσεξε διαφέρει πολύ από DDR3...

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά!

Είμαι ανάμεσα στην GAINWARD BLISS 7600GS 256MB AGP GOLDEN SAMPLE και στην ATI X1650 PRO 512. Δεν με ενδιαφέρουν υψηλές αναλύσεις. Απλά θέλω να παίζω ομαλά ότι δεν μπορούσα μέχρι τώρα με την FX5600 (όλα δηλαδή:mrgreen: )...

Ποιά είναι πάνω-κάτω η καλύτερη;

Ευχαριστώ.

Παρε την GOLDEN SAMPLE, η καρτα ειναι πολυ καλη γι΄αυτα τα λεφτα, ευκολα τα ρολογια τα πηγα 550/1600 αντιστοιχα!:mrgreen:

Δημοσ.
Παρε την GOLDEN SAMPLE, η καρτα ειναι πολυ καλη γι΄αυτα τα λεφτα, ευκολα τα ρολογια τα πηγα 550/1600 αντιστοιχα!:mrgreen:

Την παράγγειλα ήδη! Άντε να δούμε! Θα σας πω αύριο εντυπώσεις. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!

Δημοσ.

Re pedes exei kaneis tin sapphire ati radeon x1950 pro se agp??? An nai pws paei sta varia paixnidia opws ta c&c3 tiberium wars kane edition, crysis, fear k.a. varia se grafika paixnidia??? Stis grigores skines me ekrixeis k.t.l. pws paei kai se ti analisi??? sas eyxaristw poly prokatavolika. Telos tin poylaei kaneis an nai poso???

Δημοσ.
Re pedes exei kaneis tin sapphire ati radeon x1950 pro se agp??? An nai pws paei sta varia paixnidia opws ta c&c3 tiberium wars kane edition, crysis, fear k.a. varia se grafika paixnidia??? Stis grigores skines me ekrixeis k.t.l. pws paei kai se ti analisi??? sas eyxaristw poly prokatavolika. Telos tin poylaei kaneis an nai poso???

Οι επιδοσεις στα παιχνιδια δεν εξαρτωντε μονο απο την καρτα γραφικων.

Οποτε γραψε και σε τι συστημα θελεις να την βαλεις.

Δημοσ.

να επανέλθω λίγο στην bliss. βασικά διάβασα όσο περισσότερο μπορούσα το τοπικ αλλά 14 σελίδες είναι πολλές για να προλάβω:). το λοιπόν, έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες της 7600gs. Εγώ έχω την gainward bliss 7900gs golden sample se pcix. ΙΣχύει και στην περίπτωσή της οτι για τις 7600? Είναι ήδη πουσαρισμένη από το εργοστάσιο από 450/1320 σε 500/1400. Υπάρχει κανείς με την ίδια και αν ναι πόσο την έχει ανεβάσει?

Δημοσ.

κοίτα, πιο πολύ εγκυκλοπαιδικά ρωτάω γιατί δεν ασχολούμαι πλεον με το άθλημα.... δεν ξέρω, ίσως μας πήραν και τα χρόνια :) πάντως όταν την πρωτοπήρα έκανα ένα μικρό πειραματισμό από 500/1400 σε 550/1550 χωρίς κανένα πρόβλημα.αν σκεφτείς οτι εργοστασιακά η 7900γς είναι 450/1320 τότε μιλάμε για 22% στον επεξεργαστή και 17% στις μνήμες που δεν είναι καθόλου άσχημο. Και να τονίσω οτι δε νομίζω να έφτασα τα όρια της καθότι με περιόριζε το expert tool της gainward και δεν με άφηνε να πάω παραπάνω.Αν δοκίμαζα με ntune είμαι σίγουρος οτι θα έδινε και άλλο. Αν υπάρχει κάποιος πιο τολμηρός με την ίδια κάρτα, κάθε άποψη ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Εντάξει την πήρα την καρτούλα παιδιά, και μέχρι στιγμής όλα μια χαρά!

Βλέπω ότι από το ExpertTool μπορώ να ανεβάσω τα clock frequencies... Πόσο ασφαλές είναι;; Υπόψην ότι το κουτί μου ψύχεται με 3 fans, αλλά από κει και πέρα δεν χρησιμοποιώ κάτι άλλο...

Δημοσ.

Asfalestato oso den anevazeis voltages -alloste den ginetai apo ExperTool :mrgreen:- kai oso den prospathiseis trela MHz!

Dokimase gia arxi 540/1580MHz kai testare tin, ean mporeis ektos apo 3DMark kai me to Atitool gia artifacts :-D

Δημοσ.
Asfalestato oso den anevazeis voltages -alloste den ginetai apo ExperTool :mrgreen:- kai oso den prospathiseis trela MHz!

Dokimase gia arxi 540/1580MHz kai testare tin, ean mporeis ektos apo 3DMark kai me to Atitool gia artifacts :-D

Όταν πάω να αλλάξω έστω και λίγο τις συχνότητες, μου λέει ότι θα επηρεαστεί η σταθερότητα της κάρτας μου! Κινδυνεύω ή έτσι το λένε;; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...