Προς το περιεχόμενο

Fastest AGP < 120e! Gainward Bliss Golden Sample 7600GS

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oxi file alimono to cd isos exei k ena xrono k prota kane digrafi tous drivers k meta xanapernas ala setings eixes prin k isos kanei embloki as to poume meta tha anabosbisei merikes fores meta to restart k einai ok to direct 9 den paizei rolo ego eixa ati k ebala nvidia k den ta ekane ayta k to msn den ftaei kane system restore stin esxati periptosh prin diladi peraseis to msn k kane apo tin arxi pali toys drivers ktl

93.71 oi drivers oi neoi stin http://www.nvidia.com einai k oi pio statheroi

Δημοσ.

Επειδή γίνεται λίγο αλαλούμ εκεί μέσα, γίνεται κάποιο απο τα ευγενικά παλικάρια εδώ μέσα να μου δώσει direct link στα πιο πρόσφατα drivers για 7600 GS ;;

Σορρυ, φαντάζομαι φαίνεται σαν να τα θέλω όλα στο κουτάλι αλλα το pc δε σηκώνει αυτή τη στιγμή πολλές βαρβατίλες...

Επείσης, κάτι άλλο που ίσως να έχει να κάνει... η κάρτα μαζί έχει ένα καλώδιο του οποίου η μία μεριά πάει στην κάρτα και απο την άλλη έχει 2 καλώδια, μόνο το 1 συνέδεσα, γιατι μόνο ένα καλώδιο έχω απο το τροφοδωτικο μου για την κάρτα, δεν θέλει 2 σωστά;; αν και τα 2 καλώδια ίδια είναι οπότε με παραξένεψε.

edit: Χμμμ βρήκα τα drivers, θα σας πώ νέα μόλις κάνω εγκατάσταση.

Δημοσ.

Παιδιά έβγαλα τα drivers και ψηλοκατάφερα (με ότι ικανότητες προσφέρει η onboard κάρτα) να παίξω ένα βίντεο...αλλα όταν βάζω τα (πιο πρόσφατα) drivers της κάρτας μετά όταν πάω να δώ βίντεο ή κάτι ανάλογο, κολάει όλο το pc και κάνει την οθόνη να αναβοσβήνει σαν τρελή... μήπως θέλω bios update ;; δε καταλαβαίνω προς τί η τρέλα...

ps: άμα θέλω bios update που να απευθυνθώ;;

Δημοσ.

Θα πάω να την πάρω την Τρίτη ή Τετάρτη τότε θα μου την φέρουν.

7600gs silent της Gigabyte στηρίζομαι στο όνομα και στις παρουσιάσεις σε κάποιο σημείο του post ελπίζω να είναι καλή από ότι κατάλαβα μικρή διαφορά με x1650pro με 256mb ddr2. Για overclocking γενικά δεν ενδιαφέρομαι όσον αφορά τη ddr2 μου αρκεί (p4 s478 ram ddr400 κτλ) για αυτό που ενδιαφέρομαι είναι οι θερμοκρασίες που αναπτύσει με την ψύκτρα (σκέπτομαι να βάλω ανεμιστήρα να της στέλνει αέρα από έξω ότα παίζω παιχνίδια).

Δημοσ.

παιχνίδια παίζω κανονικά, αλλα όταν ανοίγω βίντεο file όλα πάνε χάλια, το pc πάει λες και έχω celeron sta 300, αναβοσβήνει η οθόνη σα τρελή, τα έκανα ποστ και πιό πάνω...δε ξέρω τι να κάνω... έλεος τι καταστροφές μου έφερε αυτή η κάρτα.

Δημοσ.

έλεος τι καταστροφές μου έφερε αυτή η κάρτα.

Diladi to endexomeno na ta exeis kanei esy p*****a, to apokleieis entelos? :mrgreen:

Vale tin se ena allo pc, kai mono an exeis ta idia akrivos, mporeis na peis kati tetoio!

- - - - - - - - - - -

αυτό που ενδιαφέρομαι είναι οι θερμοκρασίες που αναπτύσει με την ψύκτρα (σκέπτομαι να βάλω ανεμιστήρα να της στέλνει αέρα από έξω ότα παίζω παιχνίδια).

Mia xara tha ta paizei ola, min anysyxeis! Les na tis ftiaxnoun "silent" dixos na dokimazoun katholou, oti antexoun 100% gaming? :twisted:

Δημοσ.

Θα κάνω format μόλις έχω στα χέρια μου το cd των Windows... δεν αποκλείω να φταίω εγώ...αλλα τουλάχιστον πριν είμουν ήσυχος... τώρα άντε τρέχα :(

κανείς που να το έχει πάθει να μου πει καμία λύση;;;

Δημοσ.
Θα κάνω format μόλις έχω στα χέρια μου το cd των Windows... δεν αποκλείω να φταίω εγώ...αλλα τουλάχιστον πριν είμουν ήσυχος... τώρα άντε τρέχα :(

κανείς που να το έχει πάθει να μου πει καμία λύση;;;

Φίλε μου κι εμένα μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα η κάρτα, διαφορετικά με τα δικά σου.

Τα παιχνίδια τα τρέχει άψογα, με πολύ καλή απόδοση, αλλά όταν είμαι στο περιβάλλον των windows, έχω πρόβλημα με την εμφάνιση των fonts (πολύ θολά σε βαθμό να μην διαβάζονται), τη φωτεινότητα της εικόνας, και την αναπαραγωγή βίντεο.

Την κάρτα αρχικά την εγκατέστησα αφαιρόντας τους drivers της ati και εγκαθιστόντας τους τελευταίους drivers της nvidia. Μετά, αφού παρατήρησα το πρόβλημα, έκανα format και πέρασα τους drivers του cd που ήταν μαζί με την κάρτα, αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Μήπως έχει πρόβλημα με εφαρμογές που δεν λειτουργούν με directX;

Δημοσ.

Φιλαρακι πολυ καλη καρτα ε!την εχω εδω και κανενα μηνα.

Εχω σχετικα μαπα συστημα της εποχης των παγετωνων,αλλα το καρτονι αυτο τα σκιζει τα games!tωρα παιζω το expansion του fear με ολα fullarista και πηγαινει παλι αψογα.οπως εισαι παρτην μη το σκεφτεσαι καθολου θα παθεις ζημια σε λεω!

Να ναι καλα ο delirium που την εντοπισε, και με εψησε να την τσιμπησω!:)

ΖΗΤΩ Η GAINWARD!!!!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...