Προς το περιεχόμενο

Θεματα και Απαντήσεις Εξετάσεων Πιστοποίησης

cookies21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως έχει κανείς ή ξέρει που μπορώ να βρω απαντήσεις για την ειδικότητα τεχνικός δικτύων και τηλεπικοινωνιών; από όσο έχω καταλάβει είναι άλλο πράγμα απο το τεχνικός δικτύων (η/υ) και δεν μπορώ να τις βρω πουθενά, ούτε καν αναφέρεται η ειδικότητα! ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα. Ξέρει κάποιος τα θέματα που έβαλαν φέτος στις θεωρητικές εξετάσεις για Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Web Designer/Developer/Games/Πολυμέσα)?

Ευχαριστώ.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Στις 1/11/2017 στις 11:04 ΜΜ, Pepper78 είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω τις απαντήσεις βοηθού βρεφονηπιοκομου,είδα τις ερωτήσεις κ απογοητεύτηκα χειρότερες κ απο πανελλήνιες.Έχω πελαγωσει θα είναι θαύμα αν καταφέρω να πάρω την πιστοποίηση.

Καλησπέρα μπορω να βρω κάπου να μου σταλουν ηλεκτρονικα οι απαντησεις πιστοποιησης βοηθου βρεφονηπιοκομων;

Για τα βιβλία ερωτήσεις απαντήσεις πιστοποίησης για ΙΕΚ θα μπορέσετε να τα βρείτε στα Ίμια Φράγκων 13 Θεσσαλονίκη . Μπορεί να σας τα στείλει και με Courier.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Στις 20/8/2018 στις 1:35 ΜΜ, frantz13 είπε

Καλησπερα σε ολους μετα απο κοπο και ευτηχως ακολουθωντας  τα οσα διαβασα εδω βρηκα της ερωτοαπαντησεις για την ειδικοτητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΑ WEBDESIGN VIDEO GAMES και οχι δωρεαν φυσικα. Ειδα κοσμο που επισης καταφερε και τις πηρε αλλα δεν καταλαβα ποτε γιατι δεν το μοιρασαν και σε μας που ρωτουσαμε. Τέλος παντων ελπιζω εσεις που θα τις παρετε να ειστε γενναιοδωροι και να βοηθησετε με την σειρα σας γενικος και αοριστος.    https://mega.nz/#!KHpmmCRK!lWo3XrTRONWIS45XSUh1vXt3BnVy52KVnDaTQNF_rVs

σε ευχαριστουμε πααρα πολυ!!!!!

• Like 1
  • Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω φάει τον τόπο να βρω απαντήσεις για την πιστοποίηση της ειδικότητας ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (Νέου Τύπου).

Μήπως έχει κανείς ή ξέρει πού μπορώ να βρω;

Ευχαριστώ!

Γεια σας!! Ψάχνω να βρω από πέρσι τις απαντήσεις για την ειδικότητα ''Στέλεχος τεχνολογίας και ελέγχου τροφίμων και ποτών'' .Αν τις έχει οποιοσδήποτε ή ξέρει που μπορώ να τις βρω, θα με βοηθήσει πολύ!! 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας!! ψαχνω και εγω με τη σειρα μου τις απαντησεις στην ειδικότητα "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ" Είναι παλια ειδικότητα και τωρα ερχεται παλι στη επιφανεια. Μηπως εχει καποιος τις απαντησεις??? πλιζ!!!!

Επεξ/σία από meloniki

Καλησπερα σε ολες και ολους.

Απαντησεις για ερωτησεις πιστοποιησης "Τεχνικος Η/Υ" ΙΕΚ μηπως εχουμε ;
Ας ειναι σε αρχειο η εστω ενα βιβλιο να το αγορασω δεν υπαρχει θεμα.

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ενδιαφέρομαι να βρω τις απαντήσεις πιστοποίησης για την ειδικότητά "Συνοδός Βουνού". Ψάχνω στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό. Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αυτές οι απαντήσεις και αν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...