trelorockou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια εχω τελειωσει το 2008 ιεκ τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης αλλα για διαφορους λογους δεν εδωσα πιστοποιηση εχω τις ερωτησεις αλλα δεν εχω τις απαντησεις μπορει καποιος να μου τις στειλει με καποιον τροπο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileias11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλησπερα.εχω ενα προβλημα στο iphone 6 με τα απο αλαγη οθονησ μου βγαζει error 53 και στιν οθονη εμφανηζεται εικονα itunes που οφιλεται ξερει κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasskourasss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια σας θα ηθελα να εχω τις απαντησεις στις ερωτησεις πισστοποιησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στην ειδικοτητα ειδικος ξενοδοχειακων υπηρεσιων και τροφοδοσιας Ι.Ε.Κ. ευχαριστώ . Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2016 από kostasskourasss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLAMINGO - 85 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια κανεισ απαντησεισ πιστοποιησησ κομμωτικησ τεχνησ???????????/ θα με διευκολινατε παρα πολυ ...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Για σε όλα τα μέλη,Αν μπορεί κάποιος/α να μου στείλει ενα μήνυμα με τις απαντήσεις πιστοποίησης της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης Οικονομίας θα ήμουν υπόχρεος! Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex76gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Ψάχνω απεγνωσμένα ερωτήσεις και απαντήσεις για την ειδικότητα "Τεχνικός Η/Υ και Μηχανών Γραφείου". Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souljam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλημερα !!!!! Ξεκινησαν οι εγγραφες για την πιστοποιηση ! υπαρχει κανεις με διαθεσιμη υλη για την ειδικοτητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Y ? Ευχαριστω πολυ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souljam Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Καλημερα κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirinirose Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά..!! Ενδιαφέρομαι κ εγώ για τις Απαντήσεις πιστοποίησης στην κομμωτικη..αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balloo1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως ξέρει κάποιος τις απαντήσεις για την ειδικότητα Υποκριτική τέχνη θεάτρου - κινηματογράφου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex76gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Για όσους ενδιαφέρονται για τις απαντήσεις στο θεωρητικό κομμάτι της ειδικότητας "Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου" μπορείτε να προμηθευτείτε με 10 ευρώ το βιβλίο που δίνει το ΙΕΚ Δέλτα. Εγώ πήγα στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα (Ιπποκράτους 22) και τους είπα ότι είχα τελειώσει την ειδικότητα πολύ παλιά (το 1998) και ότι θέλω τις απαντήσεις για να δώσω τώρα πιστοποίηση. Είπα ένα μικρό ψέμμα επειδή είχα τελειώσει την ειδικότητα στο ΙΕΚ Ωμέγα και όχι στο Δέλτα. Χωρίς πολλά πολλά μου είπαν ότι υπάρχει βιβλίο που κάνει 10 ευρώ. Το πλήρωσα, το πήρα και έφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souljam Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια , διπλα στην ΑΣΟΕ στην πατησιων παιζει ενα μικρο υπογειο βιβλιοπωλειο στο οποιο βρηκα φωτοτυπιες-βιβλιο απο ιεκ ακμη 251 ερωτησεις - απαντησεις .Το πληρωσα 12 ευρω. Ειδικοτητα Τεχνικος Δικτυων. Καλο Διαβασμα και καλη επιτυχια σε ολους !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterzet Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά !Αν μπορεί κάποιος/α να μου στείλει ενα μήνυμα με τις απαντήσεις πιστοποίησης της "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEBDESIGNER - DEVELOPER / VIDEOGAMES) . εχουμε απαντησει περιπου τις 200 αλλες 200 εχουν μεινει , αν θελει μπορουμε να συνεργαστουμε για να τις απαντησουμε και τις υπολοιπες ποιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
new_member Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά !Αν μπορεί κάποιος/α να μου στείλει ενα μήνυμα με τις απαντήσεις πιστοποίησης της "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEBDESIGNER - DEVELOPER / VIDEOGAMES) . εχουμε απαντησει περιπου τις 200 αλλες 200 εχουν μεινει , αν θελει μπορουμε να συνεργαστουμε για να τις απαντησουμε και τις υπολοιπες ποιο γρηγορα. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι εγω...ξεκίνησα να απαντάω μερικές αλλα αν θέλεις πες μου ποιες σου εχουν μείνει να τις απαντήσω εγω ωστε να συνεργαστούμε!Επισης αν κάποιος βρει το βιβλίο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEBDESIGNER - DEVELOPER / VIDEOGAMES για τις εξετασεις πιστοιποιησης ΙΕΚ ας με ενημερώσει ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vista32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, παιδιά. Τελείωσα την καινούργια ειδικότητα Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ σε Δημόσιο ΙΕΚ. Προς μεγάλη μου απογοήτευση, διαπίστωσα πως οι ερωτήσεις που αναρτήθηκαν σχετικά πρόσφατα στη σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ δεν έχουν παρά ελάχιστη σχέση με την ύλη που διδαχθήκαμε, τουλάχιστον στο δικό μου ΙΕΚ (π.χ. δεν κάναμε καθόλου JavaScript και μόνο μια ελάχιστη αναφορά στη Java, χωρίς συγγραφή κώδικα κτλ). Στην επικοινωνία που είχα με κάποια ιδιωτικά ΙΕΚ, μου αρνήθηκαν το να αγοράσω το πακέτο με τις απαντήσεις που δηλώνουν πως έχουν, καθώς δεν υπήρξα σπουδαστής τους. Αν κάποιος σπουδαστής ιδιωτικού ΙΕΚ τυχαίνει να έχει πάρει το πακέτο με τις απαντήσεις, ενδιαφέρομαι για την αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα