Προς το περιεχόμενο

Fastest AGP < 120e! Gainward Bliss Golden Sample 7600GS

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση: Στο Atitool ανέβαζα τις μπάρες μόνο για 3D Performance. Στο Core ανέβαινε μόνο αυτό κανονικά αλλά στην μνήμη ανέβαιναν ταυτόχρονα και οι μπάρες για 2D και low 3D. Είναι το φυσιολογικό αυτό;

Nai, etsi ginetai, don't worry! Ftiaxe to extra "overclock" profile, orise to gia 3D, orise to AtiTool na trexei sto startup kai eisai jet :-P

Me 3DMark kai, vevaios, gaming tha deis posi diafora yparxei anamesa se 7600GS kai GT -sto AquaMark den einai toso ksekatharo.... @GT = apogeiosi :shock:

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Delirium, μία παράκληση θέλω να κάνω, επειδή παρακολουθώ το thread συχνά: Θα μπορούσες μήπως να κάνεις quotes τα λεγόμενα άλλων χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο κουμπάκι; Δημιουργεί πολύ μπέρδεμα στον εγκέφαλο ο τρόπος που το κάνεις τώρα! :mrgreen: Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Delirium, μία παράκληση θέλω να κάνω, επειδή παρακολουθώ το thread συχνά: Θα μπορούσες μήπως να κάνεις quotes τα λεγόμενα άλλων χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο κουμπάκι; Δημιουργεί πολύ μπέρδεμα στον εγκέφαλο ο τρόπος που το κάνεις τώρα! :mrgreen: Ευχαριστώ!

Ksexniemai!! G*moto :-P

Δημοσ.

xtes parelaba tin sonic k tora thn exo xronisei 500/1400 an k se test exei paei 616 / 1500 ti parakoulotho me to vtune k oc ( 48c-57c thermokrasia)me riva to kainoyrgio giati to prohgoumeno then anagnorize toys drivers 93.71 then xero ala den trelenomai me thn apodosh to fifa07 den to trexei opos k h 6200 poy eixa isos na ftaei oti h mitriki einai se agp4x k 2.6 o epexergastis ayto elpizo toylaxiston an kai xero oti se EA SPORTS paixnidia einai kalyteres h ATI

Δημοσ.

ekana overclock tin karta se 540/1590. apotelesmata sto 3D Mark 06:

540/1590 mhz = 3394

450/1100 mhz = 2273

megali diafora pisteuw. tha tis dosw akoma ligo na dw ta oria tis :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω μια απορια: υπαρχει η απλη 7600 gs και η 7600 gs golden sample? αν ναι, η απλη εχει χρονισμους 450 1100, και απο οτι εχω καταλαβει καποια καταστηματα την παρουσιαζουν σαν golden sample...

Δημοσ.

ναι φιλε μου σωστά τα λες υπάρχει 7600Gs με DDR2 και η Golden Sample με DDR3 τύπο μνήμης αυτό πρόσεχε αν είναι να αγοράσεις κάποια

μονο στους χρονισμούς είσαι λάθος η απλή με DDR2 έχει 400Mhz στον πυρήνα της και 700Mhz στις μνήμες τις ενώ η golden sample με DDR3 τους χρονισμούς που λες

Δημοσ.

ισως να χεις και δικιο στους χρονισμους...ακομα και στο site της gainward τα χει μπερδεμενα...μαλιστα καποια e-shops πλασαρουν την απλη για golden sample...

Δημοσ.

όπως σου είπα πρόσεχε μην την πατήσεις όπως την πάτησα και εγώ και πάρεις την απλή 7600 με DDR2 γιατί δεν αξίζει αν είσαι σίγουρος ότι βρήκες κάποια με DDR3 τότε ναι αξίζει να την αγοράσεις ακόμα και οι GT έχουν DDR3 ΑΝ θυμάμαι καλά

Δημοσ.
ισως να χεις και δικιο στους χρονισμους...ακομα και στο site της gainward τα χει μπερδεμενα...μαλιστα καποια e-shops πλασαρουν την απλη για golden sample...

To acorn φέρνει την golden sample ή την απλή;

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=8091&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=220

Δημοσ.

Παιδιά σόρρυ αν είμαι λιγάκι οφ-τόπικ, αλλά η μάρκα Galaxy NV τι είναι; Πρώτη φορά την ακούω. Αναφέρομαι σε αυτή την κάρτα.

Επίσης υπάρχει και αυτή (σε 30-45 ημέρες).

Δημοσ.
Παιδιά σόρρυ αν είμαι λιγάκι οφ-τόπικ, αλλά η μάρκα Galaxy NV τι είναι; Πρώτη φορά την ακούω. Αναφέρομαι σε αυτή την κάρτα.

Επίσης υπάρχει και αυτή (σε 30-45 ημέρες).

Agnosti einai, stin Ellada, alla mia xara kartes vgazei :-D

http://www.galaxytech.com/Product_Details.asp?id=111&class1=3&class2=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...